- Konu Sahibi esperanza9
Ayrıca bazı arkadaşlar sanırım yanlış anlamış 1 aylık bir cinsel birliktelik yok ortada biz zaten öğretmeniz.Kız ayrı bir şehirde.15 günlük tatilimiz var.Tatilin 1 haftasında yanımdaydı ben hastaydım çünkü.İnanamıyorum ki elleriyle yemek yedirdi bana ben hastayken.Onların 2 gün görüştüklerinden eminim.Fakat yalnız cinsellik değildir ki aldatmak.Bir başkasına canım diyebiliyorsan o da aldatmak deil midir?

lmaz:eşinizin yerinde siz olsaydınız çoktaaaan kapı önüne koymuştur hani bu erkeklerin lafı varya'' namusumu kirlettin'' ondan yani,hem öğretmensin işinde varsa koy ver gitsin belki bunları bizim için söylemek kolay ama siz olsaydınız ne söylerdiniz e böylede hayat nereye kadar ya düzelmezse:umursamaz:yasakkelime
lmaz:eşinizin yerinde siz olsaydınız çoktaaaan kapı önüne koymuştur hani bu erkeklerin lafı varya'' namusumu kirlettin'' ondan yani,hem öğretmensin işinde varsa koy ver gitsin belki bunları bizim için söylemek kolay ama siz olsaydınız ne söylerdiniz e böylede hayat nereye kadar ya düzelmezse:umursamaz:yasakkelime