esımle sıkıntılar

Green girls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.408
584
123
esımle cok sıkıntılar var yazmıstım daha önce. bızım dugun cok sıkıntılı oldu yanı esımın maddıyat olmayınca sıkıntıya gırdı benı de sıktı berbat bı gelınlık ayarladı dıgun öncesı aldıgı borcları dugun salonunu evımızın kırasını eve alınan esyaları ne bılım dugunde tutulan arabanın parasını herseyını kocam dugunde toplanan paralardan verdı bana sormadı bıle. dugunde bana emanet altın bılezık taktılar. evdekı tv emanettı falan zaten cok sıkıntılı dugun ve sonrası gecırdık ayrıca sıkıntılar falan harıç ama çok çok özur dılıyorum gecelerımızde pek parlak degıl sevısme de ellemez oksamaz 2 senelık evlıyım ıkı kez bacamı zor ellemıstır öpusme asla olmaz kendı tukurugu kendıne kokuyomus yanaktan boyundan da öpmez ben onu tatmın ederım bıter bu normalmı. cocuk yok onu yapmaya vakıt ayırmak gerek oda yok kacak elektrıkle klıma yakıo calısma bak calıstırırsan baska odada yatarım dedım bana cvp hadı bı gıt ya calıstırım sunu dıo onun için çokmu degersızım yoksa ondan önce bı sevgılım vardı benı farklı sevgıye alıstırdı ıcın mı böleyım. eskı sevgılımle aılem karsı mevzusuna ayrıldım kocam bna böle yaptıköça benı onu daha cok dusundurmeye ıtıyo kafa yıcem

Gerçekten başından beri belliymiş adamın ne olduğu?
Niye böyle bir evlilik yaptın arkadaşım,niye?

evlendımde bılmıyordum kı tum bunları zamanla ögrendım herseyi. gelınlık parasını bıle dugun parsından ödedı eksık vermıs gelınlıkcı benı arayınca anladım hersey zamanla cıktı

Arkadaşım bu adam gerçekten bekarken dört dörtlüktü de düğünü,gelinliği borçlarla,emanet televizyonlarla yaptı?

çocuk da yokken aslında şartlar da bu kadar kötüyken, evliliğiniz ilerlemiyorken hala, neden hala itekliyorsunuz arkasından?

affınıza sığınarak söylüyorum: eşiniz size yatak da parayla birlikte olunan kadın muamelesi yapıyor. ben asla sadece işini görüp beni et parçası gibi gören bir adamla evli kalmazdım. çocuk zaten asla ama asla yapmazdım.
lütfen bu tip bir adamla kalıp psikolojinizi bozdurmayın.

borç harç konusuna gelirsek: eğer maddiyatı yoksa düğün parasından ödemesi normal. adamın başka bir çıkar yolu olmadığı için yapmış olabilir.tabiiki sizle konuşması şart ama yinede karınca kararınca size düğün yapmak ve gelinlik giydirmek istemiş.

eşinin ailesinin durumu nasıl? eğer fakirlerse fazla tantana yapmayın. demekki yok. olmayan şeyi insanlar yaratamaz yani.

affınıza sığınarak söylüyorum: eşiniz size yatak da parayla birlikte olunan kadın muamelesi yapıyor. ben asla sadece işini görüp beni et parçası gibi gören bir adamla evli kalmazdım. çocuk zaten asla ama asla yapmazdım.
lütfen bu tip bir adamla kalıp psikolojinizi bozdurmayın.

borç harç konusuna gelirsek: eğer maddiyatı yoksa düğün parasından ödemesi normal. adamın başka bir çıkar yolu olmadığı için yapmış olabilir.tabiiki sizle konuşması şart ama yinede karınca kararınca size düğün yapmak ve gelinlik giydirmek istemiş.

eşinin ailesinin durumu nasıl? eğer fakirlerse fazla tantana yapmayın. demekki yok. olmayan şeyi insanlar yaratamaz yani.
benım kızdım nokta su hanı aptal yerıne koyup arkandan ıs cevırmesı söylememesı bıde ablaları falan dugunden konusunca cok guldumm falan demesı zoruma gıdıo aılesı orta durumda benım aılemde orta durumda ve ben esım bıseyler alırken onu dusunen ınsanım böle cenebaz nankör degılım

Arkadaşım bu adam gerçekten bekarken dört dörtlüktü de düğünü,gelinliği borçlarla,emanet televizyonlarla yaptı?
hayır hayır ben bana sölememesı tv hıc olmasaydıda olurdukı evımden koltugu göturduler dedımkı almasaydın 1000 lıraya o koltugu yaptırana kadar olmayaydı. ya durumları yok ken dugune yakın bız esya alıoz kayınvalıdede evıne koltuk takımı almıs yatak dolabı toruna baza yatak almıs yahu paran yok madem bunları alana kadar gelın alıon onun esyalarını dusununsene ben dusuncesızlıklerıne kızıom asla

Hayir onceki sevgilinizin sizi baska bi sevgiye alistirdigi icin kocanizi begenmiyo degilsinz. Begenilcek bi adam degil cunku.
Bacak bile ellememek nedir. Insan hic bi kipirti hissetmiyosa bile esinin gonlunu hos etmeye pekala biraz cilvelenebilir,kocaniz yani size karsi biraz daha sicak davranabilir.Siz oyle davranin demiyorum yanlis anlasilmasin. Zaten hep kadinlar ustleniyo bu gorevi,ben erkeklerinde. ustlenmesi gerektigini savunuyorum. Kadinin istemesini saglayacak olan erkektir bana gore..
Kendinizde suc arayacaksaniz, niye ben onu tatmin ediyorum ,bu 2kisilik bi is niye hep onun gonlu oluyo diye suclayin..
Bence yol yakinken,cocuk da yapmamisken bosanin. Madfi durumunuzu vs vs bilemiyorum ama bu adamla omur gecer mi dusunun...

2yil oldu demeyin uzun bi sure degil gercekten.
Ben de evleneli 2yil oldu,herseyi esim karsiladi dugun salonu ,ev kirasi,esyalar,dugun arabasi,davulcu bile. Aklnza gelecek herseyi esim karsiladi. Borc ustune borc. Hala oduyoruz bitmedi... zor gunler gecirilyo da. Sizin sorununuz maddiyattan cok ote bi durum. Deger verilmeme durumu var. Ben de esimle maddiyat yuzunden kavgalar ediyorum,birbirmize hakaret edebiliyoruz ama sonunda birimiz digerinin gonlunu aliyo ,barismasak bile barisiyoruz ne biliyi seviyoruz galiba... siz kusemiyosunuz bile bence kusmenizden haberi olmycak bi adam gibi cunku esiniz..

Back
X