Eşin mi var derdin var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni kinayan benim goynegimi giysinde gelmis bir yerde uni okumaktan bahsetmissiniz siz hayallerinize giderken o kucuk cocuk ne olacak ilgisiz bir baba bezmis bir anne siz soylediniz gelişimi icin bir sey yapamiyorum diye bu hayati siz sectiniz sectiginiz hayata o cocugu getirmeyide siz tercih ettiniz o yuzden gireceksiniz bir ise bosanacaksiniz cocugunuza guzel gelecegi siz kuracaksiniz belli ki koca olarak sectiginiz kisiden bir halt olmayacak

Evet evliliklerin hepsi kötü, hepsi bu şekilde diyecekmişiz.o yorumu beğenmiş arkadaş.
Gece gündüz kiminle ne bk yaptığı belli olmayan birimi beni eleştiriyor haysiyetini edebini takında bir gecede eve birini almadan yaşa senin gibi terbiyesizlerin aklı kendine zor yetiyor😂çık git konumdan yazma.

Gece gündüz kiminle ne bk yaptığı belli olmayan birimi beni eleştiriyor haysiyetini edebini takında bir gecede eve birini almadan yaşa senin gibi terbiyesizlerin aklı kendine zor yetiyor😂çık git konumdan yazma.
Maşllah sen de çok namuslusun ama en azından kocamla cinsellik yaşayabilseydin.onu bile bulamamişsin.

Herkes cidden kuduz gibi saldırmaya yer arıyor biri nasıl svşttim ama kocamla diye milletin başına kakmaya çalışıyor öteki bilmem nasıl olduysa bir yer kazanmış meslek sahibi olmuşta hayrı millete dokunmuş gibi minnet ediyor 😂 bir başkası birileri bir derdini yazmış diye hemen kendinde aşağılama hakkını görüyor. Sonradan görme dinden dönmeden kork demişler edepsiz çingene tarzlı sokak ağızlı kim varsa toplaşmış her konuda böyle birde bunlar aşıları eksik galiba belli.

Maşllah sen de çok namuslusun ama en azından kocamla cinsellik yaşayabilseydin.onu bile bulamamişsin.
Elhamdülillah gelene gidene sen gibi açmıyoruz 😂 folloş olmuşsun artık mart ayınıda geçtik ama senin mart hiç bitmiyor.

Böyle hayata böyle espri nesini beğenmedin. Sen demişsin zaten sonrasını düşünmedim diye
İlham kaynağım sensin anca bu kadar
Normal hayatta karşıma çıksan eminim ki suratına bile bakmayacağım bir tipsin konuşmalarında midendeki dışkı gibi kokuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X