- 26 Temmuz 2016
- 1.408
- 584
- 123
- Konu Sahibi Green girls
-
benım kızdım nokta su hanı aptal yerıne koyup arkandan ıs cevırmesı söylememesı bıde ablaları falan dugunden konusunca cok guldumm falan demesı zoruma gıdıo aılesı orta durumda benım aılemde orta durumda ve ben esım bıseyler alırken onu dusunen ınsanım böle cenebaz nankör degılımaffınıza sığınarak söylüyorum: eşiniz size yatak da parayla birlikte olunan kadın muamelesi yapıyor. ben asla sadece işini görüp beni et parçası gibi gören bir adamla evli kalmazdım. çocuk zaten asla ama asla yapmazdım.
lütfen bu tip bir adamla kalıp psikolojinizi bozdurmayın.
borç harç konusuna gelirsek: eğer maddiyatı yoksa düğün parasından ödemesi normal. adamın başka bir çıkar yolu olmadığı için yapmış olabilir.tabiiki sizle konuşması şart ama yinede karınca kararınca size düğün yapmak ve gelinlik giydirmek istemiş.
eşinin ailesinin durumu nasıl? eğer fakirlerse fazla tantana yapmayın. demekki yok. olmayan şeyi insanlar yaratamaz yani.
hep dıorum belkı duzelır esım de degısır belkı belkılerle hepçocuk da yokken aslında şartlar da bu kadar kötüyken, evliliğiniz ilerlemiyorken hala, neden hala itekliyorsunuz arkasından?
hayır hayır ben bana sölememesı tv hıc olmasaydıda olurdukı evımden koltugu göturduler dedımkı almasaydın 1000 lıraya o koltugu yaptırana kadar olmayaydı. ya durumları yok ken dugune yakın bız esya alıoz kayınvalıdede evıne koltuk takımı almıs yatak dolabı toruna baza yatak almıs yahu paran yok madem bunları alana kadar gelın alıon onun esyalarını dusununsene ben dusuncesızlıklerıne kızıom aslaArkadaşım bu adam gerçekten bekarken dört dörtlüktü de düğünü,gelinliği borçlarla,emanet televizyonlarla yaptı?
düzelmeyecek ama...hep dıorum belkı duzelır esım de degısır belkı belkılerle hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?