flört dönemindede soğuktu ama severdi bilirdim.ama göremedim evlendim işte.yapısı bu annesine kardeşine de böyle
Ben hiçbirşey anlamadım.
Sosyal olmayan kendi halinde soğuk bir adamı neden kontrol ediyorsunuz ki?
Neyini kontrol ediyorsunuz anlattıklarınıza göre onun sizi kontrol etmesi lazım değil mi? evde yanlız yaşıyormuşum gibiyim..beraber birşeyler yapöak konuşmak istiyorum
evde yanlız yaşıyormuşum gibiyim..beraber birşeyler yapöak konuşmak istiyorum
bende istiyorum geri durmayı ama benim yapımda mıç mıç işte.illa sevgimle boğacam.çok mu sevgiyle büyüdüm acaba
hiç mi ortak bir şey yapmıyorsunuz yoksa siz ortak yapılan şeylerin daha fazlasının olmasını mı istiyorsunuz? sevgiliyken nasıldınız? kocanız evliliğe ne olarak bakıyor siz ne olarak bakıyorsunuz kocanız için evlilikte ne önemli sizin için ne önemli ? siz mutlu evlilik için hediyeyi ya da ortak geçirilen saatleri öenmli görürken o evlilik için başka şeyleri daha öenmli bulabilir bence karşılıklı ve sakince konuşmalısınız/QUOTE]
Ortak yaptığımız şeyler yok denecek kadar az.genelde hsonu evdeyiz.o tv seğreder ben ya onun izlediği kanalı yada işlerle uğraşırım.sorun konuşamıyoruz...konuştuğumuz tek ortak konu kızımız.evlenmden uzakta bir ilişkiydi.telfonla görüşürdk bazende yüzyüze işte.onun evliliğe bakışı evdeyiz işte rahat etcez sana karışmıyorum.yaşıyoruz işte mantığında..öyle üşengeç ki market alışverşini bile netten yapıyoz sinirleniyor kalabalığa.benim beklentim konuşabileceğim samimiyet kurabileceğim bir eş.defalarca konuşuldu yapısı bu maalesef has odunnn.kabulleniyim diom ama bende tam tersiyim konuşcam gezcem eğlencem saatlerce markette dolaşcam.bunları yanlız yapıyorum zaten evliliğin ne anlamı kalıyo
biliyorum değiştirmenin yanlış birşey olduğunu ama soğukluklarıda kendimi bir eş gibi hissetmememe yol açıyor.hiç konuşmuyoruz ortak arkadaşımız yok ortak yaptığımız hiçbirşey yok.evet evlenmedende yapısı buydu ama şuan çok yalnız ve dışlanmış hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?