Eşimle sürekli sacmasapan seylerden tartisiyoruZ hic konusmuyoruz biz bittik mi:(((((

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
337
103
Kizlar eşimle 4aylik evliyiz ben vajinismusum ayni zamanda ama bunun disinda herseyden tartisiyoruz en ufak seylerden ve ikimizde de bi heyecansizlik bitkinlik bıkmıslik var...bu beni mahvediyo eşim de aynen o durumda hic konusamiyoruz iki kelime sonra tartisa cikiyo ikimiz de cok saairiyoruz nasil boyle oluyo birbirimiz disinda herkesle cok iyiykeb birbirimize neden boyleyiz bu hayat boyle mi gecicek yorumlarinizi veya bana bu durumu duzelteck fikirlerinizi bekliyorum esim de ben de hayattan umudu kesmis haldeyiz adeta:(((

vajinusmusunda etkisinen olablir canım.. evlikikde cinsel hayatda çok önemli. özelliklede erkekler için.. bence o sorounu çözersieniz şayet aranızda ki sıkıntıların bir çoğuda kendilğinden düzelecektir diye düşündüm..

Bence sen altan almalisin eşin tartismayi başlayınca altan oda beli bir zaman sonra yanlış yaptığını anlar pisman olur boylelikle araniz duzelir.yuvayi yuva eten çevirip çeken kadindir bence her sey senin elinda yuvani yiklmasini istamiyorsen eger altan almaya çalış bence

Evlilik icin cinsellil cok onemli.
Cinsel hayatiniz olmadigi icin suan boyle olabilirsiniz.
Umarim en kisa zamanda kurtulursunhz vajinismustan

Bende ayni sorunları yaşıyorum hep aynı saçma sapan şeylerden sorun çıkıyor durduk yere bir konu bulup uzuyor eşim kendi de farkında duzeltcem diyo aynı şaşırdım artık ne yapcagimi

Back
X