- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Benim o kadar sabrım yok sanırım tahammülümde bittiEşin tam bir medeni odun
Ama bence bosanmanizi gerektiren bir durum yok
Oturup yontacaksin istedigin gibi yapacaksin
Dusun tart tahammul edemiyorum ama ayrilirsam mutlu olacakmiyimBenim o kadar sabrım yok sanırım tahammülümde bitti
Ayrılırsamda mutlu olacağımı düşünmüyorum böylede mutsuzumDusun tart tahammul edemiyorum ama ayrilirsam mutlu olacakmiyim
Bu sorunun cevabi onemli
Bence esin bir cok erkekte bulunmayan ozelliklere sahip
Eteri gider beteri gelir demisler
sağolun not alıyorumBen tavsiye uzerine gördüm, alicam. Sanada ben tavsiye ediyim. Dr harriet lerner ,ofke dansi. Yorumlara baktim cok iyi , alip beraber okuyun. Zaman su gibi akip gidiyor, birbiriniz kiymetini bilin.
Not: kimse 4 4 luk degil
neden böyle düşündünüz ??Bu ilişkide sorunlu taraf sizmişsiniz gibi geldi bana
Üniversitedeyken okumuştum.İki kere okununca hakkını veren bir kitaptirBen tavsiye uzerine gördüm, alicam. Sanada ben tavsiye ediyim. Dr harriet lerner ,ofke dansi. Yorumlara baktim cok iyi , alip beraber okuyun. Zaman su gibi akip gidiyor, birbiriniz kiymetini bilin.
Not: kimse 4 4 luk degil
Gideceğini hiç zannetmiyorumEvlilik terapistine gitseniz??
Sen benim kocami gorsen terlikle doversinAyrılırsamda mutlu olacağımı düşünmüyorum böylede mutsuzum
Eşimde herşeyimi eleştirir hiçbir şeyden memnun olmaz huysuz biriSen benim kocami gorsen terlikle doversin
Ama ben onun kusurlarini gormemeyi tercih ediyorum
Siddeti ickisi kumari aldatmasi kavgasi yok
Senin esin gibi gezmeyi sevmez param yok der olsada gitmez
Hali cam koltuk duvar kapi herseyi siler supurur cocuk bakar son kurusuna kadar evine harcar
Herseyin en iyisini alir giydirir yedirir
Ama bir bardak suyunu bile almaz
Bide herseye soylenir hep evde oturayim ister
Onla gorusme bunla konusma hep karisir
Ama bosanmayi hiiiiic dusunmuyorum
eşinizin size tavırları lütuf değil herkesin yapması gereken şeyler illa dövmüyor sövmüyor aldatmıyor diye mutlu olunmaz en önemli şey mutluluktur inan bu konuda seni en iyi ben anlarım mutlu değilsen boşver gitsin2 yıl oldu evleneli. Eşimle anlaşamıyoruz. Her ufak b.ktan meselede tartışıyoruz. En ufak itirazımda çok kabalaşıp bana bağırıyor. Ben ona batıyorum o bana batıyor. Küsüyoruz eskiye dönmemiz günler sürüyor. İstemediğim yerde çalışamazsın bensiz gezemezsin gibi kısıtlamalar getiriyo. Gezmeyi sevmiyor hiçbir yere gitmiyoruz. Param yok diyor ama varkende gitmiyo. Israrlarım sonucu gidecek olursak hiç zevk almıyorum çünkü öncesinde gidelim gitmeyelim sürtüşmesi yaşıyoruz ve biliyorum ki istemeden geliyo. Hiç iltifat etmiyo. Arkadaşlarıyla bir araya geldiğimizde benimle göz göze bile gelmiyo başkalarıyla ilgileniyo. Ben o ortamda var mıyım yokmuyum başkasının karısı mıyım belli olmuyor. Bunları çkk konuştum hiçbirşey değişmedi. İstiyosan boşanırız ama ben boşanmak istemiyorum diyo.
Bunların dışında sorumluluk sahibi küfür etmeyen kadına şiddete karşı bütün ihtiyaçlarımı alan çalışmadığım halde evdeki işlere ortak olan özel günlerde hediyesi eksik olmayan biri. Bunları lütuf olarak görüp bana rahat battıgını ima ediyo. Sevildiğimi hissetmiyorum ben seviyo muyum alışkanlık mı ayırt edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?