- 1 Nisan 2025
- 16
- 18
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç öpüşmediği için bakir ezikliği var üzerinde.Sevgilisi olmuş ama hiç öpüşmemiş bile bu doğru kuzeni benim en yakın arkadaşım bilse o bilirdi gerçi benden önceki hayatı benim ilgilendirmez ben ona hiç benden öncesini sormadım
Kuzum demek ki takıntılı olmuş yani normalde bu şeyleri takarsa yarın bir gün seni her yerden vurabilir keşke bunu söylemeseydin çünkü o seninle eski sevgine yaşadığın olay seninle kalmalıydı söylemeseydin Hazreti peygamber bile bunu söylüyor yani yaşadığın her şey kadının hiçbir şekilde mahremine öncesinden de yaşamış her ne yaşamışsa söylememesi gerekiyorEşimle 10 yıldır birlikteyiz 8 yıldır da evliyiz. Benim eşimle tanışmadan önce 2 buçuk senelik bir ilişkim vardı ve baya aileler falan da biliyordu. Bizim onunla cinsel yakınlaşmalarımız olmuştu. Ve ben bunu eşimden evlenemeden önce saklamak yerine ona söylemeyi tercih ettim. Ama bana çok özel sorular sordu işte kaç kere oldu zevk aldın mı vs vs. Tabi bu sorulara tüm açık yürekliliğimle cevap veremedim o an. Ama biz bi şekilde bunu aştığımızı düşünüp evlendik. Ama biliyordum ki ilerleyen zamanlarda anladım yani eşim bunu asla unutmamış ve her seferinde içinde büyütmüş. Bir kaç gün önce bunun için kavga ettik ilk defa evlendikten sonra bunu karşılıklı konuştuk bana sen bana yalan söyledin bu evlilik yalanlar üzerine kuruldu zevk almadım dedin almışsın 3 dedim 5 miş senden iğreniyorum onu öptüğün ağzınla beni çocuğu öpüyorsun sen kötü birisin falan. Böyle şeyler söyledi bana. Ben ondan önce yaşadığım şey yüzünden şuan evliliğimizi çıkmaza sürüklüyor beni seviyor ve belki hazmedemiyor ama ben geçmişi değiştiremem ne yapabilrim. Evliliğimizi kurtarmak istiyorum onu çok seviyorum
Sen de bunları duyup duyup susuyor musun? Bunu bilerek kabul ettiği evlilikten bu gerekçeyle boşanma davası açsın da görelim. Alagavat mıdır nedir cinlendim akşam akşam.Haklısınız. Ama benim eşim biraz bu konularda muhafazakar bende dedim beni evlenmeye sen zorladın ki acele eden oydu oda diyor şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim be çocuk olmasa 100bin defa boşanırmışız
Bence de konuya buradan bakmalıyız. 10 senedir varsa gavat, yeni çıktıysa bir kusurundan ötürü yapıyor.On yıldır mı var bu mevzu yoksa yeniden mi alevlendi? Kendi yediği bir halt olabilir kumar gibi borç gibi ve size kendinizi suçlu hissettirerek üste çıkmaya çalışabilir.
Aslında ara ara bazı söylerle aklımda onun olduğunu anlıyordum en son yine benim üni hayatım mevzu oldu ben okumaya gitmemişim ordan patlak verdi ben dedim dök içini ne varsa söyle ne istiyorsun benden dedim o da beni konuşturma konuşursam her şey daha kötü olur dedi ben zorladım ve böyle şeyler gelişti10 yıl SONRA ne oldu da tekrar gündeme geldi sürekli bu konuda size yüklenir mi yoksa uzun zaman sonra ilkkez mi açtı konuyu. Bide yani 3 değilde 5 olduğunu kimden öğrendi yine sizden mi.
Durduk yere kavga sebebi çıkarmış bide pis pis eleştirmiş 3 5 ne fark eder evlenmeseydii madem
Sevgilisi olmuş ama hiç öpüşmemiş bile bu doğru kuzeni benim en yakın arkadaşım bilse o bilirdi gerçi benden önceki hayatı benim ilgilendirmez ben ona hiç benden öncesini sormadım
Bana bazen keşke dedittiriyor keşke söylemeseymişim benden boşanmazmış boşanmış anne babadansa rol yapan aile çocuğa daha iyi gelirmiş boşanmaya da cesareti yok kalmaya da şuan herkes belki beni gurursuz sanıyor ama bi tarafım onu anlamaya çalışıyor o hiç bir şey yaşamamışken bir kadın olarak bunları yaşamış olmam toplumsal normlarda ona zor geliyor ve beni sevdiği için belki aşabileceğini düşündü evlendi ama bu kadar yoldan sonra hala bunu takılıp kalmak doğru mu o konu olmasa biz aslında çok iyi anlaşan bir çiftiz ona nasıl yardım edeceğimi bilmiyorum kendime nasıl yardım edeceğimi bilmiyorKuzum demek ki takıntılı olmuş yani normalde bu şeyleri takarsa yarın bir gün seni her yerden vurabilir keşke bunu söylemeseydin çünkü o seninle eski sevgine yaşadığın olay seninle kalmalıydı söylemeseydin Hazreti peygamber bile bunu söylüyor yani yaşadığın her şey kadının hiçbir şekilde mahremine öncesinden de yaşamış her ne yaşamışsa söylememesi gerekiyorevet seviyordur ama bu yine takıntı haline getirecek çünkü erkekler böyle yani düşün karşı taraftaki biz erkeğiz yaparız kafasına giriyor ama kadında öyle olmuyor maalesef ki erkeğin genetiğiinde bu var ve gerçekten bozuk olduğunu hepimiz biliyoruz kendisi sanki hiç sevgili yapıp başkalarıyla öpüşmedi koklaşmadı kadın bunu hazmede biliyormusunuz bazıları hazme biliyor eğer ki gerçekten içinde bunu büyütecekse ufacık bir kavgada tekrar tekrar gündeme getirecekse bırakın o evlilikten bir hayır gelmez sizin olan zaten sizinle gelecek sizin baştan hatanız sadece bunu söylemenizdi bırakın bilmenize gerek yok siz eşinizin emin olun ki hiçbir zaman bir şeyini bilmeyeceksiniz çünkü söylemiyorlar ama yani sevdiği için de belki bunu aşamıyor o yüzden benim size tek tavsiyem evlilik terapistine gidin o kadar iyi gelecek ki size çünkü ben evlenmeden önce sevgilimi dahi araştıran bir insandı yani daha sonradan durdu ve tam ters olmaya başladı üstelenemiyorum ama eğer ki evliliğiniz bir çıkmaza boşanmaya kadar gidiyorsa başka insanlardan değil işin ehli olan insanlarından yani terapiste gidin Allah yardımcınız olsun asla kötü düşünmeyin çünkü gerçekten sizin düşündüğüm kadarıyla okuduğum kadarıyla kalbiniz temiz
![]()
Bir de böyle iğrenç kocaları başkasına gidecek diye akılları çıkar,millet gavat ruhlu erkeklere çok ta meraklı sanki....Alsın tepe tepe kullansın aman bırakmasın başkaları yanmasın.küfrü hakareti yiyip otursun kocamda kocam.......Boyle konularda rezalet davranislari olan kocalarinizi anlatip ustune konuyu ama cok seviyorum diye bitiriyorsunuz ya...Icimden gecen tek dusunce yasadiginiz her sey mustehak size. Aman yapisin yalvarin kocaniz asla sizi bosamasin da gidip baska bir kadinin basini yakmasin. Siz nasilsa cekmeye gonullusunuz.
Bana bazen keşke dedittiriyor keşke söylemeseymişim benden boşanmazmış boşanmış anne babadansa rol yapan aile çocuğa daha iyi gelirmiş boşanmaya da cesareti yok kalmaya da şuan herkes belki beni gurursuz sanıyor ama bi tarafım onu anlamaya çalışıyor o hiç bir şey yaşamamışken bir kadın olarak bunları yaşamış olmam toplumsal normlarda ona zor geliyor ve beni sevdiği için belki aşabileceğini düşündü evlendi ama bu kadar yoldan sonra hala bunu takılıp kalmak doğru mu o konu olmasa biz aslında çok iyi anlaşan bir çiftiz ona nasıl yardım edeceğimi bilmiyorum kendime nasıl yardım edeceğimi bilmiyor