merhabalar
1 yıllık evliyim eşimle bu sabah kavga ettik.
kahvaltı ediyorduk çayını alıp içeriye geçerken çayını yere döktü bende peçeteyle silmesini istedim oda beni duymayıp içeriye tvnin karşısına geçti.
yanına giidip sakince niçin silmiyorsun dedim
sen silersin dedi!
bende sinirlendim kalkıp silermisin dedim
o ise beni tınlamayıp tvye bakıyordu bende tvyi kapatmaya çalıştım birden siinirle bagırıp ayagı kalktı üstüme yürüdü odanın kapısını yüzüme kapatmaya çalıştı bende engel oldum bacagım sıkışıyordu sonra tuttu kolumdan itti beni bende yapma dedim ve ttuttu kolumdan sert bi şekilde bogazımdanda yatagın üstüne attı beni beni zorlama diye bagırdı
üstüme yürüyerek sanki vuracakmış gibiydi
bende ağladım o ise aynen şunları söyledi ben böyle çok fazla dayanamam bunlara dedi giderim dedi
ben ise bende dayanmam ozaman dedim öylece geçti içeri uyudu.
eşimle görücü usulu evlendik ama benim kararmdı bu ailemin değil ben olsun dedim onlarda verdiler.
eşim tembel rahatına düşkün biri istiyoki yesin içsin yatsın.
kimse evde ondan bişey istemesin
halbuki okumuş bilinçli birisi kalkıp silse azcık yardım etse ne olurki.
her işe ben koşturuyorum çok rahat alıştırdım onu hata bende.
şeytan dediki o an çek git annemin evine.
ama durdum
bana bunlar bile çok geliyo ne demek üstüme gelmek kolumdan tutup atmak.saygısızca!
1 yıllık evliyim eşimle bu sabah kavga ettik.
kahvaltı ediyorduk çayını alıp içeriye geçerken çayını yere döktü bende peçeteyle silmesini istedim oda beni duymayıp içeriye tvnin karşısına geçti.
yanına giidip sakince niçin silmiyorsun dedim
sen silersin dedi!
bende sinirlendim kalkıp silermisin dedim
o ise beni tınlamayıp tvye bakıyordu bende tvyi kapatmaya çalıştım birden siinirle bagırıp ayagı kalktı üstüme yürüdü odanın kapısını yüzüme kapatmaya çalıştı bende engel oldum bacagım sıkışıyordu sonra tuttu kolumdan itti beni bende yapma dedim ve ttuttu kolumdan sert bi şekilde bogazımdanda yatagın üstüne attı beni beni zorlama diye bagırdı
üstüme yürüyerek sanki vuracakmış gibiydi
bende ağladım o ise aynen şunları söyledi ben böyle çok fazla dayanamam bunlara dedi giderim dedi
ben ise bende dayanmam ozaman dedim öylece geçti içeri uyudu.
eşimle görücü usulu evlendik ama benim kararmdı bu ailemin değil ben olsun dedim onlarda verdiler.
eşim tembel rahatına düşkün biri istiyoki yesin içsin yatsın.
kimse evde ondan bişey istemesin
halbuki okumuş bilinçli birisi kalkıp silse azcık yardım etse ne olurki.
her işe ben koşturuyorum çok rahat alıştırdım onu hata bende.
şeytan dediki o an çek git annemin evine.
ama durdum
bana bunlar bile çok geliyo ne demek üstüme gelmek kolumdan tutup atmak.saygısızca!
Son düzenleme: