• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlar yaşıyorum..Evlenmeden önce ki haliden eser kalmadı..

zehhraaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
25
0
86
Diğer
1 sene 4 aylık evliyim ama çok pişmanım.eşim evlenmeden önce olmadığı kadar kibar konuşan nazik,anlayışlı biriydi ve aynı zamnda çok temiz olduğunu düşünüyordum ama evlendikten sonra kendine hiç bakmayan sürekli ağzı bozuk,küfür eden kişisel temizliğine dikkat etmeyen biri.eşimden uzaklaşıyorum...ne yapmalıyım sevgim kalmadı.sürekli tartışmalar yaşıyoruz..ağıza alınmayacak hakaretler duyuyorum haketmediğim halde...hayatımda sacece işimle meşgulum o da olmasa ne yaparım bilemiyrum.içkiside var üstelik.olmayan birşeyi olmuş yada olcakmış gibi düşünüyor.paranoyak düşünceleri var.hayatı zindan ediyor.dr.a gitmeye zor ikna ettim en sonunda götürdüm ama malesef tadaviyi bıraktı bir gün sonra...otur sen kullan dedi ilaçları...çıldırmak elde değil.bıktım arkadaşlar..

allah allah.. evlnmeden önce hiç mi farketmediniz ki? çok zıt iki profilden bahsediyorsunuz çünkü, dikkat çekmemesi ilginç..

inan bana hiç fark etmedim,kişilik problemimiz de var sanırım.şimdi brşeye evet der 2 dk sonra hayr.sebep soruncada canı öle istiyormuşş.kocam olduğu iiçin herşeye hakkı varmışş.ailesine dedim ama onlarda artık bişey yapamıyorrr.ailesini de dinlemiyorr.

şaşırtıcı evlenmeden önce öyleyse evlendikten sonra anlattıgın gibiyse çift kişilikli galiba eşin yada bu konu fake

ya arkadasım benımkııde aynı ya evlenmeden 5 yıl bırlıkteydık hıc ama hıc anlamadım farketmedım ayda 1 banyo yapıyo kavga ede ede kendıne saygın yok banadamı saygın yok dıyorum annesı hıc bır sey ogretmemıs sankı cocuga ogretıyorum agzıda oldukca bozuk evde kufur duydugumda 1 mılyon kumbaraya atıcaksın dedım 20 mılyonu sımdıden gectı bırıken para ayy agzımdan kactı özür dıyo bana karsı sahsı bır kufru yok ama dıyelımkı pc takıldı kufur araba gec geldı kufur ızledıgı fılm en heyecanlı yerde bıttı kufur trafıktekı halını hıc solemıyorum artık ben ugrasmıycam kararlıyım onumuzdekı crs gunu ofke kontrol baslıycaz ınanın yazarken bıle tıkandım

ya arkadasım benımkııde aynı ya evlenmeden 5 yıl bırlıkteydık hıc ama hıc anlamadım farketmedım ayda 1 banyo yapıyo kavga ede ede kendıne saygın yok banadamı saygın yok dıyorum annesı hıc bır sey ogretmemıs sankı cocuga ogretıyorum agzıda oldukca bozuk evde kufur duydugumda 1 mılyon kumbaraya atıcaksın dedım 20 mılyonu sımdıden gectı bırıken para ayy agzımdan kactı özür dıyo bana karsı sahsı bır kufru yok ama dıyelımkı pc takıldı kufur araba gec geldı kufur ızledıgı fılm en heyecanlı yerde bıttı kufur trafıktekı halını hıc solemıyorum artık ben ugrasmıycam kararlıyım onumuzdekı crs gunu ofke kontrol baslıycaz ınanın yazarken bıle tıkandım

Pardon çok özele burnumu sokmak istemem ama
Bu adam Müslüman değil mi hiç mi abdest almıyor

ben ailesi ilede konuştum nasıl yetiştirdiniz diye ama ailesi ne yapsın artık diyorum...dedğin gibi kendine saygısı yokk...sudan mı korkuyorsun diyorum ağzıma geleni söylüyorum utanır diye ama kar etmiyo ben sinir olduğumla kalıyorumm.psikolojim bozuldu iyice.ağzı küfür dolu,doluya boşa küfür ediyor...inan yanına yaklaşmak istemiyorum...hakaret ediyor,neymiş sinirle yapmış ve söylemiş bizim sinirimiz yok sanki...sonra hiçbişey olmamış gibi davranıyor bende deli oluyorum..yaptığını telafi etmek yok..ilk zamnlar çicek alıp sözde gönlimü alacak...artık o da sökmez bana bıktım yaaaa...yap ondan sonra herşey normalmiş gibi davranıyo ve benden bişey bekliyorrr...kadınlık yapmam gibi...

eşimin nesine üzülüyorsunuz? anlamadım...söylediğimde de böyle yaparsan iyi olur daha mutlu olurum diye ama söylediğimde de çok bilmiş oluyorum...

birde çocuk istiyor ama o olgunlukta değil ve daha yeni evli sayılırz henüz düşünmüyorum..ailesi çocuk olursa değiş belllkki diyo yapın diyo sanki kartondan ev yapıyoruzzz bi sinirleniyorummmm..eşim ama değişeceğini sanmıyorum...

eşimin nesine üzülüyorsunuz? anlamadım...söylediğimde de böyle yaparsan iyi olur daha mutlu olurum diye ama söylediğimde de çok bilmiş oluyorum...

galiba bana cevap yazmışın
yazdıklarınızı okudum küfür ve buna benzer gibi şeyler için eşinize üzüldüm diye yazdım fisfisfis
siz bilirsiniz eşinize yardımcı olunuz derim CADIARZU

umarim tedavi olur .. daha cok yenisiniz tedavi olmasi icin ikna etmeyi deneyin .. evliliklerin bitmesi cok aci ...

zor bir durum doktora gitmeyi devam ettirebilse faydasını mutlaka göreceksiniz ama devam etme niyeti yok anlaşılan
Allah yardımcınız olsun sevgiler

Rahatsiz demekki!!! Bir insan durduk yere söver sayarsa annormaldir kanimca.benneyaptımki

Tedavi olmayida kabul etmiyor.....vallaha cok zor bir durum, ne denirki?CADIARZU

Böyle böyle esinden soguman uzaklasmanda cok normal, üstüne birde kisisel temizligne dikkat etmemesi dahada sogutuyordur seni.....tamam sevgi ask ammennah lakin les kokan bir adamin yaninada sokulmak istemez insan.:1no2:

Belki bir müddet uzaklasman bir ise yarar, yani ya kendine ceki düzen verirsin yada ben eve dönmen deyip ailenin veya güvendigin bir yakininin yanina gitsen aklini basina gelir, tedaviye devam eder....ne bileyim canim.....1 cok kisa bir süre, hemen pes etme derim.

Cocuk olayina kesinikle ikna olma, bu durumda hamile kalman dahada cok piskolojini bozar.

öncelikle durumun çok zor güzelim fakat aşılmıcak değil...bence eşini al karsına ve ona 'ben senin karsına pis ter yemek kokan ve bakımsız bir kadın olsam ne düşünürsün de ' bu konuda onunda biraz bulunduğu durumu farketmesini sağla ve ona bence anlattığın şekilde yaklaşma daha sıcak ve farklı dille yaklaş..örneğin gel birlikte banyo yapalım falan de eşin değilmi sonuçta?yani şunu demek istiyorum erkeğe sen istediğin için bir iş yaptırmak zordur sırf sen istedin diye yine yapmayabilir..onu tahrik edici yaklaş şikayet etme dahada kötü olur....bilmem yardımcı olabildimmi?evlilik kolay bişey değil en azından çaba sarfet....kendin içinde eminim bu eziyet haline gelmiştir fakat sen kendine yaparsın o bunun farkında bile değildir...onun için bazı şeylerden zevk almaya bak ..onun için saçını boyat güzel bir masa hazırla ve bu şekilde yönetmeye çalış eminim etkisini göreceksinn..ailesinide çok fazla ilişkinin içerisine katma belki sen sadece bu konuda yardım istemiş olabilirsin fakat bu alışkanlık olur ve sanki evinizin içinde onlar varmış gibi her yaşantınıza etkileri olur..allah yardımcın olsun canım..

birde tartışğımız zamn evimden git burası benim evim gibi sözler söylüyor sürekli.bu sözlerden bıktım artık..gidicem dediğm de de panik oluyor...laf lafa gelince beni çok sevdiğini sylüyor ama sevgisi bana eziyet etmesinimi gerektirir?böyle seveceksen sevme diyorum...çok sıkıntılıyım.

Back
X