- 24 Ocak 2021
- 69
- 25
- 8
- 36
- Konu Sahibi Rapstory89
-
Bence anlaşmanız gerekiyor anlaşarak herşey çözülebilir böyle olması biraz hoş olmamış gönlünüzce güzel şeyler olsunEşim benle tartışmamak için annesinin evine ufak valiz hazırlayıp gidiyor bu hareketi 3oldu erkek adam aile evine mi gider bu şekilde Bi akıl verin tamam kavga etmemek istiyor uzak durmak istiyorsa bir otele VS gitsin anne babasının yanına erkek adamın bu şekilde gitmesi sizce hoş mu ailesi ne düşünecek
Teşekkür ederim arkadaşlarıma danışayım ailesine gitmesi hoş değil diyorlar sizlere de danışmak istedimBence anlaşmanız gerekiyor anlaşarak herşey çözülebilir böyle olması biraz hoş olmamış gönlünüzce güzel şeyler olsun
Tartışmamak için o kadar uzağa gitmeye gerek var mı? Başka odaya gitse peşinden mi gidersiniz mesela?Eşim benle tartışmamak için annesinin evine ufak valiz hazırlayıp gidiyor bu hareketi 3oldu erkek adam aile evine mi gider bu şekilde Bi akıl verin tamam kavga etmemek istiyor uzak durmak istiyorsa bir otele VS gitsin anne babasının yanına erkek adamın bu şekilde gitmesi sizce hoş mu ailesi ne düşünecek
Kusura bakmayın güldüm valla. Tamam evden çıkar insan tartışmak için ama valizle çıkmak da aşırı değil mi yaEşim benle tartışmamak için annesinin evine ufak valiz hazırlayıp gidiyor bu hareketi 3oldu erkek adam aile evine mi gider bu şekilde Bi akıl verin tamam kavga etmemek istiyor uzak durmak istiyorsa bir otele VS gitsin anne babasının yanına erkek adamın bu şekilde gitmesi sizce hoş mu ailesi ne düşünecek
Evet birkaç günlük eşyasını alıp gidiyor bu 3 olduKusura bakmayın güldüm valla. Tamam evden çıkar insan tartışmak için ama valizle çıkmak da aşırı değil mi ya
Gittiği zaman eve geri almayın.Evet birkaç günlük eşyasını alıp gidiyor bu 3 oldu
Teşekkür ederim arkadaşlarıma danışayım ailesine gitmesi hoş değil diyorlar sizlere de danışmak iy
Adam konuşmamak için kaçıyormuş nasıl çözüleceksorun yok bizlerde aynı durumları yaşadık herşey konuşularak çözülür
Gerçekten mi ben de çözmek istiyorum çok yoruldum çünkü artık inşallah dediğiniz gibi olursorun yok bizlerde aynı durumları yaşadık herşey konuşularak çözülür
Aile evine gidip telefonla konuşuyor yüz yüze gelmeyelim tartışırız diyorAdam konuşmamak için kaçıyormuş nasıl çözülecek
Eşim benle tartışmamak için annesinin evine ufak valiz hazırlayıp gidiyor bu hareketi 3oldu erkek adam aile evine mi gider bu şekilde Bi akıl verin tamam kavga etmemek istiyor uzak durmak istiyorsa bir otele VS gitsin anne babasının yanına erkek adamın bu şekilde gitmesi sizce hoş mu ailesi ne düşünecek
peki ailesine gittiğinden emin misiniz? yani evet gider kafa dağıtır falan ne bileyim bir gece arkadaşında kalır ama eşyayı toplayıp anne evine gitmek çok mantıklı gelmedi. annesi babası demiyor mu ki evine git oğlum çıkıp gelinmez diyeEşim benle tartışmamak için annesinin evine ufak valiz hazırlayıp gidiyor bu hareketi 3oldu erkek adam aile evine mi gider bu şekilde Bi akıl verin tamam kavga etmemek istiyor uzak durmak istiyorsa bir otele VS gitsin anne babasının yanına erkek adamın bu şekilde gitmesi sizce hoş mu ailesi ne düşünecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?