Eşimle sorunlarım var. Yardımcı olabilir misiniz.

Eşimle ortak bir ablamız aracılığıyla tanıştık ben hiç malına parasına bakmadım evlenmeden önce hep beni gercekten seven biriyle evlenicem hic birşeyi olmasada olur diyen bir insandım beni gercekten sevdiğini hissetmistim ilk zamanları gercekten ozledim bana hep bebegim birtanem nefesim falan derdi simdi ağzından canım kelimesini bile zor alıyorum kendimi ovmem ama kendine bakmayan biri değilim annem her zaman evlenmeden oncede beni hep tembihlemistir evde guzel bakicaksin kendine kokuna üstüne başına hic bir zaman seni kendini salmış bir şekilde gormicem diye canım annem hep boyle söylemiştir

Kızlar bu arada alıntı yapıp cevap vermek isterdim ama bilmiyorum telefondan beceremedim galiba boyle yazabiliyorum sağolun yanıtlarınız için.

Ben şimdi eşim eve gelince alttan alıp onunla konusmicam onun konuşmasını beklicem o zaman boyle birşeyler düzelir mi bilmiyorum esim hic yanıma gelip benimle konusmamistir uzun sure geçer ben gider konusurdum onunla defalarca konuştum bir sorun olunca beraber konuşup halledelim diye ama olmuyor biraz daha konuşursan çekip gidicem deyip beni susturuyor ve sonunda haklı çıkıyor ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar bu arada alıntı yapıp cevap vermek isterdim ama bilmiyorum telefondan beceremedim galiba boyle yazabiliyorum sağolun yanıtlarınız için.

Ben şimdi eşim eve gelince alttan alıp onunla konusmicam onun konuşmasını beklicem o zaman boyle birşeyler düzelir mi bilmiyorum esim hic yanıma gelip benimle konusmamistir uzun sure geçer ben gider konusurdum onunla defalarca konuştum bir sorun olunca beraber konuşup halledelim diye ama olmuyor biraz daha konuşursan çekip gidicem deyip beni susturuyor ve sonunda haklı çıkıyor ne yapacağım bilmiyorum
Tepene cikarma su adami.. birak sende annene git gece 12 de gel kafana gore takil bakalim nasil oluyormus anlasin.

Haklısınız bende onun gibi davranıp onu takmamam lazım cunku bu hariç hep üstüne düştüm bir çocuğu sever gibi sevdim onu ama ben daha cok üzülüyorum şuan hayal ettiğim gibi olmadı hic birşey sadece dua ediyorum insaallah ben ve benim gibi sorunu olanlar insaallah düzelir.

Haklısınız bende onun gibi davranıp onu takmamam lazım cunku bu hariç hep üstüne düştüm bir çocuğu sever gibi sevdim onu ama ben daha cok üzülüyorum şuan hayal ettiğim gibi olmadı hic birşey sadece dua ediyorum insaallah ben ve benim gibi sorunu olanlar insaallah düzelir.
Insallah duzelor canim. Ama bu anneci tipler pek duzelmiyor malesef... iyi bir ders vermen lazim

Sağolun insaallah duzelir doğru söylüyorsun duzelmiyor galiba anneci olsun ama bana da onem versin isterdim benimle birşeyler yapmak istesin yani kırıcı sozler soylemese alıp karşısına konuşsa normal bir sekilde davransa yani birde ben bana biri hot dese ağlarım ne zaman kavga edip aglasak zirlama diyor yani tam tersi ağlama deyip bir afedersin kelimesini bile cok goruyor bana kac kez konuştum olmuyor bu duruma alismam lazım sanırım keske hic takmayan biri olabilsem .

Gerçekten haklı olduğunuzu düşünüyorsanız kesinlikle adım atmayın.

Sağolun insaallah duzelir doğru söylüyorsun duzelmiyor galiba anneci olsun ama bana da onem versin isterdim benimle birşeyler yapmak istesin yani kırıcı sozler soylemese alıp karşısına konuşsa normal bir sekilde davransa yani birde ben bana biri hot dese ağlarım ne zaman kavga edip aglasak zirlama diyor yani tam tersi ağlama deyip bir afedersin kelimesini bile cok goruyor bana kac kez konuştum olmuyor bu duruma alismam lazım sanırım keske hic takmayan biri olabilsem .
Zirlama ne demek ne kadar ayip ve itici? Sizi boyle itip kakalayan bir adama iyi bor ders verin. Alin cantanizi gidin annenizin evine azcik akli basina gelsin.

Haklı olduğum baska bir konudada adım atmak istemedim 2 gün sonra patladim artık nasıl hic birsey yapmamış gibi davranıyor anlamıyorum ama bu sefer ben sabredicem adım atmicam dediginiz gibi cunku surekli aynı şey olmasindan cok sıkıldım.

Dediginizi yapmak ve ona ders vermeyi cok isterdim ama gitsem inanın gururundan gelmez yanıma ben haklıyım der çıkar işin içinden ben kendi kendime gidip gelmis olurum.

Bu devirde seven değil s.ken yaranır diye çok doğru bi söz var. O anasına gidiyorsa sende git gece 12 de baban eve bıraksın geri. Annemleri görmedim geldi de

Doğru söylüyorsun bende oyle yapıcam bakalım davranışı değişecek mi eşimin normal bir insan eşine nasıl davranırsa öyle davransın istiyorum sadece fazla birsey istediğim yok insaallah herkesin gönlüne gore olur hersey tesekkur ederim yanıtlarınız için.

Uzuldum ins duzelir .bazi insanlar hemen sinirlenebiliyor sabirli olmani dilerim cocugunuz yok galiba bnce cocuk olursa evine bagli kalabilir ..buda benden bi dusunce :KK54:

Back
X