kızlar günaydın öncelikle desteğiniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. kiminiz anlamaya çalıştı, kiminiz benle aynı şeyleri yaşadı, kızanda oldu inanamayanda ... neyse akşam izin alıp erken çıktım gittim eve yattım geç geldi zaten yemek yedi sonra tekrar çıktı böle bahanelerle benle konuşmaya çalışıyo bişeyler soruyo bende sadece iyi yada tamam dedim hiç bişey sormadım nerdeydin ne zaman gelcen kimle konuşuyosun falan nomalde hep sorardım ben yattım uyudum zaten. sabah uyandığımda bir hayli kendime gelmiştim. sonra ona oturup bir mektup yazdım. söylemek istediklerimi üstü kapalı şekilde yazdım. sabah aradı ben çıktım işe gidiyorum dedi sadece bende hiç sormadım okudunmu falan die. o da bir daha aramadı. şimdi bu akşamda hiç konuşmuycam onla zaten yine muhtemelen yine geç gelcek. ama eşimi birazcık tanıdıysam bence o pişman olmaya başlamış bile ama biraz burnu sürtsün
20/06/2012..
çok canım sıkkın eşimle yıllık izne çıkmaması nedeniyle tartıştık. ama çok uzattı mevzuyu git dedi eşyalarımı topladım gitme bile demedi. ağzına gelen hakareti etti üstüme yürüdü. ben alttan aldım o daha da üste çıktı. hç uyumadım sabah işe geldim. dayanamadım aradım. yapma böle bak tansiyonum düştü çok üzülüyorum dedim. inşallah tek başına geberirsin dedi. ben senin için bişeyler yapmak istesem barışmak istesem ararım zaten boşuna uğraşma dedi. belki kavga da ben de karşılık verseydm kavgamız daha da büyürdü ama en azından bugünkü gibi olmazdım. kendi içimdeki siniri yenemiyorum bir türlü ben kandimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. çok düşündüm ben yuvamdan eşimden ayrılmaya hiç hazır hissetmiyorum kendimi. ama söyledikleri gözlerimin içine baka baka seni sevmiyorum deyişi düşündükçe deliriyorum..
20/06/2012..
çok canım sıkkın eşimle yıllık izne çıkmaması nedeniyle tartıştık. ama çok uzattı mevzuyu git dedi eşyalarımı topladım gitme bile demedi. ağzına gelen hakareti etti üstüme yürüdü. ben alttan aldım o daha da üste çıktı. hç uyumadım sabah işe geldim. dayanamadım aradım. yapma böle bak tansiyonum düştü çok üzülüyorum dedim. inşallah tek başına geberirsin dedi. ben senin için bişeyler yapmak istesem barışmak istesem ararım zaten boşuna uğraşma dedi. belki kavga da ben de karşılık verseydm kavgamız daha da büyürdü ama en azından bugünkü gibi olmazdım. kendi içimdeki siniri yenemiyorum bir türlü ben kandimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. çok düşündüm ben yuvamdan eşimden ayrılmaya hiç hazır hissetmiyorum kendimi. ama söyledikleri gözlerimin içine baka baka seni sevmiyorum deyişi düşündükçe deliriyorum..

Son düzenleme: