Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyla alakası yok ama ben şuna takıldım:maddi anlamda 1 gün çalışıp 3 gün oturmak yeterli geliyor mu
kusura bakmayın ama napimm takıldı kafam şimdi...
![]()
çocukla ilgilenmeisni sağlayın beraber gezmelere çıkın birz yorulsun dışarda enerjisi tükenmiş bi halde uyusun spora yazdırın kilo aldın falan die kompleks yaptırın eskiden böle deildin diyin.ve ya farklı bi aktivite yaptırın internette sörf yapsın bi siteye üye olsun erkekler kulübü falan kursun.gün boyu film izlettirin onun olmadığı bi odada olmaya çalışın.mutfakta oyalanın.olmadı sizi biraz rahat bırakmasını isteyin uygun bi dille
tabi bu olayın biraz espirisi ama buna benzer şeylerle oyalanabilir.birbirinizi özlemeye vaktiniz olmuyodur
iyi de canım seninki çok uç bir örnek.seninki hiç yanında değil.onu ben de istemem kimse de istemez zaten.bana sabah gitsin akşam gelsin yeter.erkeğin hergün evde olması da hiç hoş değil.evlendiğim ilk zamanlar eşimin olmadığı gün temizlik yapardım.çünkü bizde temizlik yapılacağı zaman erkekler postalanırdı .ama adam gitmiyor neyse onun yanında yapmaya alıştım.
benim çalıştığım zaman da oldu hem de haftanın 6 günü.sabahtan akşam 8e kadar. biraz rahat ettim ama telefonda hır çıkarıyordu bu sefer.kavga ihtiyacını da pazar karşılamak istiyordu.tek tatil günüm de ağlayarak geçiyordu.tabi bir hafta evde yatmış enerji toplamış bir adam var karşımda daha beter olmuştu herşey.
evet kızlar tabiki öylesi daha da zordur.hiç eşinizi görmeden çocuklarınız da babsını ister.ya ne bileyin kayınvalidemin hayatına özeniyorum bazen.onun kocası esnaf ve adam sabah 6 da parmak ucunda tıkır tıkır sessizce kapıyı kapatıp işe gider.k.validem 10-11 sularında uyanır,kendine gelmesi şu bu derken sabah kahvaltısını yapması 1 i bulur.yürüyüşünü yapar dizi izler,bazen gezer vs..akşam yemeğini yer.sonra kocası akşam 10-11 gibi gelir önüne yemeğini koyar.yemek de 3-4 günlük.sonra adama rutin çemkirmesini yapar adamcağız orada pısar ve yatmaya gider.k.validem biraz daha tv keyfi yaptıktan sonra 12.30 gibi yatmaya gider.ama benim kocama sorsanız anası çilekeş ben rahatım.![]()