Eşimle tatildeki tartışmamız...içimden atamadım...

Sana diyim fazla büyük konuşmak iyi değil Allah sevmez böbürlenenleri ben çok duydum senin gibi atıp tutup başına gelince ne yapanları.Fazla kibirlenme hayırlısı de
Konu sahibi senin ciddi sorunların var bence bi dr a görün kadın sana iyi şeyler yazıyor sen değişik değişik cevaplar veriyorsun.
Evet hepimiz küfür yiyoruz ve birşey yapmıyoruz onu mu diyelim affetin kocana o zaman napalım sana mutluluklar ;)

Yazılan yorumlara inanamadım. Eşiniz asla haklı falan değil. Siz haklısınız. Tabii ki bozulacaksınız ve tabii ki yüzünüz bunu yansıtacak. Bundan daha doğal ne olabilir?

Ani öfke patlamaları ve ardından gelen ani özür patlamaları şiddet döngüsünün göstergesidir. Şiddet uygulayan erkekler zaten karikatür gibi bir anda canavara dönüşüp sadece kötülük üreten bi karakter olmuyorlar. Tam da böyle başlıyor. Ani küfürler, özürler, sonra aynı şeyler. Dikkat edin, bu adamın size şiddet uygulama ihtimali çok fazla. Nolur dikkat edin. Sevgiler...

Siz ne zamandır birliktesiniz?
Bu ara çok küfür ediyorsun demek de ne var pardon?
Herkes konu sahibine yüklenmiş
Anne babadan vurmak hemen doğru mu ?
Sonuçta ikisi arasındaki sorun
Bende küfür eden adam sevmem
Suç mu?
Ne var eşinin yanında nazik olsa kibar olsa
Kankasıyla mı takılıyor?
Hayır çok sinirlenir birşeye ağzından kaçar da ne bu böyle bende hiç sevmem ..

bu arkadaş balayında da kocası telefonda arkadaşına kendisi için "makyaj yapıyor heralde" falan gibi bi laf ettiğinden bozulmuş.
kusura bakmayın konu sahibi aşırı hassas ve bence kafasındaki neyse adamı o şekle sokmak için çok zorluyor.
gereksiz yere konuyu büyütmüş, adamın suratına bakmamış, adam patlamış. tavrı doğru değil adamın, ok, ama tahrik nedenleri var.

neyse konu sahibi sen bu kafayla bu adamı kaçırırsın. bir gün onun her sözüne karışmayan, adamı sürekli "yönlendirmeyen" biri ile karşılaşır, sen de arkasından bakarsın.

Diğer konunuzu hortlatmışlar üstüne bunu da okuyunca acaba kocanız kişi kendinden bilir işi derler ya kendi de bi şeyler karıştırdığı için mi böyle bir tepki vermiş.

Tatile çıktığınızdan beri eşinizle kaç kere kavga ettiniz? Kaçı sizin alınganlıklarınızdan kaynaklıydı? Farklı davransaydınız, kavgalarınız yaşanmasaydı nasıl olurdu? Eşinizi sürekli düzeltmeye çalışmanız sonucunda kavga ediyorsanız, müdahale etmeme seçeneğini değerlendirmeyi hiç düşündünüz mü?

Küfürlü konuşma görece rahatsız edici bir konuşma şeklidir. Siz rahatsız olmuşsunuz tamam. Ama bunu dile getirme şeklinizden dolayı eşinizide siz rahatsız etmiş olamaz mısınız?
"çakırkeyf halimle,gayriihtiyari ağzımdan ortaya çıkan bir küfür için beni bozdu, afalladım ve durumu toparlayabilmek için ağzımdan çıkanlar onu dahada alınganlaştırdı ve saatlerce suratsız davrandı."

Sanki eşinizin sürekli sizden özürdilemesi hoşunuza gidiyor ve eşinizi sürekli özürdileyecek duruma getirmeye çalışıyorsunuz .
Fazla naz aşık usandırır(!)

Back
X