• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Tartışma Sebebimiz Sürekli Dokunmak İstemem

Ben de dokunarak sevmeyi seviyorum. Evli değilim ama evde kardeşimi filan sürekli mıncırırım gel öpcem filan yaparım. Sevdiğim insanlara dokunmayı seviyorum çok ilginç. :/
Eş olunca farklı tabi karşıdakinin de bu durumdan hoşlanması şart.

Benimde esim boyleydi bi rahat vermezdi ilk zamanlar yeter artik minciklayip durma bi nefes aldir derdim. Adamin huyu bana gecti herhalde. Simdide o beni zor zaptediyo :KK14:

Eşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi

Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.

Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .

böyle olan var mı aranızda . normal mi.
Çooook tatlısıniz ama siz :)))

Maşallah yeni evliymissin dokunuver nolcakmis sevgi pitircigi seni:KK36:

yanlız evlilerin çoğu eşine pek düşkün maşallah Allah bozmasin tabi de neden Biz Bekarlara aman evlenme pek zor diyorsunuz. :KK34: evde kaldım bu yüzden işte :63:

Ha ha ayni ben merak etme canim çocuk olduktan sonra yanyana oturmaya bile zamani olmuyor insanin bende 2 tane çocuk var.cocuklardan önce bende öyleydimm çok iyi anlıyorum seni

Ay bu kadar olmasa da ben de gidip gidip sarilirim :oops: Eşim de çabuk terleyen bir insandır bunalir hemen. Karşılıklı sarilireak sorun yok ama ben bazen çok ustune gidersem aşkım terledim ben der yazık:KK53:
Ama bagirtana kadar sarilirim sonra kizar ona da kuserim sonra baristirmaya çalışır o çok hoşuma gider. Koselerde sıkıştırırım hep :KK70: niye aldim ben onu sarılıp öpmek için :KK71::KK70:
O da çok sık öper ama ben onu kollarla sarip sıktıgım icin adamın sabrı tasiyor:KK70:

benim esim öyle :D Ama ben rahatsiz olmuyorum, ha cok nadir rahatsiz oluyorum kendisine diyincede bi muddet dikkat ediyor..

Biz uzun süredir beraberiz ama öyle bir takıntım varmı bilmiyorum sokakta hep el eleyiz evdede evimiz küçük L bir koltuğumuz var hep yanyanayız dokunuyoruz ister istemez :27:
Ama gece aynı yatakta ayrı ayrı yatarız nerdeyse bazen ben arkasından sarılırım hatta kışın ayrı yorganlar kullanıyoruz ben üşüyorum sırtım hep açılıyor tek yorganla :70:

Aman allahm bu konuyu bdn mi actim yoksa :-D kiz valla bnsin he :-D bizimki de kiziyo bana askm dur artik diye iyiki kendimi ttuyorm yoksa ohoooo :-D

Eşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi

Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.

Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .

Ben de dokunmaya bayılıyorum oda ılk donemlerde cok sıkıntı yasadı ama evlendıkden sonra şımdı de o benım gıbı oldu)))bende senın gıbı asırı deyıl ama yanımdayken kendımı tutamıyorum ıllede ya sacını karıstırıcam yada bısekılde temasda olmalıyım

hiç sevmediğim birşey.
ve kesinlikle ben de rahatsız olurum. hele "elim değmese ayağım değecek illa" yazdığınız kısımda sanki ben boğuldum.
bana böyle sürekli dokunan bir insan olsa iterim yani.
sonuçta sevgi dokunmak değil. karı koca da olsan, insanın özel kabul edilen belli bir yakınlaşma seviyesinde her an birinin olması çok çekilmez ve rahatsız edici birşey.
eşine hak veriyorum ve bu şekilde yapmaya devam edersen soğutursun bence kendinden. ben olsam soğurdum.

Aynı kendimi gördüm sizde :)bende öyleyim oda alisti bazen kızıyor surat yapıyorum gel gel başımın belası yapamaz bensiz diyo :)

Back
X