Eşimle problemlerimiz var !!

gerekli bütün yorumlar yapılmış..
bende annenizin sizin muhasebenizi tutması kısmına takıldım arkadaşlar gibi..
eşinize bu ev benim havasını hissettirmişsiniz sanki sonra da herşey maddiyata dökülüvermiş...
sevgi yoksunu bir aile oluvermiş
 

Size kendi fikrimizi söyledik. Elbette ki profesyonel yardım alabilirsiniz.
Gereken açıklamayı yapmadığınız için böyle düşünülmüş olması mümkün değil mi?
Neden para almak için annesini ikna etmek zorunda diye düşünmemiz size neden tuhaf geldi.
bizden istediğiniz gibi siz de biraz objektf baksanız
 
Ben hem annenizin musahesebenizi yapmasına hem de kayınvalideniz için muhtaç bir kadın demenize takıldım??Muhtaç kadın nasıl oluyor anlayamadım.Belki çok farklı birşey anlatmaya çalıştınız ama ilk okuyunca garip geldi.

Evet maddiyatı çok kafaya takmışsınız.Ama eşinizinde herşeyi sizden beklemesi saçma bi durum.

Boşanma fikriniz varsa kızınız için durmanıza gerek yok.Belki sizin yanınızda daha mutlu olur...
 

bizimde esimle maddi sorunlar yuzunden cok tartismalarimiz oldu..daha cok onun tutumsuz harcamalari filan..benimde maasim var calismiyorum..esim cok calisiyor su an Allah var.. ama biz hic bugune kadar sunu sen ode bun ben ode demedik.. gelen hep ortakti..benim param geldiginde onu, onunki geldigindede o nun parasini harcadik yani bence sizin en buyuk soununuz en basta sen ben ayirdimi yapmis olmaniz diye dusunuyorum.yani bi erkek ne hakla sen ode ben odememe dyebilir.hadi bi bayan kendine ait para ayirdi diyelim,, bi erkek evi gecindirmek zorundadir..yani kendi karisina cocuguna giden masrafi oturup hesaplayan adama benim hicmi hic saygim olmaz.. cok ayip cok..bence bunlari aynen soyleyin ona.. sen erkeklik gorevini yapacakmisin yapmicakmisin deyin..
 

maaşlı çalışan insanlar olsak sizin söylediğiniz gibi yapılabilir hatta en doğrusu fakat benim ticari bir işletmem olduğu için net bir kazancımız olmuyor.. Ben maddi konularda hatalı davrandığımı biliyorum ama işimi yürütürken eşim bana hiç destek olmuyor kendi işi olmadığında evde akşama kadar yatar.. Ben hergün ondan erken evden çıkarım eve temizlikçi gelmiyor eşiniz gitmiyor biz bu şekilde çalışamayız diyorlar..ben kendimi paralarken adama bir rahatlık geldi evlendikten sonra telefonun kapatıp uyuyordu ortak çalıştığı arkadaşı beni arıyordu ben kapıcıyı arıyordum uyandıralım diye .. Ben madiyatçı bir insan değilim ama eşimde bir nöbette gel kasada dur azıcık destek ol yok o zaman noluyor çalışsın sorumsuzluk yapmasın diyorsun iş paraya dökülüyor..
 

olağanüstü birşey yapmamışsınız. hepimiz okulumuzu bitirdik iş hayatına atıldık. 22 yaşımı değil daha küçük yaşımı hatırlıyorum çok zor koşullarda çalıştığımı. o yaşlarda annenizin yardımcı olması normal ama evlendikten sonra annenizin ailenizin maddi işlerine karışması doğru değil bence. eşiniz burada bir gruplaşma sezip size bu yönde tavır almış olabilir. karıkoca olmak demek tamamen kendini eşine teslim etmektir. okuyunca rahatsız oldum, o bu kadar para harcadı ben bu kadar harcadım. önce bir aile nedir diye oturup düşünün. ona göre adım atın.
 


bu sanırım eczacılarda daha sık görülen bir problem,maddiyata fazla önem veriyorlar çoğu.benim ablam eczacı şükür onda hiç öyle birşey yok ama arkadaşları evli olan bile kocasına "herşeyi ben yaptım ben ettim sen oturdun yiyorsun" tarzı şeyler söylüyor sürekli azarlıyor.onunda ailesi fazla maddiyatçıymış falan filan,sürekli paradan evden arabadan bahsederler.
belki de hata birazda sendedir canım,aileni çok fazla karıştırmışsın herşeye.bir de erkeğe bu denli bir rahatlık vermişsin onun parasına ihtiyacınız yok gibi davranmışsın.keşke ortak hesabınız olsaydı.çünkü böyle olunca hoş olmuyo.sinirden stresten ne hale gelmişsindir kimbilir.allah yardımcın olsun.
 
canım evliliğiniz tamamen maddiyat meselesine dönüşmüş. bunda her iki tarafın da payı var bence. siz maddiyat sorunlarıyla bu kadar boğulmuşken ne ara mutlu olacaksınız ki. bence eşinle konuşup anlaşıp bir süre ayrı yaşayın ama bunu ayrılık gibi değil yeniden birleşme gibi görün. ayrı yaşadığınız bu sürede dışarıda görüşün gezin tozun birlikte iyi vakit geçirmeye çalışın . önce arkadaş olmaya çalışın sonra birbirinize aşık olun. sizde aşk kalmamış bence asıl sorun bu. önce yapıcı çözümler bulmaya çalışın olmuyorsa o zaman ayrılığı düşünürsün.
 
Anneniz ekonomiden çok iyi anlıyor olabilir de eşinizin bunu bilmesi gerekmezdi. Bir erkek açısından bakınca evi alıyorsunuz ve kuhtemelen bunu da defalarca söylemişsinizidr ben aldım diye eşiniz de bak ben de bunları yaptırdım demek zorunda kalmış sanki. Ama evlilik sonrası alınan mallar olayı var artık. İşler karışmış.

Yani sizin bakış açınıza göre şekillenmiş bu evlilik. Eşinize kalsa nasıl olurdu orası da ayrı.

Erkeklerin çok maddiyatçı olduğunu, para deyince akan suları durduklarını, duygusuzlaştıklarını, adileştiklerini de bilmiyor değilim.

Galiba kazandıklarınız eşitlenmezse sizin için büyük sorunlar yaşanacak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…