Eşimmm

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
39
Eşimle 7 yıllık evliyim dışarı çıktığımız zaman başka bayana bakarken görüyorum dik dik değil fakat ne zaman bayan görsek eşime bakınca kısa sürede olsa baktığını görüyorum.dün dışarı çıktık dapdar giyinmiş bir kız vardı eşime baktım kızı gördü kıza aşağı kadar baktı kızdım söyledim ben evliyimde niye bakayımda kalabalıktı başka yere baktım sen öyle anlamışında falan filan.artık o kadar psikolojim bozulduki kendime değerim kalmadı kendimden şüphe ediyorum paronayak mıyım diyr.çirkin birisi olsam tamam gayette bakımlıyım niye böyle oluyor.etrafımda görüyorum karısı bakımsız olan adamlar bile kafalarını kaldırıp bakmıyor.ayrılmayı bile düşünüyorum artık

Başka bir sorun yoksa fazla dert etmeyin, görmezden gelin bence..
Biraz değişik giyinen kadınlara ben de bakarım..

göz bu kayar taciz edici boyutta değilse belki fazla şüpheci yaklaşıyorsunuzdur nitekim bizlerde KADIN olarak diğer kadınlara gayet bakabiliyoruz..

gözdür bakar bu kanımca. tabi abartmamak kaydıyla. böyle şeylerin apma etme bak gördüm yakalandın gibisinden değilde, daha sakin bir şekilde farkında olmadan yapıyorsun belkide ama ben rahatsız oluyorum üzülüyorum derseniz daha iyi sonuç alırsınız..

Söyleyin sen bakarsan bende erkeklerin şeylerine bakarım diyin bakalım nasıl oluyormuş:KK67: denenmiştir olumlu sonuç alınmıştır :stop:

ben olsam bunu demeye utanırım :KK70::KK70::KK70:

Oylesine bakmis da olabilir, benim bile bazen gozum bazı hatunlara kayabiliyo giyimlerinden dolayı. Tek sorununuz buysa çok da dert etmeyin, uygun bir dille konusmayi deneyin

göz bu kayar taciz edici boyutta değilse belki fazla şüpheci yaklaşıyorsunuzdur nitekim bizlerde KADIN olarak diğer kadınlara gayet bakabiliyoruz..
Ama yanımda görmek vede inkar etmesi beni kötü yapıyor .bakmayan nasıl bakmıyor anlamıyorum ya nasıl başarıyorlar

Belki sadece bakıyordur.Sonuçta kadını tarif ettiğinize göre siz de bakmışsınız. Ama rahatsız edici şekilde bakıyorsa,bir de bakmadım diyorsa pisliğin tekidir

Ama yanımda görmek vede inkar etmesi beni kötü yapıyor .bakmayan nasıl bakmıyor anlamıyorum ya nasıl başarıyorlar
bakmayan yok işte bende onu diyorum bizler kadın olarak bakıyoruz bakmıyorum diyen bile iki kirpik arasından seyre gidiyordur boşver :KK66:

gözdür bakar bu kanımca. tabi abartmamak kaydıyla. böyle şeylerin apma etme bak gördüm yakalandın gibisinden değilde, daha sakin bir şekilde farkında olmadan yapıyorsun belkide ama ben rahatsız oluyorum üzülüyorum derseniz daha iyi sonuç alırsınız..

ben olsam bunu demeye utanırım :KK70::KK70::KK70:
Ablam eşine demiş bunu. Evliliklerinin ilk zamanlarında eşi artık bilinçli yada bilinçsiz bilemem bakıyormuş çarşıda filan. Ablamda gayet sakin böyle demiş. Hemde gözümü diker bakarım bu stresi sıkıntıyı bana yaşatmaya hakkın yok demiş. Ehh artık eşi o an hangi renkten renge girmiş bilemem :KK48:

Ya bence siz fazla şüphecisiniz. Ben bile bakıyorum gelen geçen kıza :) Yani kızlar yanından geçip gittiğinde arkasına dönüp dönüp bakmıyorsa bence bilinçsizce bakıyordur. Hatta bence erkeklere de bakıyordur ama siz sadece kadınlara odaklandığınız için farketmiyorsunuzdur. Sonuçta kalabalık yerlerde yere bakarak yürümüyoruz, yanımızdan geleni geçeni görüyoruz sonuçta.

Kadınlarında nefsi var ki. Nefs konusu haklı çıkarmıyor bu bakışları. Ki erkeklerin tesettürü göz kapaklarıdır diye ayet var.
aynen işte biz kadınlar kendimizi dizginleyebiliyoruz. fakat erkekler maalesef güzele bakmak sevap adı altında bakıyorlar haklı mı asla değiller ama işte alışıla gelmiş bir durum

aynen işte biz kadınlar kendimizi dizginleyebiliyoruz. fakat erkekler maalesef güzele bakmak sevap adı altında bakıyorlar haklı mı asla değiller ama işte alışıla gelmiş bir durum
İlk bakış lehine ikinci bakış aleyhine diye bir söz söylemiş alim insan. O söz alışılagelmişse Bu alimin sözü Hak'tan. Bilemem hangisine uymaya çalışır insan.

yani elbette göz göre göre harama ulaşıyor gözüyle Ne diyelim Allah doğru yolu buldursun o zaman

bence abartılıcak birşey yok, ben değişik bir kıyafette bayan gördüğümde ve ya güzel tarz giuyen kadın gördüğümde bakarım eşime bile ne kadar güzel tarzı var diğe söylerim bakmaz öyle ama yorumda yapmaz yapsada birşey demem yani.. güzele bakmak sevaptır :KK49::KK49:

" Bende kadın olarak değişik giyinil bir kadın gördüğümde bakıyorum" denmiş ya , bir kadın ile erkeğin bakması aynı mı sizce ?
Başka bir erkeğe baktığınızı gördüğünde erkek, ne var bende değişik erkek gördüğümde bakıyorum der mi erkekler ?

....

Eğer rahatsız edici boyutta değilse görmemezlikten gelmelisiniz.
Şuana kadar söyleyip kızdınız da ne oldu ? İnkar etmiştir, sizi kıskançlıkla suçlamıştır , kavga çıkarmıştır.
Böyle bir durum görsem asla söylemem, yazık bana.

Bilmem her naneyi yiyip yapmadım diyen de çok
Bence en iyisi kısasa kısas
O bakıyosa sende bak, kendine yakıştırmak değil bu yaptığının ne kadar incitici olduğunu yaşatmak

X