Eşimle tartıştık.

Canim bi arkadasin yazdigi gibi onlr geli gelmez al eline bezi kovayi ver ikisinin elinde bi bez bi firca bende temizlik yapicaktim hadi dip bucak temizleyelim bir elin nesi var iki elin sesi var diyin

bi tasla iki kus hem eviniz temizlenir hemde onlar hasedinden catlarlar bidaha da gelmezler evine 😂😂😂

Ne var, neye bakıyorsunuz. Yatak odamda ne işiniz var diye sertçe çıkışın o zaman. Eşinizle çözemezsiniz bu sorununuzu. Tepkinizi ve rahatsızlığınızı,yapan kişiye direkt söylemelisiniz.

Kusur aramaya gelen gelmesin evime, bana beni gormek isteyen gelsin derdim bir gun kalabalik icinde laf geldiginde.
Yatak odasini kilitleyip kilidi saklayin bir dahaki sefere.
Onlar gelecek diye ekstra temizlik yapmaniza gerek yok bence. Kusur bulmak isteyen ne yapar eder bulur cunku.
Normalde gelmezlerdi çok ciddi uzaktık güzel uzaklaştık ama ne olduysa pek bir gelme isteği içindeler. Kilitleme durumunu yapacağım

Girip kontrol edecekleri ne kadar oda varsa yatak odası, salon , çocuk odası hepsini kilitle. Niye kilitledin diye sorarlarsa da evime gelenlerden biri odalarıma girmiş bilekliğimin biri yok. Ben de ne yapayım alışkanlık oldu hep kitliyorum de. Ağlanırsa da anne siz kendinizi bilen insanlarsınız banyoya diye gidip yatak odasına dalmıyorsunuz sonucta diyin. Anlasınlar işin yanlışlığını bir daha yapamasınlar. Gidip tedavi olsunlar bir zahmet
Bir şekilde laf sokacağım bir sonraki sefer normalde evde değilim derdim ama çat kapı gelince mümkün olmuyor birde 3 aylık bebeğim soğukta çıkmadığını tahmin ediyorlar. Bu yöntem güzel ama yapacağım bunu

Bence eşinize annesini şikayet etmek yerine odanızı fantezik dekore edin kırmızılar koyun ne biliyim filmlerde olur ya tavana ayna yaptırırlar falan vb. o odanın özel olduğu mahrem olduğu bilincini eşinize aşılayın hem belki hoşuna da gider. Böylelikle annesinden kendisi utanır başta o istemez belki yatak odasına girilmesini. Baktınız olmuyo eski düzen devam eder suçu da ailesine atarsınız renkli bir özel hayat bırakmıyorlar dersiniz :KK53:
🤣😂 Buda mantıklı evimize yeni taşındık yatak odası için bir şeyler istiyorum yapılabilir aslında. Gerçi diğer odaları geçiyor bazen buara yatak odasına taktı tabi

manyak bunlar. Vallahi çıldırmışlar. Hayır sevmek zorunda mıyız hasta ruhlu analarını?? Makul olsunlar da sevelim. Ayrıca damatlar da bayılıyordu karısının ailesine sanki..

Benim ruh hastası görümcem de annemin bokunu yer misin demişti :KK34: ne alaka dedim? Çok seviyosan evet dersin demişti. Kimsenin bokunu yiyemem sen pek heveslisin buyur zıkkım ye demiştim :KK70: nedir bu gelinlerin onları sevme zorunluluğu anlamam..
Ayyy bu ne kötü 😑😑 iğrençmiş seninkilerde bence bize gelmeden önce plan yapıyorlar ya bunu bunu diyelim diye. Her şey çok profesyonel çünkü

Tabiki kızılır benim kv de surekli bana geldiği zaman ay kapıları silelim yok dolapları silelim surekli söylenir bikere dayanamadım evi b.k götürüyormus gibi davranmaktan vazgeç cok rahatsız oluyorsan once kendi evini temizle benim gelip silmemi bekleme dedim bdaha karisamadi
Yok onlara ne yani yaa. Bana hep bir de diyorlar ki iki küçük bebekle yapamazsın zaten ay zor olacak falan bilmem ne deeee neden bakınıyorsun madem

bana da abartı geldi.evli kadınsın en fazla kullanacağın ürün kondom olsun,kayganlaştırıcı olsun,iç çamaşırı olsun olsunda yerine koymak iki dakika.çocuk orada uyuyor belki kadın torununu uyurken bir uzaktan görmek istedi olabilir dimi.girmese iyiymiş ama madem rahatsızsın annecim özel ürünler olur vs burası yatak odası de girme de.çocuğuda götürme o odaya odan o kadar dağınık veya pisse.bence sevmediğin için batıyor.
Kendisine uygun olmadığını söyledim zaten bu yazdığım konu ikinci yatak odası sorunu ilkinde çocuk uyurken girmek istedi görümcemle beraber bende uygun değil yatak odası girmeyin dedim ama girdiler. Bu kez geldiklerinde banyo bahanesi ile kendisi girdi ama yatak odam zaten topluydu. cevap için teşekkürler

Erkeğin bu konulardaki tavrı çok önemli bence de. Benim eşim, evimize misafir geleceği zaman, ister akraba ister eş dost, kendisi gider kapatır direkt yatak odamızın kapısını. Misafir gelecek diye derli toplu çeyizlik örtülü serilmiş olduğu halde örter yani yine de. Bana kalmaz bile o iş.
Ne güzel bir düşünce birde benimkisine bak tartışıyor benimle bence battı annesine laf söylemem

Canim bi arkadasin yazdigi gibi onlr geli gelmez al eline bezi kovayi ver ikisinin elinde bi bez bi firca bende temizlik yapicaktim hadi dip bucak temizleyelim bir elin nesi var iki elin sesi var diyin

bi tasla iki kus hem eviniz temizlenir hemde onlar hasedinden catlarlar bidaha da gelmezler evine 😂😂😂
Ya bu normal birisi için süper ama bir temizliğe girişirler 2 oda 1 saatte bitmez salonumu lohusa dönemimde 4 saat temizledi 30 metrejare bir yerdi birde 😂🤣 tüm ev 200 metrekare desem ki yapalım 1 ay gelirler eve, 😂🤣

Ayyy bu ne kötü 😑😑 iğrençmiş seninkilerde bence bize gelmeden önce plan yapıyorlar ya bunu bunu diyelim diye. Her şey çok profesyonel çünkü
heralde yani yoksa bu saçmalığın mantıklı bi açıklaması olamaz :D hayır kendin normal değilsiniz ne diye bizim de ayarlarımızla da oynarsınız.

Back
X