merhaba kızlar fkirlerinize ihtiyacım var
eşimle sorunlarımızı çözemiyorum
biz severek evlendik kasımda 4yıl bitecek ben 24 o 27 yaşında bir kızımız var eşim esnaf kayınvaldemle birlikte bi giyim dükkanı işletiyolar.Çok yoğun çalışıyolar ne pazar günü ne tatili hergün çalışıyo eşimle evlendğimiz günde beri bir gün boyunca birlikte vakit geçirmedik (düğünden sonraki 3 gün hariç) bu durum beni çok üzdü çok yanlız kaldım 4 yıldır alıştım çaresiz kabullendim akşamları 2 3 saate razı geldim ama beyfendi ozamanıda kendi hobilerine ayırıyo akşam 9 9 bucuk gibi dükkanı kapatıp arkadaşlarıyla takılıyo ya gelip yemek yiyip hemen gidiyo yada 1 2 ssat geç geliyo butun sorun burda başlayo bi motorsikletli arkadaş cevresi var buda motor alcam dedi tehlikesinden ve eşimin çok hız yapacağını bildiğimden karşı çıktım ama dinlemedi aldı kafasına koyduğunu yapan bi cins almış bikere dedim bi ay bin hevesini al ama sonra geri sat tamam dedim (hergün çalışıyo öle stres atmak istiyo demekki zaten almıştı kavganın bi anlamı yoktu) anneme söyleme dedi kayınvaldem çok kızar biliyo bende bişey demedim gezdi tozdu alan yok dedi satmadı akşama kadar evde bende çoçukta sıkılıyoruz haliyle bizde nefes almak istiyoruz çocuğada yazık babadan ilgi görmüyo bazen akşam bizi 1 2 saat dışarı çıkarır oda kayınvaldem hanımını kızını al gezdir der benim dırdırmla hep çok istiyo oldum yemenden içmenden mi kesiyyorum kumar mı oynuyorum karıkızamı gidiyorum diyip hep şuçlu ben oldum zaten eşimle aramızda bi iletişim problemiz var birlikte bişey paylamıyoruz sonu kavgayla bitiyo odun gibi biri duygu felen yok sanki 2 kere hamile kaldım ve bebeklerimin kalbi durdu kürtaj oldum ne bi destek ne teselli acımla başbaşa bıraktı beni hep, ne yaşarsa hep içinde yaşıyo üzülüyosada belli etmiyo seviyosada çok uzattım kusura bakmayın en sonunda motoru sattı bu arada kayınvaldem de bankadaki bütün parayı alıp bize bi ev aldı ve bi miktarda borçlandırdı ki para harcayamasın diye sevindim bende gerçi geç gelmeleri kesilmedi hep arkadaşlarıyla beraber yani başka yerde olmadığını biliyorum arkadaşları ve eşleriyle görüşüyoruz bikaç ay sonra bu yine bi motorla gelmeye başladı sorduğumda arkdaşın dedi yalan söylüyo ben kavga ediyorum diye bi çok şeyi saklıyo güvenimide sarstı zaten en son ki kavgamızda sinirle evet benim motor ben aldım dedi 21 milyara kredi çekmiş bide bu defa anneme anlatacam herşeyi benden anlayış bekleme dedim bana seni boşarım dedi yıkıldım inceldiği yerden kopsun dedim annesine anlattım inanmadı kredi çekmek gibi bi aptallık yapmaz dedi ben araştıracam dedi şimdi eşim benle konuşmuyo triplerde çok moralim bozuk bişeyleri yoluna girdirmeye çalışıyorum aklım mantığım durdu artık napacağımı şaşırdım sadece eşimle vakit geçirmeye ve onun ilgisine sevgisine igtiyacım var bunu isteme şuç oldu çok şey mi istiyorum
tecrübelerinize ihtiyacım var başınız şişirdim özür dilerim

Son düzenleme: