eşimle tartıştık

Esinize neden guvenmiyorsunuz?
Aslında eşime güveniyordum Doğum yaptım 2 aylık bebeğim var ve Doğumdan sonra çok uzaklaştık daha doğrusu o uzaklaştı neden bilmiyorum hamileyken kilo 52 kiloydum Doğum yaptım şuan 47 kiloyum bakımlıyımda öyle paspal gezen biri değilim birde aile sorunlarımızda vardı hala çözemiyoruz bu yüzden artık beni sevmediğini düşünüyorum :(

Aslında eşime güveniyordum Doğum yaptım 2 aylık bebeğim var ve Doğumdan sonra çok uzaklaştık daha doğrusu o uzaklaştı neden bilmiyorum hamileyken kilo 52 kiloydum Doğum yaptım şuan 47 kiloyum bakımlıyımda öyle paspal gezen biri değilim birde aile sorunlarımızda vardı hala çözemiyoruz bu yüzden artık beni sevmediğini düşünüyorum :KK43:

Eşinizin hayatında başka birinin olduğunu mu düşünüyorsunzu peki? Bu takipler ondan mı?

Niye hemen arayıp bağırıp çağırıp kapatıyorsunuz. Belki arkadaşlarıyla Bi kahve içelim dedi yada her neyse. Okadar insanın içinde aradm bagırdım hiç güzel değil.bazrn biz kadınlar çok abarttıyoruz adamlar napsın? Haklı oldugununuzu düşünemedim.

Niye hemen arayıp bağırıp çağırıp kapatıyorsunuz. Belki arkadaşlarıyla Bi kahve içelim dedi yada her neyse. Okadar insanın içinde aradm bagırdım hiç güzel değil.bazrn biz kadınlar çok abarttıyoruz adamlar napsın? Haklı oldugununuzu düşünemedim.
Gitmesine kızmadım ki yalan söylemesine kızdım

Kıskanmanında bir sınırı var yahu..takip programı yüklemekte ne demek..bu gercekten onur kırıcı..haksızsınız..takip programı yüklüyor ve eşime güveniyorum diyorsunuz birde..sizi yapsa hoş karsılar mısınız böyle bir durumu..

Eşimin telefonuna takip proğramı yükledim bugün baktım alışveriş merkezinde aradım canım nerdesin diye çalışıyorum dedi fotoğraf atmasını istedim eski bi fotoğrafı yollamış
Görüntülü aradım nerde olduğunu biliyorum aç diye bikaç aramadan sonra açmak zorunda kaldı bağırdım çağırdım kapattım yüzüne engelledim eve geldi neye inanmak istiyorsan İnan bi sürü sorguya çekersin istemezsin gitmemi diye söylemedim dedi bende bağırdım çağırdım işte kavga ettik gelme eve dedim çıktı gitti takmadı bile sizce abartmış mıyım yada haklı mıyım napmalıyım
Ben olsam bende şüphelelenirdim

Sizi bu konuma o getirmis demekki. Durup dururken aaa program indireyim demiyor kimse valla. Yalan söyleyerekte indirmenizin nedenini gayet kendi açıklamış oldu. Gidebilir avm ye ne var gitsin gezsin ama yalan neden? Gizlenmesi gereken kısmı neydi? Kimleydi ne yapıyodu? Yanındakiler kimdi de size onların yanında yalan söyleyebilme payını buldu? Valla iyi yapmışsınız bunlara cevap versin önce, sizi bu duruma soktuğu icin

Eşimin telefonuna takip proğramı yükledim bugün baktım alışveriş merkezinde aradım canım nerdesin diye çalışıyorum dedi fotoğraf atmasını istedim eski bi fotoğrafı yollamış
Görüntülü aradım nerde olduğunu biliyorum aç diye bikaç aramadan sonra açmak zorunda kaldı bağırdım çağırdım kapattım yüzüne engelledim eve geldi neye inanmak istiyorsan İnan bi sürü sorguya çekersin istemezsin gitmemi diye söylemedim dedi bende bağırdım çağırdım işte kavga ettik gelme eve dedim çıktı gitti takmadı bile sizce abartmış mıyım yada haklı mıyım napmalıyım
Hangi program ozelden yazar misin

Sizi bu konuma o getirmis demekki. Durup dururken aaa program indireyim demiyor kimse valla. Yalan söyleyerekte indirmenizin nedenini gayet kendi açıklamış oldu. Gidebilir avm ye ne var gitsin gezsin ama yalan neden? Gizlenmesi gereken kısmı neydi? Kimleydi ne yapıyodu? Yanındakiler kimdi de size onların yanında yalan söyleyebilme payını buldu? Valla iyi yapmışsınız bunlara cevap versin önce, sizi bu duruma soktuğu icin

Ben biraz takip edip birşeylerden emin olunca tartışırdım. Çok fevri davranmışsınız. Şüphelenmekte haklısınız ama çok erken uyarmış oldunuz. Birşey varsa da tedbirini alır. Ki umarım yoktur 🙏🏻

Ben biraz takip edip birşeylerden emin olunca tartışırdım. Çok fevri davranmışsınız. Şüphelenmekte haklısınız ama çok erken uyarmış oldunuz. Birşey varsa da tedbirini alır. Ki umarım yoktur 🙏🏻
Canım konu benim değil, ben arkadaşa yazmıştım. Sabırla takip edip sonra yüzlesmek daha mantıklı tabi ama bende sabırsızgillerdenim ondan böyle yazdım

Demek ki bir şeylerden suphelenmissiniz ki bu yola basvurdunuz. Keşke fevri davranmak yerine daha soguk kanlı olsaydınız sıkışan taraf o olsaydı sonuçta yalan söyleyen o. Program yüklediğinizi söylediniz mi? Eğer soylediyseniz şimdi tekrar yapsa bile önlemini alacaktır

Senin sorunun eşinden değer görmek istiyorsun sevgi ilgi bekliyorsun göremeyincede başkasımı var diye şüpheleniyorsun... Kendine değer vermezsen kimse değer vermez sana... Bırak ne hali varsa görsün kendine bakım yap çık gez fifileme kendisi korksun sen değil....

Back
X