- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
ne yapıcağımı bilmediğim için buraya danışıp fikir almak istiyorum.3 aylık bebeğim var ve bebeğimin sorumluluklarına yeni yeni alışmaya başladım.eşim alında çok iyi birisi ve ne rica etsema bana çok yapar bebeğimin bakımında bana çok destek oluyor ama sorumsuz ve unutkan.yani herşeyi ciddiye almayan ve kafasına takmayan birisi.herşeyi benim hatırlatmam ve söylemem gerekiyor.eşimin unutması ve ciddiye almaması beni hep sinir etti ama artık bebekle uğraşırken birde eşimle uğraşmak beni çok sinir ediyor.öncedende böyleydi ama hep anlattım şimdi dayanamıyorum.akşam eşimin telofonuna bankadan msj gelmiş ama bizim kredi kartımız yok ama yanlış gelmiş bugün içinde ödeme yapmazsanız işlem yapılacak yazıyor.eşim bana işten gelince gösterdi bende niye aramadın bankayı önemli dedim birsürü neden bu kadar önemli şey unutulurmu.bağırdım çoook kötü bebeğimde duydu çok tartıştık ben baya bağırdım oda bağırdı bıktım bağırmandan dedi baba oldum hala bağırıyosun dedi bende sen bağırmadan anlamıyosun beni ciddiye bile almıyosun bıktım dedim eğer bıktıysan boşan o zaman dedi boşanırım dedim.akşam gezmeye gittim eve gelince ayrı yattım bebeğimle çook ama ben çok kırıldım.konuşmaya kalktı yüzünü bile görmek istemiyorum kendisine bakmayıp benim bağırmamı söylüyor bağırttırma o zaman...hem çocuk hem eş zormuş...