4 yıl civarı evli kaldık.çok sevdik birbirimizi hem de çok.ilk ilişkimdi zaten.çocuk olmadı yıprattı ilişkiyi ister istemez.sonra ailevi sıkıntılar girdi iyice bozuldu ama hep birbirimize kıyamaz halde ve sevmemize rağmen.beyin olarak çok yorulduk.bi ara verelim dedik.daha kısa süreceğini zannediyodum ama 1 yıla yaklaştı.iyice koptu iş.ama hala içimde eşime karşı kıyamaz onu sever halim var.dış etkenlerden korkuyorum.o da seviyor ve son zamanlarda barışma isteği var ama işin kötü yanı 3 aydır biriyle bişeyler başladı.belki eleştireceksiniz ama basit biri değilim ve insanın başına bişey gelmeyince anlamıyo.kimse bu duruma kalmasın.şimdi kafam karmakarışık.şimdikiyle hayatın güncel olarak çok güzel.gezme eğlenme,herşey çok güzel.her kadının mutlu olacağı bi erkek.kapıldım.çünkü biraz monotonmuş evliliğim onu anladım.saçım başım herşeyim değişti bununla.ama nereye kadar gider bu korkutuyor.yarın başkasını beğenip bırakırsa.ama bırakır mı şimdilik onu da bilmiyorum.eşime dönsem ne tepki verir ondan da çekiniyorum.iki ucu kötü.eşim evlenilecek kişi ama sıkıntı yaratcak unsur çok.ya da hayatını yaşa mutlu ediyosa devam et de diyebilirsiniz.gerçekten zor durum.dönünce şimdi yaşadıklarımı arar mıyım içsel olarak.bulamayınca mutsuzlaşır mıyım sizce.fena kapıldım