eşimle sürtündük hamile kalır mıyım

yeni evliyim ama şuan çocuk hiç istemiyorum, eşimle çıplak sürtündük zevk suyu varken vajinama değdi ama boşalmadı çok korkuyum hamile kalırmıyım
Hamile kalır mısn bilmem.
Merak ettiğim insan eşiyle neden sürtünür ki hadii oldu diyelim bunun sonu illa ilişki olur. Neden ilişkiden değil de sürtünmeden korktunuz.

eşim olmadığını senden çekindiğim için mi gizleyecem
Neden olmasn ki. Burda sürtünmeli konulara nasıl tepkiler geldiğini biliyorsunuz belki de
ilişki sonrasında korunarak oluyor zaten, ben korunmadan sürtünmeden bahsediyorum?
Gebelik öyle kolay olan birşey değil korkmaa. Dışardan zevk suyundan sperm vajinayı bulacakda rahme ulaşacak ordan tüplere çok uzun yol zaten vajina dışında da yaşayamaz spermler.

Neden olmasn ki. Burda sürtünmeli konulara nasıl tepkiler geldiğini biliyorsunuz belki de

Gebelik öyle kolay olan birşey değil korkmaa. Dışardan zevk suyundan sperm vajinayı bulacakda rahme ulaşacak ordan tüplere çok uzun yol zaten vajina dışında da yaşayamaz spermler.
siteye yeni katıldım tepkiler konusunda herhangi bir fikrim yok sadece soru sorabileceğim bir site arıyordum ve burayı buldum, teşekkürler

Back
X