• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimn ailesiyle başım dertte sanırım :/

Arkadaşlar merhaba size fikir danışmak istiyorum
Biz eşimn ailesiyle aynı aptda oturuyorz bir tane kızım var(2) yaşında.biz bazı nedenlerden dolayı artık birbirimize gidip gelmiyoruz pek fazla,ama kızımı sürekli gönderiyorum vakit geçirmesi için..
Sizinle paylaşmak istediğim konu; eşimn annesi kızıma sürekli "benm seksi kızım,kızım çok seksi olucak büyüyünce" vs gibi cümleler kuruyor..uyaramıyorum, daha doğrusu uyarmaktan korkuyorum artık ağzı harika laf yapıyor sanki bu cümleleri ben söylemişim gibi bir de beni suçlu çıkarır yanş öyle bir insan..
Bir defasnda da bizim yukarı komşudan gece yarısından sonra aşırı sesler geliyordu ben kapıcıya söyleyemedm utandım, eşime söylermisn dedim ama eşim de uyarmadı bir oldu iki oldu annesine söyledim birkaç kez artık çünkü kızım uykusundan uyanıyordu ve tekrar uyutamıyordm o derece şiddetli ses geliyordu..annesine en son söylediğim cümle "anne yukarıdan çok ses geliyor çocuk uykusundan uyanıyor eşime söledm uyarmadı" dedim. Demez olaydım "eee siz de yapın o zaman canınız çekmio mu" diye bir cevaptı aldığm...
Ve kızımla oyun oynarken bu konuşmalardan sonra hep "aahhhh ıııhhhh ıııımmm" diye sesler çıkarmaya başladı...kimin neyin dikkatini çekmeye çalıştığına anlam veremiyorum...
Yaa artık midemi bulandırmya başladı tövbe yarabbim...ortalık bu kadar çocuk sapığıyla doluyken kızıma böyle şeyler aşılamasından hiç hoşlanmıyorum hemde hiçççç....
Sizce ne yapmalıyım lütfen fikrinizi söylermisiniz....
Canım ben olsam kızını kayınvaliden olacak o kırkından sonra azmış kadının yanına yaklaştırmazdım kimsenin de iznine ihtiyacın yok senin cocugun senin evladın görüştürmek istemiyorum o kadar de olsun bitsin bence çocuk psikolojisi bu çok önemli.

Back