Eşimle tartışmalarımız

Eşimden uzakmı durayım arkadaslar merak edıyorum arayıp soruyorum bu bıle sorun oluyor calısmıyorumda sıkılıyorum evde belkıde buyuzden bu kadar abarttım bılmıyorum.

Karısını dövüp sonra "çok sinirliydim karıma patladım" diyen adamdan farkı var mı bu söylediklerinizin?

Düzelmek istiyorsanız önce oturup eşinizle konuşun sonra da yardım alın.

Arkadaşlar ben bu huylarımı nasıl yenebılırım. Yuvamı dağıtmak istemıyorum

Önce kendinize gün içinde oyalanacak bir şeyler bulun. En güzeli bir işe girmeniz ama hadi o ha dedin mi olmadı, kısa vadede kendinizi oyalayın. Gün içindeki aramalarınızı azaltın. Hatta eşiniz bir kaç kere arıyormuş zaten siz aramayın.
Kıskançlık yapmamak için elinizden geleni yapın. Engel olmaya çalışın. Olmadı buraya konu açın biz engel olmanızda yardımcı olmaya çalışalım.
Bunları önce kendiniz yapmayı deneyin. Başaramadığınızı hissederseniz de terapi yoluna başvurun.

Empati kur biraz. Ya eşin seni manyaklık derecesinde kıskansaydı, camdan bile baktırmasa, tlf. Elinden alsa, iftira derecesinde psikopatça şüpheleri olsa filan ne hissederdin acaba. Hâlâ aşk ile bağlı olurmuydun.

Adam bıkmış usanmış senden, boşanmak istediğini söylese de şaşırma. Tavırlarınla Boğmuşsun belliki, adamın aklında yoksa bile sen zorla sokuyorsun...

Tatlım, gelelim çözüme; yapman gereken tek şey, bulunduğun şehirde bir psikiyatrist'e gitmek, durumu ayrıntılı anlat. Yuvanın yıkılmak üzere olduğunu da... İnşallah düzelir, normal'e dönersin.
Eşinle bir ömür mutluluklar dilerim. Sevgiler... :KK60:

Ben akrep burcu kadınıyım
Normalde kıskanç biriyimdir
Eşimle bir çok olumsuz şey yaşadık ama
Çok şükür ki güven konusunda sıkıntımız olmadı
Bu yüzdende bu huyum kendiliğinden gitti yani
Bence eşini ve etrafındakileri sürekli aldatılma potansiyeli olarak görme

Allah askina goruntulu aramakta nedir.Duyan cok uzak mesafelerde yasiyor gorusemiyorsunuz sanir. Esinizi sogutmussunuz.Evde oturup kafanız da herseyi kurmussunuz. Neden boylesiniz tek dunyaniz esiniz olmamali kendinizi duzeltin ise girin. Veya sabahtan aksama kadar suren kursa gidin.

Canim eşimin is yerinde çok fazla kız oluyor. Bazen işle ilgili bir şey sormak için arıyorlar mesaj atıyorlar. Evlendi 2 yıl olacak abartmıyorum bir kere bile kıskançlık yüzünden tartışma olmadı aramızda. O da bende birbirimize güveniniz. Senin için üzüldüm. Senin benden ne eksikliğin var sanki. Kendini toparlamalisin hemen kendi kendine soz vermelisin kendimi yuvam için duzeltecegim bunu yapmak zorundayım diye. Allah korusun yuva zor kuruluyor bozulmasın yazık kolay mi ayrilmak. Sonra çok pişman olursun yazık uzulursun. Hemen düzelmeye çalış. Istersen yaparsın duzelirsin sen. Duzelmemek için bir sebeb yok ki yeter ki düzeltmeyi içinden gelerek iste

Kendi kendini yıpratma. Senden kaynaklanan sorundan ötürü kavga oluyor sonra bak üzülüyorsun. Ne gerek var ki bu kadar ülkeye kendini. Yapma bunu. Sana da yapma eşine de yapma yazık. Toparlan yuvani dagilamaktan kurtar

Back
X