eşimle sorunum...

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
1,5 yıllık evli biriyim 1 kızım var eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama nedense sürekli didişıriz hiç benimle ilgilenmez bugüne kadar 1 kez bile arayip ne yapıyorsun demedi hep ben aradım çünkü özlüyorumdüm eşim benimle ilgilendiği gün anlarım ki cani birşeyler istiyor ve doğruda oluyo aferdesiniz ama işi bittigi gibi de arkasını dönüp yatar kendimi kullanılmis hissediyorum sabah uyanır hadî ben gittip der kapıyı çeker gider yani bu anlattıklarım hep böyle olmasada genel olarak böyle sizce ne yapabilirim eşimi kendime çekebilmem için

1,5 yıllık evli biriyim 1 kızım var eşimi çok seviyorum oda beni seviyor ama nedense sürekli didişıriz hiç benimle ilgilenmez bugüne kadar 1 kez bile arayip ne yapıyorsun demedi hep ben aradım çünkü özlüyorumdüm eşim benimle ilgilendiği gün anlarım ki cani birşeyler istiyor ve doğruda oluyo aferdesiniz ama işi bittigi gibi de arkasını dönüp yatar kendimi kullanılmis hissediyorum sabah uyanır hadî ben gittip der kapıyı çeker gider yani bu anlattıklarım hep böyle olmasada genel olarak böyle sizce ne yapabilirim eşimi kendime çekebilmem için

Esinizi kendinize cekmeniz icin bence tek yapmaniz gereken sey onu karsiniza alip konusmak ve nasil hissettiginizi anlatmak..Ilgi beklemekte cok haklisniz ve anlattiginiz durum, yani bir seyler istedigini fark etmeniz ve dogru cikmasi durumu da CIDDEN HOS DEGIL, kim olsa ayni sekilde hissederdi..
Direk konusmayi deneyin bence........
Cinselligin ask ile yogrulmasi gerekmez mi?

Son düzenleme:
konuşmayı denedınmı canım gerçi kesin denemissindir ama:( nasıl evlendınız görücü uslumu yanı hep böylemıydı eşin tarzı böyle olabilir mi?

her defasında konusdüm yok öyle birşey diyor sürekli söyleyince de çok uzatıyorsun diyo kayınvalidem gile gitsek yüzü asıksa(büyük ihtimalle)bu sefer kayınvalidem beni bir köşeye çeker oğlumun neyi var der ve o gün her kezin yüzü asilir ve yalnız kalırim çok da bakımlı ve güzellim dir tek kusurum ve büyük kusurum kilolarim dıştan çok kilolu gözükmesem de malum...ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

hep böylemiydi çünkü bazı erkeklerin yapısı böyledir severler ama içten yansıtmazlar dediğin gibi işi düşünce sonradan böylede olabilir altında birşey aramamak lazım konuşun eğer aynıysa ve dedikleri sizi inandıryorsa öyle olduğu gibi kabul ediceksiniz kendinizi bitirmeyeceksiniz beş parmağın beşi bir değil herkez aynı olmaz biz kadınlar yaparız yaa aaaa bak elif(mesela) in eşi bak karısına şu hediyeyi almış yada süpriz doğum günü pertisi düzenlemiş falan diye adamın yapısında yoktur eeee olsada fena olmaz ama olmayınca da olmuyor inşallah düzelir tüm kadınlar yani evli insanlar hep mutlu olsunlar ve hiç ayrılmasınlar ( AMİNNNNNNNNNNNNN )

görücü usulü evlendik ben ce hep böyleydi ama yeni evli iken açığa çıkarmiyordu bazen bağırmak istiyorum ben burdayım diye

işin çok zor canım seni anlıyorum:( diger arkadaşların dediği gibi konuş bakalım sebepleri neler ? bence çocuk içinde acele yapmışsınız belkide erken sorumluluk onu etkılemiştir..

1,5 yıllık evlilik ve bir çocuk ......
atlımı koşturuyordu arkanızda güzel güzel gezip tozmak varken evlilik 2 ay sonra hamilelik hamilelik stresi ah oram o buram derken hoşgeldik bebek ... bebek bak büyüt onunla uğraş kısacası bebek stresi .... evliliğin ne olduğunu anlamadan doyasıya eşinle gezmek tozmak varken bu yükler ikinizede çok fazla gelmiş bu yüüzden gercek güzel yüzlerinizi ortaya koyamamışsınız ......
bunları yazdığıma bakma ben daha fenasını yaptım ilk 2 yılda iki bebiş ... onların duygusuda bi başka güzel amma suanki aklım olsa evliliğimin ilk yıllarını bebek yapmakla deil bir birimizin güzel yanlarını keşfetmekle gecirirdim .... sabırlı olun biraz bebiş biraz büyüsün bu stresler sona erer inş... suan yaşadığınız sıkıntıdan dolayı böle düşünüyorsunuz

her defasında konusdüm yok öyle birşey diyor sürekli söyleyince de çok uzatıyorsun diyo kayınvalidem gile gitsek yüzü asıksa(büyük ihtimalle)bu sefer kayınvalidem beni bir köşeye çeker oğlumun neyi var der ve o gün her kezin yüzü asilir ve yalnız kalırim çok da bakımlı ve güzellim dir tek kusurum ve büyük kusurum kilolarim dıştan çok kilolu gözükmesem de malum...ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

bu durumda onun ailesine durumu anlatıp yardım isteme şansınızda yok, ailesi oğullarının hiçbi hatasını kabul etmicek tipde bi aileye benziyo çnk. bi gün sizde onun gibi davransanız peki? yani akşam geldiğinde yakın davranın ilgilenin gecede istediğinizi alıp arkanızı dönüp uyuyun. birazda o kendini kullanılmış hissetsin. ayrıca madem size ilgi göstermiyo normalde sizde ona karşı ilgisiz olun. bırakın ne hali varsa görsün bide böyle deneyin.

bu ilgisizlikte ortak konu nedense ya...benim eşimde ilgisiz hiç işi yoksa hayatta aramaz ben de aramıyorum artık ama benimki Allah tan yine ben sarılınca sarılır ben öpünce öper:52: ama çok denedim ben ilgi göstermiyim o da göstermez aklına mı gelmiyo ne:28:

canım bizde bu konuyu tartışıyoruz bekleriz bu adrese
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...andiginizi-yiprattiginizi-8.html#post25211670

1,5 yıllık evlilik ve bir çocuk ......
atlımı koşturuyordu arkanızda güzel güzel gezip tozmak varken evlilik 2 ay sonra hamilelik hamilelik stresi ah oram o buram derken hoşgeldik bebek ... bebek bak büyüt onunla uğraş kısacası bebek stresi .... evliliğin ne olduğunu anlamadan doyasıya eşinle gezmek tozmak varken bu yükler ikinizede çok fazla gelmiş bu yüüzden gercek güzel yüzlerinizi ortaya koyamamışsınız ......
bunları yazdığıma bakma ben daha fenasını yaptım ilk 2 yılda iki bebiş ... onların duygusuda bi başka güzel amma suanki aklım olsa evliliğimin ilk yıllarını bebek yapmakla deil bir birimizin güzel yanlarını keşfetmekle gecirirdim .... sabırlı olun biraz bebiş biraz büyüsün bu stresler sona erer inş... suan yaşadığınız sıkıntıdan dolayı böle düşünüyorsunuz

Ben de aynısını yaptım ;)) pehh bana dediler tadinicikarsaydin evliliğin gezer tozardin pehh adam aynı adam en azından şimdi minikerkekimle Gezip dolaşırım. İci gecmis bizim adamın. ;))))) sevgili. Konu sahibi kardesim konuşmayı denedim olmuo Diosun ben olsam bende bna yaptığını onayapardim. Bakalım hosuna gidecekmi belki empati kurar bu sekilde bı umut ;)

bu ilgisizlikte ortak konu nedense ya...benim eşimde ilgisiz hiç işi yoksa hayatta aramaz ben de aramıyorum artık ama benimki Allah tan yine ben sarılınca sarılır ben öpünce öper:52: ama çok denedim ben ilgi göstermiyim o da göstermez aklına mı gelmiyo ne:28:

Ayy çokk hosun dusuncesizler anamnapcan ;)))

Back
X