Esimle yazisma lutfen bana cumle kurun

Olmaz, yürümez eğreti durur. :işsiz:
Çabanı anlıyorum ama eşin seni tanıyor. Yazarken özgürsün onda bile yazamıyorsan yüz yüze gelinde ne yapacaksın? Adam ee hani demez mi?

Selam arkadaslar,

Bundan once bir konu acmistim esimle aramizda evlilikten pek eser yok daha cok ev arkadasi gibiyiz. Esim suan sehir disinda 6-7 gun olmicak. Arada bir yazismamiz oluyor naber napiyon cocuklar nasil fln yani samimi olmayan bir diyalog. Yazisirken ona canim cicim optum fln bile yazmak icimden gecmiyo.
Icimden gecse bile o yollari coktan gecip unuttugumuz icin yapamiyorum Bazen diyorum o yazdiginda keske telimi birine verebilsem icten samimi sicak cumleler kurup karsilik verse bakalim durum ne olcak ne dicek. Bende bir uçuk karar aldim esim gene yazdiginda buraya yazcam Sizler ne cvp yazardiniz dicem ve birinizin cevabini kopyalayip direk ona yollicam kendim yazmamis olcam bakalim ortaya nasil birsy cikacak

evlilikte çok çok zorunlu değilse eşler ayrı kalmamalı, çünkü bir süre sonra taraflardan biri onsuz hayatım daha güzel aslında diye düşünmeye başlıyor, yani insanlık hali gayet normal bi durum bence bu, ama senin sorunun umarım bundan kaynaklanmıyordur

İçinizden gelmiyorsa bir şey değişmez ki. Hadi yazdınız diyelim, karşı karşıya gelince ne yapacaksınız

Selam arkadaslar,

Bundan once bir konu acmistim esimle aramizda evlilikten pek eser yok daha cok ev arkadasi gibiyiz. Esim suan sehir disinda 6-7 gun olmicak. Arada bir yazismamiz oluyor naber napiyon cocuklar nasil fln yani samimi olmayan bir diyalog. Yazisirken ona canim cicim optum fln bile yazmak icimden gecmiyo.
Icimden gecse bile o yollari coktan gecip unuttugumuz icin yapamiyorum Bazen diyorum o yazdiginda keske telimi birine verebilsem icten samimi sicak cumleler kurup karsilik verse bakalim durum ne olcak ne dicek. Bende bir uçuk karar aldim esim gene yazdiginda buraya yazcam Sizler ne cvp yazardiniz dicem ve birinizin cevabini kopyalayip direk ona yollicam kendim yazmamis olcam bakalim ortaya nasil birsy cikacak

=) Neden eşinizle bu konuyu konuşmuyorsunuz?

Karısı olarak , hayat arkadaşı olarak , çocuklarının annesi olarak içinizden gelmiyorsa bir zahmet içinden gidin .

Icime bicak bata bata demin oyle bir msj yazdimki. Esime dedimki arkadas gibi diyalogumuz var ben bir anneyim evet ama ben bir kadinim da bireyim de. Kendimi kadin misim gibi hissetmek istedigimi soyledim. Baskalarini gordugumde kiskandigimi suam bir kiskanclik icerisinde oldugumu soyledim.

Icime bicak bata bata demin oyle bir msj yazdimki. Esime dedimki arkadas gibi diyalogumuz var ben bir anneyim evet ama ben bir kadinim da bireyim de. Kendimi kadin misim gibi hissetmek istedigimi soyledim. Baskalarini gordugumde kiskandigimi suam bir kiskanclik icerisinde oldugumu soyledim.
Umursadi mi peki

Sana katiliyorum, ama bununda huyudur gec yazmak nisanlilikdan beri aktif cvp yazmaz bazen onemli birsey sorcak olurdum kardeslerinden birine yazardim abinizi uyarin teline baksin diye oyle bakar cvplardi
Boyle hayat mi gecer canim ya.ayrilmayi mi düşünmuyomusun?

İçinden gelmiyorsa zorlamak başta belki karşılık alırsan işe yarayabilir, ama karşılık almamak daha zor olur.
Dün ki mesaja cevap geldi mi?

Bende eşimden ayrıyım bir süredir iş dolayısıyla, ama sevgili gibi yazışırız, bunun içinizden gelmesi lazım, başkasının sözcükleri seni ne kadar ifade edebilir ki?
İnşallah yoluna girer herşey..

Gece bide guzel sozler dortlusu yollamisdim demin cvp geldi oda bir iki satir biseyler yazmis ama asil problem mesajima hala cvp yok. Arkasindada simdi annesigille evden ciktiklarini merkeze alisverise gideceklerini yazmis.
Siz napardiniz bende gec cvp yazayimmi yoksa yoksa hemen mi cvplayim. Yorumlariniza cok ihtiyacim bu siteyi dusunerekden burdan fikir birligi alacagimdan kendimi biraz sakinlestiriyorum ve kendimi yalniz hissetmiyorum iyiki varsiniz

Back
X