Eşimle yapışık ikiz gibiyiz

çocukla ilgilenmeisni sağlayın beraber gezmelere çıkın birz yorulsun dışarda enerjisi tükenmiş bi halde uyusun spora yazdırın kilo aldın falan die kompleks yaptırın eskiden böle deildin diyin.ve ya farklı bi aktivite yaptırın internette sörf yapsın bi siteye üye olsun erkekler kulübü falan kursun.gün boyu film izlettirin onun olmadığı bi odada olmaya çalışın.mutfakta oyalanın.olmadı sizi biraz rahat bırakmasını isteyin uygun bi dille
tabi bu olayın biraz espirisi ama buna benzer şeylerle oyalanabilir.birbirinizi özlemeye vaktiniz olmuyodur

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ""Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

pimpirikli bi tipse sen neyle uğraşsan bi bahane, bi laf edecek bişey bulacaktır, o yüzden ona iş yaratmak lazım
al 4000 parçalık bi puzzle ona, çebelleşsin dursun
:1::1:

Son düzenleme:
vall canım esas seninki biraz uç örnek olmuş.yani türkiyede kaç kişi 1 gün işe gidip 3 gün evde oturuyor , çok imrendim valla. ben bilmiyorum böyle bir iş. mesleğini merak ettim doğrusu eşinin. ayrıca asker eşlerinin çoğu böyle , hele denizci eşleri tamamen böyle.

Konuyla alakası yok ama ben şuna takıldım::49:maddi anlamda 1 gün çalışıp 3 gün oturmak yeterli geliyor mu:1: kusura bakmayın ama napimm takıldı kafam şimdi...:51:

canım memur olduğu için aslında haftanın 5 günü gidebilecek şekilde kurumda var ama tembel olduğu için asla oraya geçmiyor.haftanın 5 günü de gitse maaş değişmeyecek yani.:51:hani esnaf olsa tabi büyük fark olur ama memuriyet böyle bir şey işte.

Ya aslında durumunuz gercekten zor benim bir arkadasın esine benzettim esinizi
Bir erkeğin hicmi sosyal arkadaşı olmaz tek bir arkadaşı bile yok seni ki gibi bir gün çalışmıyor ama evde olduğu zamanlar eteğinin dibinden ayrılmaz biz arkadaslar toplanır kizkiza muhabbet yaparız bu arkadas bizi çağırmaya bile çekinir çünkü eşi dışarı çıkmaz
Arkadaslarım gelecegi zaman esime söylerim oda hiç ikiletmez gider arkadaşlarıyla takılır ama bu arkadasın eşi nerdeyse tuvalete bile beraber gidelim diycek
Çok sınır bir durum

çocukla ilgilenmeisni sağlayın beraber gezmelere çıkın birz yorulsun dışarda enerjisi tükenmiş bi halde uyusun spora yazdırın kilo aldın falan die kompleks yaptırın eskiden böle deildin diyin.ve ya farklı bi aktivite yaptırın internette sörf yapsın bi siteye üye olsun erkekler kulübü falan kursun.gün boyu film izlettirin onun olmadığı bi odada olmaya çalışın.mutfakta oyalanın.olmadı sizi biraz rahat bırakmasını isteyin uygun bi dille
tabi bu olayın biraz espirisi ama buna benzer şeylerle oyalanabilir.birbirinizi özlemeye vaktiniz olmuyodur

canım güzel söylüyorsun bunların hepsini yapıyor zaten uykuyu ve interneti çok sever.ama ben evde olmasın istiyorum.içerde uyuyor diye ya da internette diye özlem duyamıyorum ne yazık ki.beni çeken anlar zor.erkek dediğin dışarıda olacak.anam dediydi erkeğin evde olanı pek zor olur kızım napcan sen bunla dediydi haklıymış valla.

iyi de canım seninki çok uç bir örnek.seninki hiç yanında değil.onu ben de istemem kimse de istemez zaten.bana sabah gitsin akşam gelsin yeter.erkeğin hergün evde olması da hiç hoş değil.evlendiğim ilk zamanlar eşimin olmadığı gün temizlik yapardım.çünkü bizde temizlik yapılacağı zaman erkekler postalanırdı .ama adam gitmiyor neyse onun yanında yapmaya alıştım.
benim çalıştığım zaman da oldu hem de haftanın 6 günü.sabahtan akşam 8e kadar. biraz rahat ettim ama telefonda hır çıkarıyordu bu sefer.kavga ihtiyacını da pazar karşılamak istiyordu.tek tatil günüm de ağlayarak geçiyordu.tabi bir hafta evde yatmış enerji toplamış bir adam var karşımda daha beter olmuştu herşey.

canım ben de asker eşiyim ve biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz eşimle. kaç senemiz de böyle geçecek. gelse de evi dağıtsa diye bekliyorum inan. gelse yorulsam temizlik yapmaktan ev toplamaktan çok mutlu olurdum. haftasonları gelebiliyor sadece, bu sene de doğuya göreve gidicek. keşke eşim 3 gün evde olsa, ben de çalışıyorum ama akşamları bile gelemiyor sonuçta. bizim durumumuzda olan çok asker polis eşi var. haline şükret canım, kendine de uğraşlar bulmaya çalış.

evet kızlar tabiki öylesi daha da zordur.hiç eşinizi görmeden çocuklarınız da babsını ister.ya ne bileyin kayınvalidemin hayatına özeniyorum bazen.onun kocası esnaf ve adam sabah 6 da parmak ucunda tıkır tıkır sessizce kapıyı kapatıp işe gider.k.validem 10-11 sularında uyanır,kendine gelmesi şu bu derken sabah kahvaltısını yapması 1 i bulur.yürüyüşünü yapar dizi izler,bazen gezer vs..akşam yemeğini yer.sonra kocası akşam 10-11 gibi gelir önüne yemeğini koyar.yemek de 3-4 günlük.sonra adama rutin çemkirmesini yapar adamcağız orada pısar ve yatmaya gider.k.validem biraz daha tv keyfi yaptıktan sonra 12.30 gibi yatmaya gider.ama benim kocama sorsanız anası çilekeş ben rahatım.:37:

evet kızlar tabiki öylesi daha da zordur.hiç eşinizi görmeden çocuklarınız da babsını ister.ya ne bileyin kayınvalidemin hayatına özeniyorum bazen.onun kocası esnaf ve adam sabah 6 da parmak ucunda tıkır tıkır sessizce kapıyı kapatıp işe gider.k.validem 10-11 sularında uyanır,kendine gelmesi şu bu derken sabah kahvaltısını yapması 1 i bulur.yürüyüşünü yapar dizi izler,bazen gezer vs..akşam yemeğini yer.sonra kocası akşam 10-11 gibi gelir önüne yemeğini koyar.yemek de 3-4 günlük.sonra adama rutin çemkirmesini yapar adamcağız orada pısar ve yatmaya gider.k.validem biraz daha tv keyfi yaptıktan sonra 12.30 gibi yatmaya gider.ama benim kocama sorsanız anası çilekeş ben rahatım.:37:

Kayınpederinizden rica edin arada yardıma çağırsın. siz tabii yönlendirin boş olduğu günleri haber verin kayınpederiniz yardıma çağırsın. haa olmaz belki diyeceksiniz kayınpedere böyle şey söyleyemem diyeceksiniz. Ama siz bir kadınlar kulubu üyesisiniz ve eminim ki söylenecek bir şey bulursunuz.

Dediğim gibi kk üyesi arkasında kk varken sırtı yere gelmez.

Bende kova burcuyum ve seni çok iyi anlıyorum. Her dakika başımda biri dikilse fenalık gelir. Azcık yalnız kalmak isterim. Ama sana söyleyecek bi önerim yok maalesef. Çünkü senin derdinin tek çaresi eşinin işini değiştirmesi olur. Yada çocuk biraz daha büyüdükten sonra sen çalışmaya başlarsın. Adama da dersin "sen nasıl olsa evdesin otur çocuğa bak ben çalışcam" Belki o zaman sırf bu nedenden başka bir işe geçer, seni çalıştırmaz

valla ben haftasonları bile daralıyorum bazen, eşime çocuğu dışarı çıkar, parka götür bisiklet falan sürsün diyorum, postalıyorum ikisinide ohh ev bana kalıyo:1:

Çok sıkıyorsa bu durum bence siz bir işe girin çalışın,o zaman bazı ev işlerine,çocuk bakımınada zorunlu vakit ayıracaktır.Haklısınız erkek sürekli evde olunca üstelik hiç bir işe yaramayınca sıkıntı oluyor.Hayır bir şeylerle meşgul olsa belkide bu kadar batmayacak size.
Benim eşimde 7/24 evdedir,işlerini telefonla yönetiyor.Eğer ciddi bir kriz yaşanırsa gidiyor,bazan da 1-2 saatlik kontrol amaçlı iş yerine gider.
Ama biz evin içinde çoğu zaman birbirimizi ararız :9:
ev tripleks,birde bahçe olunca..orda mı,burda mı diye tüm evi dolanırız.İşide hiç bitmez evde,tamirat,bahçe işleri,tavuklar,köpek derken bana pek sarmaya vakit bulamıyor garibim :9:
Ama buna rağmen bende bazan sabah gitsin akşam gelsin istiyorum,çayıydı,kahvesiydi,pastası,böreği..yoruluyorum bende,napalım allah başımızdan eksik etmesin değilmi :34:

Back
X