eşimle yaşadığımız sorunlar..

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
ne yapıcağımı bilmediğim için buraya danışıp fikir almak istiyorum.3 aylık bebeğim var ve bebeğimin sorumluluklarına yeni yeni alışmaya başladım.eşim alında çok iyi birisi ve ne rica etsema bana çok yapar bebeğimin bakımında bana çok destek oluyor ama sorumsuz ve unutkan.yani herşeyi ciddiye almayan ve kafasına takmayan birisi.herşeyi benim hatırlatmam ve söylemem gerekiyor.eşimin unutması ve ciddiye almaması beni hep sinir etti ama artık bebekle uğraşırken birde eşimle uğraşmak beni çok sinir ediyor.öncedende böyleydi ama hep anlattım şimdi dayanamıyorum.akşam eşimin telofonuna bankadan msj gelmiş ama bizim kredi kartımız yok ama yanlış gelmiş bugün içinde ödeme yapmazsanız işlem yapılacak yazıyor.eşim bana işten gelince gösterdi bende niye aramadın bankayı önemli dedim birsürü neden bu kadar önemli şey unutulurmu.bağırdım çoook kötü bebeğimde duydu çok tartıştık ben baya bağırdım oda bağırdı bıktım bağırmandan dedi baba oldum hala bağırıyosun dedi bende sen bağırmadan anlamıyosun beni ciddiye bile almıyosun bıktım dedim eğer bıktıysan boşan o zaman dedi boşanırım dedim.akşam gezmeye gittim eve gelince ayrı yattım bebeğimle çook ama ben çok kırıldım.konuşmaya kalktı yüzünü bile görmek istemiyorum kendisine bakmayıp benim bağırmamı söylüyor bağırttırma o zaman...hem çocuk hem eş zormuş...

sanırım eski şeylerin patlamasını yaşamıssınız

bebeğin verdiği sorumluluk fazla gelmiş olabilir size

ama bağırmanız ve ayrı yatmanız yanlış

ahh şu erkek millettti çoğu sorumsuz sanırımm, birde nasılsa herşeyi düşünen bayanlar var değil mi ? Yeni anne olmuşsunn sürekli bebekle uğraşıyorsun sen de de biraz patlama olmuş olabilir, siniriniz geçince karşılıklı ılımlı bir şekilde konuşursanızz biraz değişebilir belki ama çok beklenti içine de girmemek gerek , ahh ah benimkide azcık sorumsuz olsa nolurdu en küçük maddi manevi sıkıntıda dünyası başına yıkılan ve düzelmeden yüzü gülmeyen bir nişanlım var , bunların ortası yok sanırım :)

Lohusalık sendromu yaşıyor olabilirsiniz ...

Bu kadar bağırıp,küsüp,ayrı yatılacak bir konu değil bu ...

Biraz kendinize zaman ayırın mumkunse destek alın cevreden ve dinlenin...

Yazık eşinizden çıkarmayın bazı şeylerin acısını ,alt tarafı bir telefon etmemiş ertesi gün arar kalp kırılacak bir konu değil bu.

hiç de çoook bağırılacak bir durum değilmiş.zaten kredi kartınız yokmuş,yanlışlık olduğu belli.değmemiş yani bu kadar sinirlenip,''boşanmak''kelimesini teleffuz edecek kadar ortalığın karışmasına.

ben zaten yatak ayıran biri değilim ama bana konusu bile yokken memnun değilsen boşan dediği için yatağımı ayırdım.bir değil iki değil sürekli uyar nerey kadar.zaten kafam dolu bütün gün bebekle birde eşimle uğraşmak istemiyorum 4 senelik evlilikte uyarmaktan sıkıldım artık.bağırıncada ben suçlu oluyorum hep..

kıytırık yanlış gelen bir msj yüzünden neden eşinize bagırıyorsunuz... bizede aynı msj geldi. ertesi günü sorduk. yanlış gelmiş...
yani sorun şuan siz çok gerginsiniz..küçük şeylerde bile eşinizi azarlıyorsunuz...
kırmızıyla işaretlidigim cümleyede çok üzüldüm.. lohusa olabilrisiniz ama yazık ediyorsunuz suan en güzel günlerinizi zehir ediyorsunuz...
bende çok unutkanım, ütüyü açık bırakırım, lambayı, suyu, kapıyı...
her unuttugum şeye eşim bağırırsa oooohooooo...
eşiniz unutkan ve rahat olabilir. herşey güzellikel konusarak halledilir diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

adam da belki sürekli azarlanmaktan bıkmış olabilir mi

kavgayla çözülmez ki bu sorunlar biraz rahat sanırım eşiniz

eğer çok önemli şeyleri unutmuyorsa hatırlatmayın uyarmayın sizde biraz kendi farkına varsın

Bence haksızlık etmişiniz eşinize...

Herkesin dört dörtlük olmasını zaten bekleyemeyiz belki oda sizin bir huyunuza sinir oluyordur ama bunu sürekli bağırarak dile getirmiyordur...

Benim eşimde çok unutkan ama bunun için ona kızamam o hakkı kendimde bulmuyorum açıkcası

Son düzenleme:
sorumsuz rahat biriyle yaşamak elbette zordur..
ama adamcağıza yazık baba oldum hala bağırıyorsun demiş size..demek ki onun da nasıl canına tak ettiyse bunlar adama bağırmanız falan..
ayrıca bağırmanızı gerektirecek bir konu da değil tahminimce daha önemli konularda vermediğiniz tepki bu ufacık olayda patlak verdi..
ya da ya da yada hiçbir konu önemli olmayabilir belki siz çok abartıyorsunuz bilemeyiz...eşinizi de dinlemek lazım..

bıkmış olabilir ama güzellikle söyleyince anlamıyorsa ve aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorsa ne yapabilirim ki o zaman??

Bağırmanız yapmadığı şeyleri düzeltmesine yardımcı oluyor mu peki
bilmiyorum oluyormu belki dahada ciddiye alıyordur ama bağırdığımda sabrımın taştığını anlıyordur en azından.eşimin sorumsuz herşeyi unutan bir yapısı olması hata değil mi peki?benim bağırmam mı suç?beni anlamayan güzellikle söylediğimde tekrar yapan bir eşe nasıl davranıcam şaşırdım kaldım?

çok duyuyorum ben kocaya bagırmayıya dusunun kocanız sızebagırsa nolur benım cevremdede var kadın kocaya bagırıyor sonrada şiddet allah korusun konusarak halledın arkadaslar bu yuzden yuva yıkılmaz kı nse allah yardımcınız olsun erkekler sorumsuz evet o konuda cok haklısınız

erkeklerin çoğu böyle. ben de eşime dün 2 kez çocukların ilaçlarını bakıcıya götürmesini telefonla arayıp hatırlattım ve unutmuş. tedaviye tekrar başladık bugün. " hatırlattım ya nasıl unuttun" dedim. cevap "keşke bakıcı sorsaydı unutmuşum işte" dedi.
sen çok bunalmışsın belliki üstüste gelmiş. biriktirmişsin.

Bağırmalarınıza rağmen hala hareketlerinde değişme yoksa bilerek yapmıyordur karakteri budur değil mi?

Unutkanlık konusunda defalarca uyarıyorsanız zaten rahatsız olduğunuzu anlıyordur bunu tekrar ve tekrar bağırarak dile getirmeniz hem hata hem gereksiz...

Üzgünüm ama karakteri bu yani isteyerek unutmuyordur nasıl davranırsanız davranın değişmez

Bağırmanız aranızdaki saygıyı kaybetmenizden başka hiçbir şeye yaramıyor emin olun...

Benim eşimde çok unutkan başlarda bende çok kızdım çok bağırdım ama değişmedi,değişmiyor...

canım ksinlikle bebeğe alışma süreci bu. Önemli bir neden yok ortada bence evliliğine sahip çık, bende yeni doğum yaptm 3 aylık bebeğim ve seni anlıyorum. Herşeyin yükü sendeymiş gibi geliyor ama geçecek bu günler unutma ve yıpratma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…