- 23 Haziran 2020
- 33
- 21
- 8
- 25
- Konu Sahibi Dolunay19c
Merhabalar yeni üye oldum sorunlarıma çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim Eşim bu sene ailesine aşırı derecede ilgili benim bileziklerimi bozdurup rızamı almadan babasına araba aldı hiçbirşekilde razı değildim ama asla ne hissettiğim ne istediğim umurunda olmadı sadece kendi ailesini düşünüyor beni yok sayıyor 5 bin TL kredi çekmişti bin lirasını yazları köyde kalan (kışları benim oturduğum evde kalan) babacıgına gönderdi ihtiyaçları varmış dedi ve benim o sıralarda dolabım boştu kendi evinin rızkını hiç düşünmüyor varsa yoksa sadece ailesi onların sözünden çıkmıyor bana sürekli kötü davranıyor aşırı anlayışsız ve bencil şuanda 1 haftadır ailesinin yanına gitti tatil amaçlı beraberinde götürdüğü krediden kalan 2500 TL yi 1 hafta içerisinde bitirmiş buradayken bana 50 liranın lafını eden bir insan Dı kendi ailesine har vurup harman savuruyor ve bu benim çok zoruma gidiyor söz konusu sadece maddiyat değil kesinlikle manevi anlamdada kendimi kötü hissettiriyor ne yapmalıyım düşünceleriniz benim için çok önemli lütfen desteğinizi esirgemeyin