- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Yaaa nasil da yakalamis ofKadın müşterilere karşı kibarlaşıyor derken ne kastediyorsunuz? Flörtleşiyor mu, kur mu yapıyor onlara?
Ayrıca konuyu açarken kıskanmam normal mi diye sormuşsunuz, son mesajınızda kıskanmayan anormaldir, ben normalim diyorsunuz. =))
O derece güvendiğin birinden niye ayrıldın?Benim (eski) eşim tesisatçı olsa mesela, playboy modellerinin bulunduğu evin musluğu bozulmuş olsa, eski eşim bir sürü bikinili kızla aynı evde olsa bile kıskanmam.
Bilirim ki kafasını çevirip hiç birine bakmaz. Eminim yani bana o güveni vermiştir.
Ben de yanımdan Brad Pitt geçse fark etmem.
Ohoo uçmuşsunuz siz cidden. Demek istiyorum ki, madem kıskanmanın normal olduğunu düşünüyorsunuz, o zaman açtığınız konu hükmünü yitiriyor değil mi? Kimin ne yorum yapacağının bir önemi kalmıyor yani.
Yaaa nasil da yakalamis ofburda soru sorani yermek icin elinizden geleni yaparsiniz actigi konuyu kinarsiniz iki gun sonra da aglayarak burda konu acarsiniz super
O derece güvendiğin birinden niye ayrıldın?
Ben güvenirim.Tam tersi egitimli insanlariz ogrenciyim canim. Neyin ne oldugunu bildigimden oturu boyle dusunuyorum. Bilirsin ki disarida cok farkli bi hayat var erkegine guvensen de kadinlara guven olmuyo
istisnadir o adam o zamanBaşka konularda güvenmem belki ama bu konuda güvenirim.
Hatta kadının biri gelip buna ısrarla kur yapsa bile pas vermez yani, o derece.
Anladım canım. Kazancını bilmemen,gizlemesi filan da ilginçmiş. İnş. fevri karar vermemişsindirÇok anneciydi
Para konusunda "biz" olamadık. Ne kadar kazandığını hiç bilemedim, ne kadar harcadık, ne biriktirdik haberim olmazdı.
Güven sadece diğer kadınlar konusundaydı yani
istisnadir o adam o zamanyoktur boylesi demiyorum ama cok nadir..en kotusude zaten esim yapmaz deyipte esinin yaptigini ogrenmek..Allah korusun..kaldiramayacagimizi yasatmasin bizlere...belkide bazi seyleri ogrenmemek daha iyidir ne bilim
bendeşu benim kocam yapmaz, benim kocam bakmaz diyenleri hiç samimi bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?