Eşimle tartıştık bana bir akıl verin lütfen

Eşimin ailesi uzakta ve ilk torunlarını doğurdum. Her akşam görüntülü arayıp gösteriyoruz ama kayınbabama yetmiyor günde 3-4 defa aramamızı istiyor ben de desteksiz şekilde büyütüyorum herkesten uzaktayız gündüz eşim işte oluyor ben de bebekten dolayı bazen kahvaltıyı bile saat 2'de anca yapabiliyorum. Bunu on defalarca söyledim yani günde 3-4 defa arayamayacağımı ama asla laftan anlamıyor 2 aydır istisnasız her gün aynı lafı duyuyorum torunumuzu bize göstermiyorsun diyor eşime söyledim ara 2 dk göster eline mi yapışacak dedi kavga ettik babasını savundu tek torunu seviyor günde 3-4 defa görmek istiyor arayıp 2 dk göstersen ne olur dedi. Ben de sinirlendim kalk eşyalarını topla defol git evden yoksa ben giderim dedim kalktı yatak odasına gitmiş orada uzanıyor sizce ne yapsam? Ben gideyim desem de gidecek yerim de yok akşam akşam of güzel evliliğimizi bozdu o kayınbaba olacak adam
Bir de bayil istersen feriha

K.bakma senin mesajı alışmamışım ama sonra fark edip düzelttim

Son düzenleme:
Eşimin ailesi uzakta ve ilk torunlarını doğurdum. Her akşam görüntülü arayıp gösteriyoruz ama kayınbabama yetmiyor günde 3-4 defa aramamızı istiyor ben de desteksiz şekilde büyütüyorum herkesten uzaktayız gündüz eşim işte oluyor ben de bebekten dolayı bazen kahvaltıyı bile saat 2'de anca yapabiliyorum. Bunu on defalarca söyledim yani günde 3-4 defa arayamayacağımı ama asla laftan anlamıyor 2 aydır istisnasız her gün aynı lafı duyuyorum torunumuzu bize göstermiyorsun diyor eşime söyledim ara 2 dk göster eline mi yapışacak dedi kavga ettik babasını savundu tek torunu seviyor günde 3-4 defa görmek istiyor arayıp 2 dk göstersen ne olur dedi. Ben de sinirlendim kalk eşyalarını topla defol git evden yoksa ben giderim dedim kalktı yatak odasına gitmiş orada uzanıyor sizce ne yapsam? Ben gideyim desem de gidecek yerim de yok akşam akşam of güzel evliliğimizi bozdu o kayınbaba olacak adam
Abartmışsın kavga ederek eşinin evden kovacak.Bide bazı kadınları anlamıyorum madem gidecek yerin yok neden yalan dahi olsa giderim diyorsun eşin bir susar iki susar üçüncüde kapının önüne koyar o zaman gerçekten gitmek zorunda kalırsın

Ay çok iyi demişsin ya

Bıktık bu erkeklerden yok suyuna git yok şunu yap bunu yap

Kendisi olsa 1 saat çocuğa kesintisiz bakamaz bir de kadını zorbalıyor dangalak

kayınbabanız çok tuhafmış gerçekten, insan bi halden anlar.

Görüntülü görüşmek yerine kayınpederinize günde bir kaç kez fotograf / video atsanız tatmin olmaz mı? Hem tekrar tekrar bakar izler, hem de güzel bir fotograf ve video arşiviniz olur.
Eşinizle kavga etmeniz çok gereksiz. Siz ondan empati beklediniz, çözüm beklediniz çünkü yoruluyorsunuz. O ise sizi anlamamış. Babasını kötülüyorsunuz diye yorumlamış. Bence bu yüzden ikiniz de bu kadar sinirlenip tepki verdiniz.

Yani tamam haklısın da bu sebepten dolayı evden adam kovmak ya da evi terk etmeyi düşünmek sence de çok büyük bir tepki değil mi? Sakin ol.

Ortada o kadar ciddi bir şey yok. Eşinle düzgünce konuşursun, bir yol bulunur. Gidecek yerim yok diyor bi de 😄ha olsa gideceksin yani .... 😀😀😀zgxggxjsnshhs.
Arayamıycam sizi gün de on kere ben gidiyorum😂😂😂

Bu arada ben de istemem günde 4 kere kayınbabamla görüntülü konuşmayı her gün her gün ne kadar da densizmiş. Bunun için de eşinizle aranızı bozmayın tatlı tatlı imalar yapın bu arada eşiniz olgunmuş evden gitmemiş yatak odasına geçmiş. Eşinize söyleyin evde donla oluyorum müsait olmuyorum kayınvalide de değil arayan kayınbaba elin kızına bu anlayışsızlık nedir.

Eşyalarını topla defol git evden denilen evlilik mi güzel evlilik.Bizimki çirkin kalsın o zaman.Esinizin yerinde olsam boşanma davası açar evden giderim benim kocamda aynen öyle yapar .Çok sağlam o lafı yemeniz lazım.Esiniz yedirirmi yada siz gönüllü özürlü yermisiniz bilmem.Yazardim bu lafı bir kenara ben

Kendi ayaklarınız üzerinde durup öyle evlenin, çocuk yapın dediğimizde bazıları tarafından linç ediliyoruz. Sonra da ‘gidecek yerim yok’ deniliyor. Bu nasıl bir çelişki? Eminim kendi çocuğuyla yeterince ilgilenmiyor ama sırf gelinin huzurunu bozmak için arıyor; bu sevgi değil. Sonrasında da ‘gelin torunumuzu göstermiyor’ deniliyor. Ayrıca kayınpederin yaptığı şey artık açıkça tacize girer, asla kabul edilir bir durum değil. Laftan anlamıyorsa engelleyin ve mesafe koyun.

Eşyalarını topla evden defol git diyene kadar binlerce şey var denecek yapılacak bir gün bu dediğiniz olursa üzülmeyin madem.

Kayınbaba çocuğunuzu dövmüş gibi neden tepki veriyorsunuz aramasa aramadı dersiniz baba yemeği zor yapıyorum aklıma gelmiyor sen ara benim aklıma gelmiyor dersin aradığında müsait oldukça açarsın yani hatta ben telefonu sabitliyorum bir yere bebeği oyalarken işlerimi yapıyorum😆

Back
X