eşimle üzerime yürüdü!

mesitef

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
66
1
0
İstanbul
merhabalar
1 yıllık evliyim eşimle bu sabah kavga ettik.
kahvaltı ediyorduk çayını alıp içeriye geçerken çayını yere döktü bende peçeteyle silmesini istedim oda beni duymayıp içeriye tvnin karşısına geçti.
yanına giidip sakince niçin silmiyorsun dedim
sen silersin dedi!
bende sinirlendim kalkıp silermisin dedim
o ise beni tınlamayıp tvye bakıyordu bende tvyi kapatmaya çalıştım birden siinirle bagırıp ayagı kalktı üstüme yürüdü odanın kapısını yüzüme kapatmaya çalıştı bende engel oldum bacagım sıkışıyordu sonra tuttu kolumdan itti beni bende yapma dedim ve ttuttu kolumdan sert bi şekilde bogazımdanda yatagın üstüne attı beni beni zorlama diye bagırdı
üstüme yürüyerek sanki vuracakmış gibiydi
bende ağladım o ise aynen şunları söyledi ben böyle çok fazla dayanamam bunlara dedi giderim dedi
ben ise bende dayanmam ozaman dedim öylece geçti içeri uyudu.
eşimle görücü usulu evlendik ama benim kararmdı bu ailemin değil ben olsun dedim onlarda verdiler.
eşim tembel rahatına düşkün biri istiyoki yesin içsin yatsın.
kimse evde ondan bişey istemesin
halbuki okumuş bilinçli birisi kalkıp silse azcık yardım etse ne olurki.
her işe ben koşturuyorum çok rahat alıştırdım onu hata bende.
şeytan dediki o an çek git annemin evine.
ama durdum
bana bunlar bile çok geliyo ne demek üstüme gelmek kolumdan tutup atmak.saygısızca!

Son düzenleme:
Bazen boyle ufak seyler buyuyebılıyor tabı ınsanların ıcınde bırıkmıs seylerde olunca gun yuzune cıkmıs oluyor ,
yardımlasmak guzel bırsey ama bazı erkekler cok bencıl olablıyorlar bu konuda

büyük kavgalar her zman küçük şeylerden çıkar temizlik dağınıklık gibi konuları açma büyütme görmezden gel sinirlensen bile
sen suçlu olursun küserse bırak üsteleme sakın
bekle her türlü o gelir ağlama ağlarsan kaybedersin
seni güçlü görsün o acizleşecek
sen ayağına gidersen suçu kabullenmiş olursun suçsuz olsan bile.
küste davranma
ama sırnaşmada sabret tut kendini
baktı bu davranışlarını takmıyorsun bir daha küsme bağrışma yapmaz

eşin çalışmıyormu bana bunalımdaymış gibi geldi bana ?

cnm bence bu bı bırıkımdır
ben mesela boyle bı durumda esım duymamıssa sayet konu etmeden 1 dk kada sılerım tv kapatıp olayı buraya tasımam
he sıddet olayı hıc hos olmamıs 8 yıllık evlıyım boylesnı yasamadım
ama yaptıgın hareketıde hıc yapmadım
benısterım kı esım evde rahat olsun bellı bı kurallarla yasamasın
pekte beklentıyede gırmem ıs anlamında ama tatlı dılımlede ohtıyacım oldıgunda pek cokta ıs yaptırırım benım savırgan rahatına duskun kocacıgıma

çalışıyor iiyi bi işi ve maaşı var.
neden biz kadınlar hep yıpranıyor kadınlara derdimizi anlatırken bile yok sus yok işte cilveyle yap niye bi zorum mu var
erkekler diyor ya ben buyum diye kadınlarda biz buyuz diyemezmi.
hala susuyoruz haalaa

geçmiş olsun üzücü bir durum.

şöyle bir gerçek var ki bazı okumuş, kariyer sahibi erkekler bilerek ve isteyerek görücü usulüyle okumamış, çalışmayan kızlarla evleniyor. tabi bunun arkasındaki gizli niyet evlilikten ziyade evde bana bakan biri olsun. eğer eşin de böyle bir zihniyetle evlenmişse şimdi senin bu tavırların ona ters geliyor olabilir. yanlış anlama kesinlikle eşine hak verdiğimden değil ama evlenmeden konuşulması gereken konular bunlar özellikle görücü ve tanışma usulü evliliklerde. bunları hiç konuştunuz mu evlenmeden ve sen neleri kabul ettin? bu mevzular da önemli bence.

bu tarz şeyleri pek konuşmadık şöyleki o an hevesle insan neler yaşayacağını düşünemiyorum.
ben yumuşak bi bayanım yani sevdigim için taviz verebilen işleri yapabilen o ilk zamanlarda böyle gördü yinede öyleyim ama yoruluyorum bende ve ardını alamıycam çünkü alıştıkça alışıyor
ve bu sefer söyleyince ben dırdır yapmış oluyorum.
bugünde ufacık birşeyde hemen şiddet yönünü gösterdi bana
şimdi kalkıp gitsem böyle birşeyde gidilirmi diye düşünüyorum.
ama dedim bu ilk olsun birdahaki böyle bi davranışta durmam dedim.

bence oturup çok ciddi bir konuşma yapmalısın. böyle giderim tehditleriyle olacak iş değil. diyelim ki bidaha yaptı ve sen gitmedin bu sefer sana olan saygısını da yitirecek.

ona evliliğin karşılıklı fedakarlıklardan ibaret olduğunu anlatmalısın. ve sana saygı duymasını sağlamalısın en önemlisi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…