• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esin Ailesine Saygi Gostermek

lonelyanddesperate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1
0
36
İstanbul
Esimle yurtdisindan Turkiye'ye kesin donus yapmaya karar verdik. Bunun icin de once ben Turkiye'ye gidecek, is bulacak, ev tutacak, esya alacaktim. O sonra gelecekti. Daha gelmek icin biletimi almadan bana Turkiye'ye varinca ailesini aramam gerektigini, her hafta zaten aramam gerektigini, bayramlarda onlara gitmemi, evi tutunca onlari davet etmemi, yalniz kalmak istemiyorsam yine ailesinden biriyle beraber yasamami soyledi.
Tartismalarda cogu zaman o uste ciktigindan ve kavga ciksin istemedigimden olur dedim. Ama aslinda icten ice bu sekilde bana baski yaptigi icin sinirlenmistim. Turkiye'ye geldigimde de ilk birkac gun ailesini aramadim. Ilk onlar beni aradi. Bu yuzden de kiyamet koptu. Sen benim aileme nasil saygi gostermezsin dedi. Su an tek tarafli olarak benimle bir sure gorusmeme karari aldi, kac gundur arayip sormuyor. Normal zamanda da tartismalarimizda hakli da olsam ozur dileyip alttan alan hep ben oldum. Yoksa evin icinde soguk savas gunlerce devam ederdi. Ben ne kadar uzulsem de aglasam da o kendi isine bakardi ve hic konusmazdi.
Sirf boyle bir sebepten su an bosanmayi dusunuyor. Belki de zaten Turkiye'ye benimle yerlesmeyi hic istemedi. Kariyerini bana tercih edecek gibi gorunuyor. Objektif olarak dusunmeye calisiyorum ama kafam cok karisik.

Her hafta ailemi arayacaksın diye limit gösterilmemeli..
Sizde yetişkinsiniz ve ne zaman arayacağınıza karar verebilirsiniz.
Eşiniz şu anda sizi terbiye ediyor aklınca..
Sizin pes etmenizi ve bu şekilde kendi ailesine daha ilgili olacağınızı düşünüyor sanırım.Fakat kadınlar öyle hassastırlar ki böyle emir vakilere yada eğitimlere gelmezler.

Back