- 8 Temmuz 2021
- 54
- 25
- 3
- 25
- Konu Sahibi Rapstory89
Zorla tutup konuşun baskıcı olunAdam konuşmamak için kaçıyormuş nasıl çözülecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorla tutup konuşun baskıcı olunAdam konuşmamak için kaçıyormuş nasıl çözülecek![]()
Neden peki? Her tartışmada evden valizi ile çıkan adamın neden peşine koşsun ki ? Yuvayı dişi kuş mu yapar mantığı var?Zorla tutup konuşun baskıcı olun
Annesine davet gönderin. Memeden kesmeye çalışanlar topiği var burda. Yazık kadınaEşim benle tartışmamak için annesinin evine ufak valiz hazırlayıp gidiyor bu hareketi 3oldu erkek adam aile evine mi gider bu şekilde Bi akıl verin tamam kavga etmemek istiyor uzak durmak istiyorsa bir otele VS gitsin anne babasının yanına erkek adamın bu şekilde gitmesi sizce hoş mu ailesi ne düşünecek
Sirke sürsün kesin çözümAnnesine davet gönderin. Memeden kesmeye çalışanlar topiği var burda. Yazık kadına![]()
Evlilik bir ömür kavgalar tartışmalar olur sadece kendinizi ezdirmeyinNeden peki? Her tartışmada evden valizi ile çıkan adamın neden peşine koşsun ki ? Yuvayı dişi kuş mu yapar mantığı var?
Tartışma büyümesin diye ortamdan uzaklaşıyormuşEvlilik bir ömür kavgalar tartışmalar olur sadece kendinizi ezdirmeyin
Allah kolaylık versin size inşallahTartışma büyümesin diye ortamdan uzaklaşıyormuş
Kapının klidi değiştiririm almam eve heralde bir süre o ne öyle ya banada ters geldi. Gazda vermek istemiyorum kimseye herkesin hayatı, karakteri farklı da ben biraz dominant karakterim sanırım.hayt huytNeden peki? Her tartışmada evden valizi ile çıkan adamın neden peşine koşsun ki ? Yuvayı dişi kuş mu yapar mantığı var?
Erkek adam dediğin gider parkta yatar hiç yani...Eşim benle tartışmamak için annesinin evine ufak valiz hazırlayıp gidiyor bu hareketi 3oldu erkek adam aile evine mi gider bu şekilde Bi akıl verin tamam kavga etmemek istiyor uzak durmak istiyorsa bir otele VS gitsin anne babasının yanına erkek adamın bu şekilde gitmesi sizce hoş mu ailesi ne düşünecek
Olması gereken o zaten. Adam bavulla o evden çıkıyorsa bir daha gelnesiz zatenKapının klidi değiştiririm almam eve heralde bir süre o ne öyle ya banada ters geldi. Gazda vermek istemiyorum kimseye herkesin hayatı, karakteri farklı da ben biraz dominant karakterim sanırım.hayt huyt![]()
Bir karar verin bence sizBirde evde tek başına kalmak bak ben korkarım mesela gece yani düşünmesi lazım. Ah bu erkekler hep sorun yaaa amannn
Neye karar vereyim gidemez yani aman tartışmayalımsa olay çıkarsın yarım saat neyse turlar gelirsin, sakince konuşulur. 2 cocukla tek başına anneme gidiyorum diyene oo gule gule derim, kilitte değişir. Ancak hep derim herkes farklı her insan farklı, duygular farklı karakter farklı, kendimizden yola çıkınca boyle ama bir başkası bunu normal de görebiliyor.Bir karar verin bence siz![]()
Dominant insanlar bence aynı zamanda cesurdur da hem dominant olup hem korkar olmak garip geldi ona dedim. Evde tek kalmaktan korkan insanın ayakları sağlam basmaz diye düşünüyorum.Neye karar vereyim gidemez yani aman tartışmayalımsa olay çıkarsın yarım saat neyse turlar gelirsin, sakince konuşulur. 2 cocukla tek başına anneme gidiyorum diyene oo gule gule derim, kilitte değişir. Ancak hep derim herkes farklı her insan farklı, duygular farklı karakter farklı, kendimizden yola çıkınca boyle ama bir başkası bunu normal de görebiliyor.