• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Tartışma Sebebimiz Sürekli Dokunmak İstemem

bende böyle vıcık cıvığım. elim dursa ayağım durmuyor. ayağım dursa elimo_Oama duygularımı bastırıorum. benimkide tam tersi hiç öle şeyler yapmaz ama yaptığımda da terslemez hoşuna gider. o bana yapmadığı için bende grur yapıorum bastırıorum kendimi, sonra da kavga ediorum :D çokkk zorr bişey :KK34:

ben bana surekli dokunulmasindan hic ama hic hoslanmam..bazen kafam dolu oluyor ya da o an bisey dusunuyor oluyorum,esimin eli kolu bende..cildiracak gibi oluyorum ben:oops:
hadi canim ben sonra yanina gelirim diyip yolluyorum calisma odasina..
bence abartmamaya calisin,karsi taraf icin bazen iskenceye donebiliyor bu surekli sIki fIki olma hali

Eşi bilmem de benim kızım da sürekli bana temas eder. Öper, sarılır sürekli yanaklarımı sıkar, eli dursa ayağını durmaz. Ve çokkk zor oluyor. Hiç rahat vermiyor. Sana yapıldığını düşünsene. Hadi benim yavrum anne istiyor da senin ki daha fena ya.

Benimki seninki kadar olmasada ilk evlendigim zaman hep opmek istiyordum esimi ve durduk yere yemek yese tb baksa ne yaparsa yapsin aliskanlik olmustu dk basi opuyordm 6 sene once tabi sonra esim bundan bunalmaya basldi Bana acik acik soyledi hergun opme boyle yaparsan tadi kalmaz biraz iki gun falan opme sonra ozledigimiz zaman heycanli olur opmesi diyodu bnde gurur yapip bi daha seni opmucem dedim.ve o gunden itibaren haftada 1 kez e indirdim zorla kendimi tuttm gurur iste sonra sen neden opmuyorsun artik diyodu ama :),bende uzun sure olunca heycanli oluyor dedim simdi arrik eskisi gibi degiliz romntik bisi olursa oyle opuyoruz birbirimizi

Eşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi

Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.

Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .

böyle olan var mı aranızda . normal mi.
Gayet guzel ama bence sizinkinin boyutu aşırı, takinti resmen. Anlattiginiz dokunmazsam soyle hissediyorum lar hakikaten psikolojik durum incelemesi. Yani bi psikologa gitseniz hic fena olmayacak.

ay kendime çok yakın hissettim seni.biz de böyleyiz. eşimle evde olduğu zaman en az yarım saat "sarılma saati" yapıyoruz.terapi gibi bişey. sürekli bir yapışma isteği. ama ben regl iken geçiyor mümkün oldğnca uzak durmak istiyorum,fenalık basıyor. ama ona hiç basmıyor. git diyorum gitmiyor.ben gece uyurken sarılmak istiyorum o da onu istemiyor, gıdıklanıyorum diyor. :KK70:

Eşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi

Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.

Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .

asırı duzeyde degılse ınsanların sevme sekıllerınden bırıde dokunarak sevmektır. bana abes gelmedı cokta hoş sevgınızı gosterme seklınız.

Çok tatlıı yaaa :p:KK68: ama abartmamak lazım sorun cıkarır azıcık geri çekin kendinizi balaım o napıyo ?? kacan kovalanır yapın:KK28:

Bende böyleydim öperdim eşimim devamlı oda sıkılırdı ne çok öpüyorsun derdi sora azalttım ama bende yuzune bakmaya doyamam çok seviyorum gece mutlaka nefesi nefesime değecek o olmadan uyuyamam o öyle değil taç bir hödük isterim gelsin öpsün iltifat etsin yok o daha çok odunluk eder

Bu evlendikten sonra aşık olanlar, evlenmeden önce seks yapmayanlar mi oluyor ayıptır sorması :) ? Eğer oyleyse onun adı tutku oluyor. Obsesyonu da beraberinde getiren o zaten. Aşk sırf tensellige bağlı olarak olusmaz bana gore.

Dokun bana diye bi yarışma vardı o geldi aklıma :) o değil de bana eşim sürekli dokunsa inanılmaz sinir olurum,tiksinirim sonu nereye gider bilmiyorum. O derece rahatsız olurum

Aşkdan o:KK200: ama fazlası sıkar bırak o sana yapsın.bende çok severim öpüp sıkıştırmayı eşimin yüzü bebek gibi tatlı :oops:bebek gibi sevesim gelir.ama öyle yokkende fena olmam.az ve öz sevin tadı kaçmısın.allahım sevginizi daim etsin.

Ben de uykuya dalma sirasinda dokunurum, ya ayagimla ya elimle rahatsiz etmeyecek sekilde, ne bileyim sanki guvende mi hissettiriyor ben de bilmiyorum,1yillik evliyiz 8 yillik sevgilim :KK73:

Back
X