Esimle sohbet edemiyorum

Teşekkür ederim çok doğru söylediniz deneyeceğim kendime döneceğim ama bazen ilgi beklemeyip kendi kendime de birşeyler yaptığım oldu ne bilim odamda kitap okumak bir deftere birşeyler yazmak gibi gelip bakıyor ne yaptığıma sonra gidiyor kendi neyle meskul oluyorsa onunla meşgul oluyor
Gül yağını deneyeceğim
Sonra vardiyalı çalışıyor mesela dün 9 da ise gitti bu sabah ben 7 buçuk ta ben de ise gitmek için hazırlanırken geldi eve tam vardiya yaptı iste akşama kadar uyur o şimdi işinden de memnum değil devlet te memur ama bunlarin ki farklı 8 5 değil vardiya var işinden de hiç memnun değil
Benle de yeterince ilgilenmiyor. Işte
Zaten evde oldugumuz vakitler de hep yemek çamaşır bulaşık temizlik le geciyor
Çok monoton bir hayat

Birşeyle ilgilendiginizde tam bilgi vermeyin mesela günlük yazıyorum yerine birşeyler karalıyorum deyip geçiştirin.
Gece çalışmak çok zor bir şey. Bende çalıştım vardiyalı sistemde uyku düzeni bozuluyor insanın. Akşam 21 den sonra kafam açılıyordu mesela. Akşam 5/6 gibi uyanınca kimsenin yüzünü görmek istemiyordum konuşasım olmuyordu vücut daha bitkin olabiliyor fiziksel açıdan. Geç saatlere doğru toparlanmış oluyordum belki eşinizden öyledir. Dinamik olduğu saatlerde iletişim sıklığınızı arttırabilirsiniz.
Çalışma saatleri tersligi ilişkinizi çok etkiler ama eşinizin de elinde değil anladığım kadarıyla.

Back