Eşimle sorunlarım yardım edin

Dolunay19c

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
33
21
8
25
Merhabalar yeni üye oldum sorunlarıma çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim Eşim bu sene ailesine aşırı derecede ilgili benim bileziklerimi bozdurup rızamı almadan babasına araba aldı hiçbirşekilde razı değildim ama asla ne hissettiğim ne istediğim umurunda olmadı sadece kendi ailesini düşünüyor beni yok sayıyor 5 bin TL kredi çekmişti bin lirasını yazları köyde kalan (kışları benim oturduğum evde kalan) babacıgına gönderdi ihtiyaçları varmış dedi ve benim o sıralarda dolabım boştu kendi evinin rızkını hiç düşünmüyor varsa yoksa sadece ailesi onların sözünden çıkmıyor bana sürekli kötü davranıyor aşırı anlayışsız ve bencil şuanda 1 haftadır ailesinin yanına gitti tatil amaçlı beraberinde götürdüğü krediden kalan 2500 TL yi 1 hafta içerisinde bitirmiş buradayken bana 50 liranın lafını eden bir insan Dı kendi ailesine har vurup harman savuruyor ve bu benim çok zoruma gidiyor söz konusu sadece maddiyat değil kesinlikle manevi anlamdada kendimi kötü hissettiriyor ne yapmalıyım düşünceleriniz benim için çok önemli lütfen desteğinizi esirgemeyin 🙏

Bekarken yapamadiklarini simdi yapiyor iste.Her nedense erkekler evlendiklerinde aileleri kiymete biniyor.Siz her seyi vermissiniz zaten simdiden sonraya bakin.Ayrica esiniz lafini etse de kendinizden evinizden kismayin ne yapayim lazimla agzini kapatin.Ve bundan sonrasi icin biraz sert olun rahatsizliginizi belirtin.En azindan koye giderken bitirdigi para icin kizin

Bekarken yapamadiklarini simdi yapiyor iste.Her nedense erkekler evlendiklerinde aileleri kiymete biniyor.Siz her seyi vermissiniz zaten simdiden sonraya bakin.Ayrica esiniz lafini etse de kendinizden evinizden kismayin ne yapayim lazimla agzini kapatin.Ve bundan sonrasi icin biraz sert olun rahatsizliginizi belirtin.En azindan koye giderken bitirdigi para icin kizin
Gercekten merak ettigimden soruyorum, evlenince erkekler ailelerine mi önem veriyor? Bi insan nasil degisir? Mesela ,Önceden ailesinin hayirsiz oglu ,evlenince neden aniden dönüş yapar? Bunu bi cok yerde okudum ama hayatta hic karsilasmadim .meraktan soruyorum ?

Gercekten merak ettigimden soruyorum, evlenince erkekler ailelerine mi önem veriyor? Bi insan nasil degisir? Mesela ,Önceden ailesinin hayirsiz oglu ,evlenince neden aniden dönüş yapar? Bunu bi cok yerde okudum ama hayatta hic karsilasmadim .meraktan soruyorum ?
Ben bire bir bunu yasadim.Tamam hayirsiz ogullari degildi ama cok da aile düskünü degildi.Evlendik adam arkalarindan aglayan cocuklara döndü.Taaa ki ben esimi ailesine verip hayrini görün diyene kadar.3 ay sonra mahkemeden once baristik adam o 3 ayda sacma bir kafada oldugunu anlamis olmali ki simdi bin sukur olmasi gerektigi gibi.
Ama itiraf etti de onlari annemi terketmis gibi hissediodum,suclu hissediodum dedi.🤷‍♀️

Aynen öyle oluyor kıymetleniyor ailesi normalde yılda 2 defa eve gelen onda da evde durmayıp gece geç saatlere kadar gezip yatmadan yatmaya eve gelen ailesiyle ilişkisi olmayan adam benimle evlenince aile düşkünü oldu her hafta gidelim diye tutturuyor benim annem babam padişah modunda yaşıyor kayınvalidem bile söylüyor evlendikten sonra bize düşkün oldu diye bunun sebebi de ilk evlenince 6 ay beraber yaşadık o ara çok ısındı ailesine sonra da evi ayırsak bile her hafta girmek istiyor 2 günde bir arıyor onları evlenmeden önce konuşurken ben ailemden uzak kendi hayatımı kuracağım işim zaten izmitte oraya gideriz diyen adam evlenince işini ailesinin memleketine aldı burada yaşıyor durum bu yani para lazım olur verir şimdi arabamızı sattı çok korkuyorum o parayı babasına verecek diye babası borç diye alıyor geri de kolay kolay ödemez çünkü kendisinin çok borcu var daha önce 1 bilezik verdik neredeyse 1 sene oldu geri yapacaklar o bilezigi beklemiyorum ama parayı verirse kavga çıkacağı kesin o kadarına gelemem gece 1 e kadar para kazanıcam diye çalışıp kendini perişan ederken parasını babasına verirse benden aşırı tepki görecek ben hamileyim bu halimle gece geç saatlere kadar yalnız başıma evde koca bekliyorum haftasonu bile yeri gelir çalışır para yetişmiyor diye buna ragmen babası istedigin de kıyamayıp o parayı verecek diye düşünüyorum ve bizim aramız fena bozulacak yani erkekler gerçekten degişiyor

Çok doğru kesinlikle daha yeni kıymet biliyor onların 5 kuruşsuz olsaydı çok deger verdiği babacıgı bakalım onu ne kadar barındırırdı yanında

Ben bire bir bunu yasadim.Tamam hayirsiz ogullari degildi ama cok da aile düskünü degildi.Evlendik adam arkalarindan aglayan cocuklara döndü.Taaa ki ben esimi ailesine verip hayrini görün diyene kadar.3 ay sonra mahkemeden once baristik adam o 3 ayda sacma bir kafada oldugunu anlamis olmali ki simdi bin sukur olmasi gerektigi gibi.
Ama itiraf etti de onlari annemi terketmis gibi hissediodum,suclu hissediodum dedi.🤷‍♀️
Benim kocamda öyleydi iki üç haftada ailesini arardı senede iki kere köye ziyarete gider gelirdi bekarken ailesi gram değer vermezdi evlendik evlendikten sonrada aynı devam etti, sonra benim aile içime kazandığımız paraya karıştılar sömürmek istediler ailesi ayni evde yaşamak istedi ben dardayken gram yardım etmeyen ailesi benden kölelik bekledi daha neler neler , bende kabul etmedim hicbirseyi eşimde sesini çıkarmadı zaten pasif biridir onlar söz konusu olursa böyle olunca ailesi buna bu ailesine yapıştı gram aileye merakı olmayan adam aile aşkıyla yanmaya başladı ,bende boşanmaya kalktim ,baktılar boşanacak geri çekildi ailesi şimdi kimse ağzını acamiyor zaten görüşmuyorum artık kimseyle kafam rahat

Merhabalar yeni üye oldum sorunlarıma çözüm bulmak için yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim Eşim bu sene ailesine aşırı derecede ilgili benim bileziklerimi bozdurup rızamı almadan babasına araba aldı hiçbirşekilde razı değildim ama asla ne hissettiğim ne istediğim umurunda olmadı sadece kendi ailesini düşünüyor beni yok sayıyor 5 bin TL kredi çekmişti bin lirasını yazları köyde kalan (kışları benim oturduğum evde kalan) babacıgına gönderdi ihtiyaçları varmış dedi ve benim o sıralarda dolabım boştu kendi evinin rızkını hiç düşünmüyor varsa yoksa sadece ailesi onların sözünden çıkmıyor bana sürekli kötü davranıyor aşırı anlayışsız ve bencil şuanda 1 haftadır ailesinin yanına gitti tatil amaçlı beraberinde götürdüğü krediden kalan 2500 TL yi 1 hafta içerisinde bitirmiş buradayken bana 50 liranın lafını eden bir insan Dı kendi ailesine har vurup harman savuruyor ve bu benim çok zoruma gidiyor söz konusu sadece maddiyat değil kesinlikle manevi anlamdada kendimi kötü hissettiriyor ne yapmalıyım düşünceleriniz benim için çok önemli lütfen desteğinizi esirgemeyin 🙏
Eşini karsini al konuş bu böyle gitmez de,çocuk yoksa sakın çocuk düşünme,kendinden sakın kısma lazım olan herşeyi iste,
Yok böyle devam eder böyle olacak derse ailen destek olursa boşa gitsin çok sevdiği ailesinin yanına ne demeye evlenmiş beyefendi.

Aynen öyle oluyor kıymetleniyor ailesi normalde yılda 2 defa eve gelen onda da evde durmayıp gece geç saatlere kadar gezip yatmadan yatmaya eve gelen ailesiyle ilişkisi olmayan adam benimle evlenince aile düşkünü oldu her hafta gidelim diye tutturuyor benim annem babam padişah modunda yaşıyor kayınvalidem bile söylüyor evlendikten sonra bize düşkün oldu diye bunun sebebi de ilk evlenince 6 ay beraber yaşadık o ara çok ısındı ailesine sonra da evi ayırsak bile her hafta girmek istiyor 2 günde bir arıyor onları evlenmeden önce konuşurken ben ailemden uzak kendi hayatımı kuracağım işim zaten izmitte oraya gideriz diyen adam evlenince işini ailesinin memleketine aldı burada yaşıyor durum bu yani para lazım olur verir şimdi arabamızı sattı çok korkuyorum o parayı babasına verecek diye babası borç diye alıyor geri de kolay kolay ödemez çünkü kendisinin çok borcu var daha önce 1 bilezik verdik neredeyse 1 sene oldu geri yapacaklar o bilezigi beklemiyorum ama parayı verirse kavga çıkacağı kesin o kadarına gelemem gece 1 e kadar para kazanıcam diye çalışıp kendini perişan ederken parasını babasına verirse benden aşırı tepki görecek ben hamileyim bu halimle gece geç saatlere kadar yalnız başıma evde koca bekliyorum haftasonu bile yeri gelir çalışır para yetişmiyor diye buna ragmen babası istedigin de kıyamayıp o parayı verecek diye düşünüyorum ve bizim aramız fena bozulacak yani erkekler gerçekten degişiyor
Cok şaşirdim gercekten.Cok haklisiniz.Bu degisiminlerin psikolojik bi aciklamasi mutlaka olmali.Benim de oglum var ,21 yasinda ve aslan burcu.O kadar özgürlüğüne duskun,o kadar kendi kararlarini kendi alir ki taa bebekliğinden beri desem inanin abartmam.Ben bir anne olarak ,artik benimsemek zorunda kaldigim oglumun karakterinin aslaa değişeceğini ummuyorum evlenince.Fıtratına aykiri çünkü bu saydiklariniz.Sizin kv nize cok iş düşüyor.Kadin kadinin halinden daha cok anlamali diye dusunuyorum.Insallahh ileride ben öyle olmam zira burda cok kv kınamişlığım var vallahi :(

Her erkek aynı mıdır bilemem ama eşine 50 liranın hesabını yapan insandan hayır gelir mi herkese bankör sana nankör olan adamdan eş olmaz. Babasına annesine ihtiyaçları gerçekten varsa sizinde durumunuz süper iyiyse para gönderirsiniz. Ama gelipte size 50 liranın hesabını yapıp siz açken annesinin dizinin dibinde üzümleri brbirlerine uzatıp yiyen insandan koca olmaz arkadaşım. Anneye babaya göre karısını aç bırakan bize bakan hayırlı evlat olur ayıp yazık o anne baba bunu bilipte o üzümleri yiyorsa vay hallerine.... Allah yardımcın olsun imkanın varsa gir bir işe çalış sonrada boşan demek isterim . iki gün sonra senin alnının terinide göndermeye kalkar eşin inş düzeleri bu durum.

Cok şaşirdim gercekten.Cok haklisiniz.Bu degisiminlerin psikolojik bi aciklamasi mutlaka olmali.Benim de oglum var ,21 yasinda ve aslan burcu.O kadar özgürlüğüne duskun,o kadar kendi kararlarini kendi alir ki taa bebekliğinden beri desem inanin abartmam.Ben bir anne olarak ,artik benimsemek zorunda kaldigim oglumun karakterinin aslaa değişeceğini ummuyorum evlenince.Fıtratına aykiri çünkü bu saydiklariniz.Sizin kv nize cok iş düşüyor.Kadin kadinin halinden daha cok anlamali diye dusunuyorum.Insallahh ileride ben öyle olmam zira burda cok kv kınamişlığım var vallahi :KK43:
Kv iyidir ondan yana sorunum yok çok şükür hatta kp ilk 5 bilezik istedi kv verdirmedi alma gelinin bilezigini ben hiç görmedim alıp sonra geri verildiğini hep arada kayboldu diyip engel oldu zamanında ama işte kocam sorun şimdi o arabanın parasını verirse diye stres yapıyorum babası der bende üstüne para koyayım iyi Bi araba alalım der alsak da ortak olunca sorun spnra sarılınca bizim para yine arada kaybolur kendi arabası vardı 80 bin e sattı hepsi borca gitti hala da borcu var kp nin bizim para araya gitmez inşallah çünkü arabayı alırken ben yine bileziklerimi verdim de aldık eşim sürekli babama para lazım bilezik verelim mi diyordu ona engel olmak için araba al kendine dedim de arabaya verdim hiç degilse ihtiyacımız giderilir diye ama şimdi korkuyorum benim çocugumun rıskını yedirecek diye çok zoruma gider gerçekten gece 2 ye kadar çalışıyor pazar günü bile çalışıyor eve geliyor konuşmaya bile hali olmuyor buna ragmen kendini düşünmeyip verirse o parayı gerçekten çok büyük kavga ederim canıma tak etti çünkü evliyim ama kocamla zaman geçiremiyorum onu da anlıyorum para olarak benim sıkıntısız Bi hayat sürmemi istiyor herşeyin en iyisini yapayım diyor bunun için çok çalışıyor ama babasına gelince dayanamıyor

Back
X