- 26 Temmuz 2016
- 1.408
- 584
- 123
- Konu Sahibi Green girls
esımle cok sıkıntılar var yazmıstım daha önce. bızım dugun cok sıkıntılı oldu yanı esımın maddıyat olmayınca sıkıntıya gırdı benı de sıktı berbat bı gelınlık ayarladı dıgun öncesı aldıgı borcları dugun salonunu evımızın kırasını eve alınan esyaları ne bılım dugunde tutulan arabanın parasını herseyını kocam dugunde toplanan paralardan verdı bana sormadı bıle. dugunde bana emanet altın bılezık taktılar. evdekı tv emanettı falan zaten cok sıkıntılı dugun ve sonrası gecırdık ayrıca sıkıntılar falan harıç ama çok çok özur dılıyorum gecelerımızde pek parlak degıl sevısme de ellemez oksamaz 2 senelık evlıyım ıkı kez bacamı zor ellemıstır öpusme asla olmaz kendı tukurugu kendıne kokuyomus yanaktan boyundan da öpmez ben onu tatmın ederım bıter bu normalmı. cocuk yok onu yapmaya vakıt ayırmak gerek oda yok kacak elektrıkle klıma yakıo calısma bak calıstırırsan baska odada yatarım dedım bana cvp hadı bı gıt ya calıstırım sunu dıo onun için çokmu degersızım yoksa ondan önce bı sevgılım vardı benı farklı sevgıye alıstırdı ıcın mı böleyım. eskı sevgılımle aılem karsı mevzusuna ayrıldım kocam bna böle yaptıköça benı onu daha cok dusundurmeye ıtıyo kafa yıcem