Eşimle sıkıntılarımız

Biz çoktan geldik :) konu sahibi zaten hamile, yapmayın demenin ne anlamı var artık. Tabi ki neden diye sorarım çünkü oturmamış bir evliliğe çocuk dahil Edip, her gün huzursuzluk içinde büyümesine sebep olmalarına seyirci kalamazdim. Sormamin sebebi bu. Tabi ki geçmişe dönemez ama en azından bundan sonra aklini başına alır da bebeğini düşünür diye yaptım o yorumu.

Ama siz de söylüyorsunuz geçmişe dönemez bugünü kurtarmak lazım . Bugün neler yapılırken bakmak.
Bir de farkına varmadan o bebeği öteki duruma sokuyoruz. Annem ve babam annem bana hamileyken sorunlar yaşamışlar annem keşke olmasaydı demiş ve Doğumdan sonra da bunun etkisinde kalmış tesadüf eseri bunu duydum ve senelerce kendimi kötü hissettim İnan’ın mahvoldum ergenlikte bunu anlamam zordu . Şimdi anlasam da o yıllarda beni üzdü

He şimdi gördüm ,çocuk istiyormuşsunuz zaten . O zaman haftada bir kere beraber olup seni hamile bırakan kocanın önünde saygıyla eğiliyorum. Sen de sevin, üzülme .

Yanlış anlamayın güldüm ama o kadar tatlı yazmışsınız ki..
Kısa zamanda mucizeniz kapınızı çalar umarım.

Konu sahibi arkadaşım eş tanima sürecine bir de bebiş sığdırmışsınız, işiniz zor. Oturun adam akılli derdinizi kocanıza anlatın toparlansın. Bunun daha lohusalığı var. Demedi demeyin.

Çok teşekkür ederim inşallah

Biz de tutturacaz diye kırk takla attık
Bu işler Allah'tan olacaksa oluyor yoksa napsan boş hersey nasip kismet . 2,ve 3,çocuk spiral hamile kalmıs birisi olarak yaşımda ilerlediği halde çifte korunma yöntemleri ile korunuyoruz artık birliktelik sayisini bile düşürdük 4,çocuk hamile kalma korkusundan psikolojim bozuldu ...Rabbim isteyene versin inşaallah ..

Ben de böyle durumlarda neden, ne bu acele tarzında yorum yaparım.

Ondan geçmiş olabilir ama konuyu okuyan daha geçmemiş, evlenmemiş olanlara yol gösterici

olur diye düşünürüm.

Onun için ben de ne bu acele diyorum?Bunlar evliliğe ısınmadan soğutan durumlar.Ondan sonra

erkekler kaçacak delik arıyor.Bi bekleyin.Adam eve, evliliğe, size, düzene alışsın ki kaçmasın.

Öncd cinsel problemlerinizi cözün. Erkekler eşleri hamile olunca hep soguyormus diye okudum. Boyle konularda cok rencide olurlar kırmadan konusun sen izliyormussun diye saldirmayin

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun. Bi evlilik danışmanına giderseniz size yol gösterecektir. Sorunlar; konuşularak ve davranış kalıpları değiştirilerek çözülebilir.Ama siz tek başaramazsınız bunu maalesef, yiprandiginizla kalirsiniz..uzman desteği gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…