eşimle seviyeyi ayarlayamıyorum

kizimicin

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
113
5
318
Ankara
merhaba arkadaşlar sorun şu .eşimle çok uzağız ya da ben evham ediyorum.eşim duygularını ifade etmeyen soğuk çok fazla insanlarla muhattap olmayan biri ben ise hayat dolu sevecen biriyim.eşimle çok sorunlar yaşadık .tam aştıkta sayılmaz ama sorum şu olcak ben eşümin üstüne gittikçe benden uzaklaşıyor..ama neticede evliyiz ve sürekli kendini kontrol eder duruma geldim.sürekli kendini geri çek nereye kadar.ayrılda demeyin çalışan bir insanım en son noktada canıma tak dediğinde yapcam ama ne tavsiye ediyosunuz bu durumda olan var mı evliliği nasıl yürütüyosunuz .odun bir koca sevecen bir eş...

ne zamandan beri böyle eşin? kaç yıldır evlisiniz?

üstüne varma geri çek kendini kaçan kovalanır ne kadar klişe bi laf olsa dahi çok doğrudur :)

Hem çalışan,hem de hayat dolu bir kadınsınız madem neden eşinize bulunmaz hint kumaşı muamelesi ediyorsunuz?
Kendinize güvenin biraz.Düşmeyin üstüne...Sizi kaybedebileceği imajını yaratın.

eşinle oturup konuşsan tatlım belki bir sorunu vardır adamın
bide o kadar üstüne düşme derim

flört dönemindede soğuktu ama severdi bilirdim.ama göremedim evlendim işte.yapısı bu annesine kardeşine de böyle

bakın ne güzel söylemişsiniz yapısı bu....aşırı düşmeyin üzerine..biraz siz de kafanızı dinleyin...istediğiniz bu değildi belki,siz bu şekilde ot gibi hayatımı geçirmek istemiyorum diyorsunuzdur ve haklısınız da ama biraz kabullenmeye çalışın durumu...konuşun onunla ama sürekli değil...öpün onu,ayy hoşgeldin cnm benim yaa diyip sarılın,sizi itmeyecektir...

regl misiniz ya da yakın mı?? çünkü bu dönemlerde de kadınlar daha hassas olabiliyorlar...

Ben hiçbirşey anlamadım.
Sosyal olmayan kendi halinde soğuk bir adamı neden kontrol ediyorsunuz ki?
Neyini kontrol ediyorsunuz anlattıklarınıza göre onun sizi kontrol etmesi lazım değil mi?

olaydan ziyade algılar önemlidir sizin bir şeyi algılama şeklinizle onunki çok farklı olabilir ayrıca insanlar görsel dokunsal ve işitseldir ve büyük ihtimal de siz dokunsalken o diğer ikisinden biridir yapısı buysa ve bunu bile bile evlendiyseniz yapabileceğiniz bişey yok bence zorla ancak bi kaç gün sizin istediğiniz gibi olur sonra o yine aynı o olacaktır zaten de siz onu öyle adam olduğu için sevmediniz mi ???? değiştirmeye çabalamak boşa...

evde yanlız yaşıyormuşum gibiyim..beraber birşeyler yapöak konuşmak istiyorum

Ama insanlar genelde birbirini tamamladıkları kişiyle evlenirler.
Sizin yapınızıda eşiniz tamamlıyor galiba.
Madem evlendiniz şimdi sızlanma değil ayak uydurma zamanı.
Yani bu adam hep soğuktu ve siz evlendiniz üstelik ailesine de öyleymiş yapısı bu.
Evliliğinizi bunun için harcamayın,zamana yayın düzelebilir.
Terapist,eğitim vs vardır eminim bir çaresi

biliyorum değiştirmenin yanlış birşey olduğunu ama soğukluklarıda kendimi bir eş gibi hissetmememe yol açıyor.hiç konuşmuyoruz ortak arkadaşımız yok ortak yaptığımız hiçbirşey yok.evet evlenmedende yapısı buydu ama şuan çok yalnız ve dışlanmış hissediyorum kendimi

bende istiyorum geri durmayı ama benim yapımda mıç mıç işte.illa sevgimle boğacam.çok mu sevgiyle büyüdüm acaba

Ne çok kendinizi geri çekin, ne de sizin tabirinizle mıç mıç :) olun.

Eşinize bakın, nasıl davranıyorsa size bir süre öyle davranmaya çalışın.
Ayrıca böyle bir konu ayrılık nedeni değildir bana göre.
Adamın mizacı buysa budur.
Belki adamın böyle, kadının AZ mıç mıç olduğu evlilikler daha iyi daha uzun sürer belli mi olur :)

Siz eşinizin karakterine güveniyorsanız, mutluysanız bu tür odunluğunu görmemezlikten gelmeye çalışın derim.

Son düzenleme:
hiç mi ortak bir şey yapmıyorsunuz yoksa siz ortak yapılan şeylerin daha fazlasının olmasını mı istiyorsunuz? sevgiliyken nasıldınız? kocanız evliliğe ne olarak bakıyor siz ne olarak bakıyorsunuz kocanız için evlilikte ne önemli sizin için ne önemli ? siz mutlu evlilik için hediyeyi ya da ortak geçirilen saatleri öenmli görürken o evlilik için başka şeyleri daha öenmli bulabilir bence karşılıklı ve sakince konuşmalısınız

Sert tutumunuz ters teper çünkü bizim yazdıklarımızı o da size söyleyecek.
Ortak birşey yapmıyoruz derken..
Yavaştan başlayın sizde ne bileyim her akşam 1 saat yürümek gibi.
Mecburen konuşacak o bir saat içinde ?
İsteklerinizi görmezden gelen bir tip mi?
Sinemeya gidelim dediğinizde ne diyor mesela hayır evde mi oturalım diyor o halde gidin film alın ?
Yani çok basit çözümler işe yaramayacak gibi görünüyor ama bir yerden başlamak gerek.

mesela ben duygularını açığa vurmayı seven, konuşkan, sevgimi ilgimi hareketleriyle sözleriyle belli eden bir tipim.dertleşmeyi severim..
eşimde benim tam zıt karakterimdir.bende bu durumdan şikayetçiyim. bende 3, 5 gündür bir deney yapıyorum :))
biraz kendimi geri çektim.duygularımı çok belli etmiyorum.ilgili davranıyorum ama ilgiye de boğmuyorum. flört dönemlerindeki gibi olmamı tercih ettim.. bakalım değişen bişey olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…