- 17 Eylül 2016
- 116
- 40
- 13
merhaba arkadaşlar bir yılı geçti evleneli ve ben kıskanç bir insanım. Kıskançlıklarım yüzünden eşimle defalarca tartıştık ve son kıskanclığımda gitti annesine bugune kadar yaptıgım bütün kıskanclıklarımı anlattı. Haklı olarak kıskandıgım zamanlarda oldu haksız yere kıskanclık yapdıgım seylerde oldu. Fakat annesının benım kıskanclıgımı öğrenmıs olması benı cok rahatsız ettı. Eşimle annesıne anlattıklarını gıdıp toparlamasını istedim annesının benım hakkımda kıskanc oğlumu üzüyor dıye dusunmesını bana oyle bakmasından rahatsızlık duydugum ıcın. Esım kabul etmedı. Ve sanırım esım benden sogudu. Artık ıstemıyor gıbı cunkı bır daha kıskanclık yapar kavga edersek benden ayrılacagını cok net bır sekılde soyluyor. Sizce artık benden vazgectıgıne ınandıgım bır ınsanla devam etmek dogru mu ?
Benden uzaklastıgını artık bıktıgını görmek inanın çok üzüyor beni. Aynı evin içinde pamuk ipliğine bağlı bir evliliği beklemek doğrumu arkadaşlar.
Benden uzaklastıgını artık bıktıgını görmek inanın çok üzüyor beni. Aynı evin içinde pamuk ipliğine bağlı bir evliliği beklemek doğrumu arkadaşlar.