Eşimle surekli kavga ediyoruz napmalyim lutfennn!!

yellow0707

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
8
2
6
35
Merhaba arkadaşlar nezamandr çok doldum çok bunaldım herşeyden içimi dökmek istedim burda en azndan fikir alablrmym dye.Esimle 5 yıldır evliyiz hep huzursuz hep mutsuz olduk ne o beni ne ben onu anlayabildim.Hep düzelir dye umdum yeri geldi ben suçlu oldum yeri geldi o sucluydu.Ama çok soğudum sevemedim içten saygısız davranışlarına sözlerine karşı.Tedavi gördüğüm için çocuk düşünmedim ameliyat olduğum için.Ama yinede inancımı yitirmek istemedm mutlu oluruz evliyiz bosansam sanki daha iyi birimi çıkacak karşıma dye.Ailemlede çok fazla anlaşamıyoruz.Onlarda zaten bizden farkı yok bu yüzden birazda kaçar gibi sevmeden evlendim.Simdi hamileyim henüz daha çok yeni gördüğümde okadar mutlu oldum ki anlatamam.Cnku hiç yasamadigim bı duygu olduğu için.Esimde çok sevindi.Gebeliktenmi bilmyrm şu bı aydır çok duygusalim normaldede oyleydm ama bukadar yoğun yasamiyodm.Smdi oldugum yerde ağlıyorum her lafa aliniyorum üzülüyorum.Esiminde işler yoğun hiç doğru düzgün konuşmaya bile fırsatımız olmuyor.Olmadigi icinde içimi dökecek birini aryorum o dinlemeymce sinirleniyorum.Oda bana ofkeleniyor bağırıyor hiç alttan alma yapısı zaten yok.Su dönemimde bana bunlarıda yaşatması daha çok soğuttu kendnden.Gecen tartstk baya olmadık yere yine ailemi aradı beni şikayet etti.Sanki sadce suç bendeymis gibi okadar zoruma gittiki daha çok üzüldüm böyle yaptigina.Benimle konuşup halletmek yerine beni aileme şikayet eder gibi anlatıyor.Sanki onlar halledicekler herseyimizi.İsin içinden cikamiyornus o yüzden arams.Telefonu bana uzatyo bide al konuş dye onan buz gibi tamamen soğudum hatta tiksindim ondan o an.Kendi problemlerini halledemeyen bı eşten nasıl aile olur nasıl baba olur düşünüyorum bulamyorm bir çözüm.Benimle konuşup 5 dakika bile sürmeden gönlümü alsa halledilcek konuyu gidip 2 saat ailemle hallettrmeye cabaliyo.Ben nasıl guvenebilirimki artk böyle bir insana bilmyrm.Hatta o an düşündüm okadar pişman oldum ki kendi kendme keşke hamile kalmasaydm dye ki bunu en çok isteyen ben.Lutfen fikir verrsenz çok sevinirim.Tesekkurler...

Size değer vermeyen bir adamdan sırf daha iyisini bulamam diye ısrarla çocuk yapıp ne dememizi bekliyorsunuz, ne demek daha iyisini bulamam , bu nasıl bir kafa , şimdi ömür boyu çek dur , olan küçücük bebeğe olmuş...

Katılıyorum ama bazen insan belkilerle yasiyor işte olur yoluna girer anlasilirim dye beklenyor ama sadece yoruldugunda kaliyorsn cnku zaten kimseye güvenim yok ailem bile olsn Allah'tan başka kimseye guvenmyrm cnku çok cnm yandı

Katılıyorum ama bazen insan belkilerle yasiyor işte olur yoluna girer anlasilirim dye beklenyor ama sadece yoruldugunda kaliyorsn cnku zaten kimseye güvenim yok ailem bile olsn Allah'tan başka kimseye guvenmyrm cnku çok cnm yandı
Ah bu kadınlarımız ve düzelecek umutları... Asla düzelmiyor asla , en erken ne zaman kurtulsanız kârdır, ailemde sizin gibi kadınlar var ve ömürleri eşleri düzelsin diye beklemekle geçti şimdi o kadar pişmanlar ki daha bir çocuk varken çekip gitmedikleri için, daha fazla çocuk yapmayın ve bu evliliği devam ettirmeyin, henüz bir çocuk varken gidin sonra hiç gidemezsiniz, sadece Allaha ve kendinize güvenin...

Ya bir kere lütfen şu kafadan çık canım sen o çocuğu kendin için mi yoksa eşim için mi yaptın. Bak beklediğin bebeği Allah sana nasip etmiş artık keşke demek için erken, eşin utanmadan ailesini nasıl arıyor ? Hamile bir eşi var bence sen hamilesin ye iç keyfine bak. Bu adam düzelmeyecek senin en hassas döneminde yanında olmayacaksa olmasın. Bende hamileyim eşim bunu yapsa kendini kapı önünde bulur. Ben bu çocuğu eşime değil kendime doğuracağım bende kendinin değerinin farkında ol eşinle konuş, böyle devam ederse boşanacağım de

Utanma duygusu olsaydı zaten aramazdi cnku çözüm bulma halletme yeteneği sıfır hep başkaları halletmiş cnku onun işlerinde smdiye kadar evlendigimizde hiç sorumluluk sahibi bile değildi hep yalnz birakti beni hicbirseye çaba gayret gostermems cnku alskin değil hep hazıra alsmislar kaynanamda dahil ailece mücadele etmeyi bilmyolar o yüzden hemen pes eden tipler yeri geldi ayrılma noktasına bile gelmstk daha önce snradan kolu komşusu merak edip arayp sorup birleştirdiler ama hala aynı değişen hicbisey yok

Bilemem tartışmanın içeriğini yazmamışsıniz. Am a bu aileye şikayet benim kırmızı cizgimdir . Benim kvnin böyle dahiyane bir girişimi olmuştu. Ağzının payını aldı oturdu manyak. Ama hiç unutmadım. Affetmedim. O adamla durmam. Benim için aileme sikayet beni adam yerine koymuyor demektir.

İyice yerini ateşe verdin yani çocuk yaparak… şimdi kv doğumda yanımda durmadı yok aşerdim kocam almadı diye konu açarsınız
Lohusalıkta daha da bakıma muhtaç hassas olcaksınız üzülüyorum düşünmeden hareket edenlere

İnşallah çocuk yuvanıza huzur ve neşe katsın bak eşinde çok sevinmiş inşallah aranız düzelir . Bir destek alın eşinizle birlikte . Hayata hep olumlu bakın eşinizi alttan alın , belki eşinizdede düzelme olur

İnşallah öyle olur teşekkür ederim
Bak benden sana tavsiye birazda olsa kendinde değişime git inşallah eşindede değişim olur . Mesela doğum yapcaksın değilmi ,eşininde illaki hevesi vardır . Çocuğunuz için bişeyler alma konusunda eşinizle konuşun bu sizin ortak noktanız olur . Hem öyle öyle derken bebişiniz aranızdaki tatlı bir bağ olur . Ama baktın ki sen adım atıyosun eşinde değişim yok o zaman vur tekmeyi gitsin bacım

Aynen kolay değil gerçekten bazı şeyler yaşamadan anlaşılmıyor kimse

Siz onu çocuğu yapmadan önce dusunucektiniz. Sanki biraz geç olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…