Eşin bugün ne yaptı...?

Benim sözlüm şu saate kadar kavga çıkaracak Bişey Bulmadı :3: çok mutluyum ! Bugünlerde sürekli kavga modunda.. neden geç cevap yazdın neden erkenden uyudun neden face de dolandın neden neden neden neden... ayyy.. şimdilik sessiz duruyor, az sonra yanıma gelecek.. Allahım sen Beni sözlümün gazaBından çenesinden dırdırından koru yaraBBimm.. sözlümün kavgalarından sana siğiniyorum.....

bugün sevgilim günaydın hayatım diye mesaj attı uyandığında ben daha erken atmıstım. o mesaj atınca içimden geldi seni çok seviyorum askım benim yazdım,neysem o da yazdı. bir iki saat sonra arııyo bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü dedi.:27: sanki ilk defa yaptıgım şey genelde tekrarlıyorum ben bunu zati dedim. seni seviyorum demem de bile bir şey aramaya basladı gari:27::27: bulmuş benim gibi romantik insanı bir de sorguluyor:63:

bugün ben nişanlımı kırdım hemde haketmediği halde , istemeden beni yanlış anlamasına sebebiyet verdim çok üzgünüm ve şimdi nasıl gönlünü alacağımı bilmiyorum ne söylesem kar etmiyor :14:

bizde sabah öyle güzel uyuyomuşuzki sıkı sıkı sarılmışız telefonunu kapattı ve öğlene kadar oğluşumuzla beraber uyuduk işe öğlen gitti patronlar kudurdu:1:

bugün ben nişanlımı kırdım hemde haketmediği halde , istemeden beni yanlış anlamasına sebebiyet verdim çok üzgünüm ve şimdi nasıl gönlünü alacağımı bilmiyorum ne söylesem kar etmiyor :14:

canım zamana bırakmakdan başka bı caren yok gıbıme gelıyor su durumda dur bakalım hele bı gece olsun sen gene bı ara

Benim sözlüm şu saate kadar kavga çıkaracak Bişey Bulmadı :3: çok mutluyum ! Bugünlerde sürekli kavga modunda.. neden geç cevap yazdın neden erkenden uyudun neden face de dolandın neden neden neden neden... ayyy.. şimdilik sessiz duruyor, az sonra yanıma gelecek.. Allahım sen Beni sözlümün gazaBından çenesinden dırdırından koru yaraBBimm.. sözlümün kavgalarından sana siğiniyorum.....

aminnn:18: hayırdır genel anlamdamı boyle yoksa evlılık stresındenmı

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuarı içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım sevgilim ayrı şehirlerde olduğumuz halde bugün bir sürü süpriz yaptı bana:69:

benimki ters tarafından uyanmıs:47::47::47::47: beni sinir ediyor işe gitti işi bahcede olmasına ragmen öglen bır geldı kızımı aldı gitti sonra bıraktı eve girmedi bile...bu erkek milletini anlamadım gitti:47::47::47::47:

sabah bana kahve yaptı ..gerçi her sabah kahvemi yapıyor denebilir sonrada beni uyandırır...

ya benım sevgılıye ne demeli ya dun gece cok ama cok kötü moralım bozuktu telde ne onda ne bende kontorde bıtmıs evden aradım hemen kapadık ama kotu oldugumuda bılıyor ha.. sabah işe geldım aradım sabah 9 da bu saat oldu hala arıyacakda dogru duzgun halımı hatrımı soracak sabah pek konusamıyacak durumda dıye hemen kapadıda ben sneı ararım dıye

Dün gece beni deli edip kumalarım olan arkadaşıyla oyun oynadı :))) zaten hep diyorum benimle değil arkadaşlarınla evlen diyee :D Dün gece onu beklerken uyuya kaldıgım için bana surat yaptı ama ben bişi yapmadım kiiii gıcık sey :9::9::9:

bugun eşime sitem ettin bana hiç çicek almadın diye o da hiç sallamadı :1: ben bu adama ne zaman romantik olmayı öğreteceğim o bi şey değil beni de kendisine benzetiyor :52:

Back
X