Eşimle tekrar beraberliğe cesaret edemiyorum

İnanın ne yazacağımı bilemedimmm gerçekten çok zor birdurum... aklıma yaşadığım bir olay geldi iş başvurusu yapmak için heyet raporu alıyodum bilirsiniz heyat raporu alırkene birçok doktora gözüküyosunuz benimle beraber bir hanım daha vardı oda güvenlik görevlisi olmak için uğraşıyodu ve o da heyet raporu almaya çalışıyodu tabii beklerkene muhabbet ettik eşinden boşanıyomuş kadın sığınma evinde çocuğuyla kalıyomuş ailesi istemediği için. çalışmak zorundayım o yüzden bir tanıdığı vasıtasıyla güvenlik görevlisi olmaya çalışıyodu... size örnek olsun diye yazdım... Allah yardımcınız olsun...

bıçaklandım kolumdan bıçakladı beni ama aslında öyle bişey yapmak istememiş gözü dönmüş o an .şuan yeminliymiş artık elini bile kaldırmayacakmış.

walla cnm elini birkere alıştırdıysa emin ol daha ileriye gidecktir..çok üzüldüm adınıza yaa...gözü hep dönecek bu adamın...

kocana dönmemekte çok haklısın.. bıcaklama, hırsızlığa azmettirme.. bunlar yenilir yutulur şeyler değil..

yalnız şimdi ailen destek olmadığı için durumun zor görünüyor.

çocuğun kreş saatlerine uyumlu bir iş bulabilirsin. pastane geç saatlere kadar çalışır; ama her iş öyle değil..

walla cnm elini birkere alıştırdıysa emin ol daha ileriye gidecktir..çok üzüldüm adınıza yaa...gözü hep dönecek bu adamın...

geçen gün babamgile gitmiş demiş ki:ben kızınız için ölürüm eğer evlenirse onu yaşatmam çocuğumu alırım.ne olur araya girin de barışalım birleşelim.

kocana dönmemekte çok haklısın.. bıcaklama, hırsızlığa azmettirme.. bunlar yenilir yutulur şeyler değil..

yalnız şimdi ailen destek olmadığı için durumun zor görünüyor.

çocuğun kreş saatlerine uyumlu bir iş bulabilirsin. pastane geç saatlere kadar çalışır; ama her iş öyle değil..

bana da en mantıklısı böyle yapmak geliyor. ümitsizliğe kapılmadım yinede o kadar şey yaşamama rağmen pes etmiş değilim.Allah büyüktür.

var muhakkak iyi günler.ben evliliğim boyunca herzaman çalıştım bir gün bile gocunmadım oğlum kundaktayken babanneye bıraktım.sadece çalıştım.eşim beni hiç sahiplenmedi kardeşi annesi ne dese inandı eşim berberlik yapıyodu ve işi bıraktı nasılsa ben çalışıyordum ünlü bir pastanede kasa şefiydim ve bana para çaldırmak istedi yapmadım yapamazdım:(((oğluma yediremezdim istedikleri olmayınca ters tepti sevgisi:(daha o kadar çok şey varki hangi birini anlatayım.kayınbabam dövdü beni neymiş çayı bitmiş ben görmemişim..

öncedende çalışmışsın. yaparsın, yapabilirsin. anladığım sadece eşin değil tüm ailesi üzmüş seni. ne kadınlar var nekadar şey yaşasalar bile dimdik ayaktalar.

Allah kimseye yaşatmasın. dua et ve bir an önce çalışmaya başla, küçük bir göz ev tutarsında başka kimseye muhtaç olmazsın.

geçen gün babamgile gitmiş demiş ki:ben kızınız için ölürüm eğer evlenirse onu yaşatmam çocuğumu alırım.ne olur araya girin de barışalım birleşelim.

cnm bu adam gerçekten normal değil.yaşatmam ne demek ya..sürekli cani düşünceler düşüncede kalmıyo uyguluyo bile..allah hayırlısını versin..
hayatını kendine güvenerek devam ettirebilirsin tatlım.ne koca ne anne nede baba..
kimse yalnızlıktan ölmemişki..hayat birşekilde insanı ayakta kalmak için zorluyo..

öncedende çalışmışsın. yaparsın, yapabilirsin. anladığım sadece eşin değil tüm ailesi üzmüş seni. ne kadınlar var nekadar şey yaşasalar bile dimdik ayaktalar.

Allah kimseye yaşatmasın. dua et ve bir an önce çalışmaya başla, küçük bir göz ev tutarsında başka kimseye muhtaç olmazsın.

evet.yaparım sabah yedide işe gidip gece on ikiye kadar mesai yapardım ailem için yine yaparım.asla gocunmam.ben abimgildede kalsam çalışacaktım zaten

Burada biri konu açsaydı eğer, eşimin kardeşi ve çocuğu bizde kalıyor ne yapmalıyım diye ayağa kalkardı birçok kişi. İzin verme senin özelin var falan diye.
Bu olaya böyle bakılıyor gücenmeyin abinize sakın.
Aileniz almalıydı aslında sizi yanına. Hem de bıçaklandığınız zaman. Göndermemeliydi bir daha da.
Şimdi yapacağınız ayaklarınızın üzerinde durmak.
Nasıl olsa eşiniz de nafaka ödeyecekitr çocuğunuz için. Biraz zorlanırsınız belki. Her ihtiyacınızı istediğiniz şekilde karşılayamayabilirsiniz ama en azından huzurlu ve güvende olursunuz.
Belki aileniz de kararlılığınızı görüp size destek olur.
Allah yardımcınız olsun....

cnm bu adam gerçekten normal değil.yaşatmam ne demek ya..sürekli cani düşünceler düşüncede kalmıyo uyguluyo bile..allah hayırlısını versin..
hayatını kendine güvenerek devam ettirebilirsin tatlım.ne koca ne anne nede baba..
kimse yalnızlıktan ölmemişki..hayat birşekilde insanı ayakta kalmak için zorluyo..

çok tşk ederim ilginiz için.hayat hep zorlayacak değil ya elbet banada gülecek

Burada biri konu açsaydı eğer, eşimin kardeşi ve çocuğu bizde kalıyor ne yapmalıyım diye ayağa kalkardı birçok kişi. İzin verme senin özelin var falan diye.
Bu olaya böyle bakılıyor gücenmeyin abinize sakın.
Aileniz almalıydı aslında sizi yanına. Hem de bıçaklandığınız zaman. Göndermemeliydi bir daha da.
Şimdi yapacağınız ayaklarınızın üzerinde durmak.
Nasıl olsa eşiniz de nafaka ödeyecekitr çocuğunuz için. Biraz zorlanırsınız belki. Her ihtiyacınızı istediğiniz şekilde karşılayamayabilirsiniz ama en azından huzurlu ve güvende olursunuz.
Belki aileniz de kararlılığınızı görüp size destek olur.
Allah yardımcınız olsun....[/QUOTE

abim tabiki haklı zaten ben rahat edemedimki onlar nasıl etsin sorun bunu hareketleriyle surat ifadeleriyle yada ne bilim annemgile söyleyerek değilde benimle konuşabilirlerdi.

çok tşk ederim ilginiz için.hayat hep zorlayacak değil ya elbet banada gülecek
tabikide..hayatı güzelleştiren insanın kendisidir..inşallah kolay olur.
bi baştan başlayana kadar zorluk olur sonrasında tabiki ferah mutluluk..
cnm benm Rabbim kalbine göre versin umarım güçlü olursun..:71::71::71:

tabikide..hayatı güzelleştiren insanın kendisidir..inşallah kolay olur.
bi baştan başlayana kadar zorluk olur sonrasında tabiki ferah mutluluk..
cnm benm Rabbim kalbine göre versin umarım güçlü olursun..:71::71::71:

kadın en mutluluğu hakedendir.korunmaya sevilmeye muhtaçtır bütün kadınlar mutlu olur inş.

[/QUOTE

abim tabiki haklı zaten ben rahat edemedimki onlar nasıl etsin sorun bunu hareketleriyle surat ifadeleriyle yada ne bilim annemgile söyleyerek değilde benimle konuşabilirlerdi.[/QUOTE]

Doğru olan sizinle konuşmalarıydı tabi. Ben sadece bir de bunu dert etmeyin diye söyledim. Diğer yaşadıklarınız çok ağır ve haklı olarak destek bekliyorsunuz.
Ha bunları söylerken abiniz ve yengeniz kesinlikle haklı da demiyorum. Sadece bu konuda böyle düşünülüyor söyledim. Görümceleri evlerine gelenler için de eğer sorun yaratmıyorlarsa kalıversin ne olacak diye yorum yapanlardanım ben aslında.
Ben olsaydım da şu durumda kardeşimi ne kadar dar olursa olsun evimde barındırırdım. İki tane tabak nihayetinde sofraya konacak olan. Bir de yatak. Huzurlu uyuyamazdım ben bu durumdaki kardeşimin ne durumda olduğunu bilmeden yattığımda.

[/QUOTE

abim tabiki haklı zaten ben rahat edemedimki onlar nasıl etsin sorun bunu hareketleriyle surat ifadeleriyle yada ne bilim annemgile söyleyerek değilde benimle konuşabilirlerdi.

Doğru olan sizinle konuşmalarıydı tabi. Ben sadece bir de bunu dert etmeyin diye söyledim. Diğer yaşadıklarınız çok ağır ve haklı olarak destek bekliyorsunuz.
Ha bunları söylerken abiniz ve yengeniz kesinlikle haklı da demiyorum. Sadece bu konuda böyle düşünülüyor söyledim. Görümceleri evlerine gelenler için de eğer sorun yaratmıyorlarsa kalıversin ne olacak diye yorum yapanlardanım ben aslında.
Ben olsaydım da şu durumda kardeşimi ne kadar dar olursa olsun evimde barındırırdım. İki tane tabak nihayetinde sofraya konacak olan. Bir de yatak. Huzurlu uyuyamazdım ben bu durumdaki kardeşimin ne durumda olduğunu bilmeden yattığımda.[/QUOTE]

olsun ben yanlış anlamadım sizi.

tamam abi ve yenge haklı olabilir, evleri küçüktür rahat edemezler vs vs..

yine de bir abinin, bir annenin, bir babanın, kızlar bıçaklandığı, hırsızlığa azmettirildiği halde ona sahip çıkmamalarını gerçekten anlayamıyorum..

insan akrabası olmayan insanlara bile ev açabiliyor. kanından canından insana karşı nedir bu vicdansızlık..

tamam abi ve yenge haklı olabilir, evleri küçüktür rahat edemezler vs vs..

yine de bir abinin, bir annenin, bir babanın, kızlar bıçaklandığı, hırsızlığa azmettirildiği halde ona sahip çıkmamalarını gerçekten anlayamıyorum..

insan akrabası olmayan insanlara bile ev açabiliyor. kanından canından insana karşı nedir bu vicdansızlık..

İşte bunun içindir o üçüncü sayfalarda çıkan kadınların haberleri.
Sahip çıkılmadığından. Kendi doğurduğuna sahip çıkmayanlar yüzünden.

Abi ve yengeye kızacak bir durum yok bence..
3 ay kalmışsınız diyelim ki 30 ay kaldınız ee sonra ne olacaktı,sonsuza dek orada mı yaşayacaktınız.
böyle birşey mümkün mü ?
bence burada anne-babanız size büyük ihanet etmiş..
Abi bile evini açmış anne nerede ?
Abiniz ne yapsaydı evimiz dar ee yeter artık 3 ay kaldın git mi deseydi yüzünüze..
Asıl siz orada kalırken surat etseydi laf soksaydı ayıp etmiş olurdu.
annesine söylemiş ama hata etmiş anne anne değil ki !!!!

sanırım sizde de şöyle bir durum var adam ne yaparsa yapsın aşık olan tiplerdensizi.
insanlar birazda böyle olanlara yardım etmek istemez.
çünkü bu ilişkiler ayrıl barış devam eder.
hep aradakiler suçlu olur..
şimdi bile sizi bıçaklayan adama aşık olduğunu söylüyorsunuz..

bir sürü dernek kuruluş var..
birinden biri size yardımcı olur,evladınıza bakarlar mesela sizde çalışırsınız.
birinin yanında kalmakla geçmez hayat..

Back
X