9 yıllık birlikteliğimiz var bunun son iki yılıdırda evliyizz...sevgiliyken zaten her şey çok güzeldii..toz pembe...evlilikle beraber sorunlar başladı..eşimin geçmişten kalan borçları.hala eve gelen icra kağıtları falan neyse basta cok sorun yapıyordum bunları ama kabullendım artık sorun da etmiyorum.tartısma cıkmasın dıye cünküok seviyorum onu.ilk yıl cinsel hayatımız iyiydi..bu yıl ise birseyler değişmeye başladı farkettımki hep ben başlatıyorum cinselliği ilk adımı ben atıyorum hep o yüzden iyi gidiyormuş cinsel hayatımız sonra evliliğiğmizin ikinci yılında bazan o cinsellik istememeye başlafı yorgunum bahanesiyle sonra baktım biz doru düzgün birlikte olmuyoruz olanlarda hep benim sayemde reddedılmeye de başlayınca bn de bıraktım artık ayda bir falan oluyor o da tartısmassak...bu arada her tartışmada da haklıda olsam hep ben özür diliyorum hep ben ilk adımı atıyorum.kendime olan saygımı yıtırdım onunla bir gelecek goremiyorum...çok karamsatımm ne yapmalıyım artık içimden birşey yapmakta gelmiyor kenndimi çok değersiz hissedeiyorum