- 31 Aralık 2022
- 5
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi sekerlisicakcay
yeni evliyim ama şuan çocuk hiç istemiyorum, eşimle çıplak sürtündük zevk suyu varken vajinama değdi ama boşalmadı çok korkuyum hamile kalırmıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalır mısn bilmem.yeni evliyim ama şuan çocuk hiç istemiyorum, eşimle çıplak sürtündük zevk suyu varken vajinama değdi ama boşalmadı çok korkuyum hamile kalırmıyım
Belki de eşi değildirEşinle de sürtünmezsin be arkadaş![]()
Eşinle de sürtünmezsin be arkadaş![]()
eşim olmadığını senden çekindiğim için mi gizleyecemBelki de eşi değildir![]()
haberimiz var tabi ki o an öyle gelişti illa ki makaraya vurmak zorundamısınızHep surtunecek misiniz,cocuk istemiyorsaniz doğum kontrol yöntemi olarak birçok seçenek var,bilmem haberiniz var mi![]()
ilişki sonrasında korunarak oluyor zaten, ben korunmadan sürtünmeden bahsediyorum?Hamile kalır mısn bilmem.
Merak ettiğim insan eşiyle neden sürtünür ki hadii oldu diyelim bunun sonu illa ilişki olur. Neden ilişkiden değil de sürtünmeden korktunuz.
Kivilcim cikti mi?yeni evliyim ama şuan çocuk hiç istemiyorum, eşimle çıplak sürtündük zevk suyu varken vajinama değdi ama boşalmadı çok korkuyum hamile kalırmıyım
Neden olmasn ki. Burda sürtünmeli konulara nasıl tepkiler geldiğini biliyorsunuz belki deeşim olmadığını senden çekindiğim için mi gizleyecem
Gebelik öyle kolay olan birşey değil korkmaa. Dışardan zevk suyundan sperm vajinayı bulacakda rahme ulaşacak ordan tüplere çok uzun yol zaten vajina dışında da yaşayamaz spermler.ilişki sonrasında korunarak oluyor zaten, ben korunmadan sürtünmeden bahsediyorum?
siteye yeni katıldım tepkiler konusunda herhangi bir fikrim yok sadece soru sorabileceğim bir site arıyordum ve burayı buldum, teşekkürlerNeden olmasn ki. Burda sürtünmeli konulara nasıl tepkiler geldiğini biliyorsunuz belki de
Gebelik öyle kolay olan birşey değil korkmaa. Dışardan zevk suyundan sperm vajinayı bulacakda rahme ulaşacak ordan tüplere çok uzun yol zaten vajina dışında da yaşayamaz spermler.