- Konu Sahibi blackdiamondd
Evet evliliklerin hepsi kötü, hepsi bu şekilde diyecekmişiz.o yorumu beğenmiş arkadaş.Git görücü adam bul koşa koşa evlen kaçiyormuş gibi senle sevişmeyen adamdan çocuk yap sonra nereye gideyim de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evliliklerin hepsi kötü, hepsi bu şekilde diyecekmişiz.o yorumu beğenmiş arkadaş.Git görücü adam bul koşa koşa evlen kaçiyormuş gibi senle sevişmeyen adamdan çocuk yap sonra nereye gideyim de![]()
Çok bktan bir espri yazıkkiBir çocuk daha yap ama sonrasını sakın düşünme
Sonunu düşünen kahraman olmaz
Gece gündüz kiminle ne bk yaptığı belli olmayan birimi beni eleştiriyor haysiyetini edebini takında bir gecede eve birini almadan yaşa senin gibi terbiyesizlerin aklı kendine zor yetiyorEvet evliliklerin hepsi kötü, hepsi bu şekilde diyecekmişiz.o yorumu beğenmiş arkadaş.
Kendini dövsene biraz iyi gelirBence kocadan önce sizin psikolojiniz bozuk iletişim tarzınız da bozu.napalım toplaşıp adamı dövelimmi
Maşllah sen de çok namuslusun ama en azından kocamla cinsellik yaşayabilseydin.onu bile bulamamişsin.Gece gündüz kiminle ne bk yaptığı belli olmayan birimi beni eleştiriyor haysiyetini edebini takında bir gecede eve birini almadan yaşa senin gibi terbiyesizlerin aklı kendine zor yetiyorçık git konumdan yazma.
Elhamdülillah gelene gidene sen gibi açmıyoruzMaşllah sen de çok namuslusun ama en azından kocamla cinsellik yaşayabilseydin.onu bile bulamamişsin.
Böyle hayata böyle espri nesini beğenmedin. Sen demişsin zaten sonrasını düşünmedim diyeÇok bktan bir espri yazıkki
Normal hayatta karşıma çıksan eminim ki suratına bile bakmayacağım bir tipsin konuşmalarında midendeki dışkı gibi kokuyor.Böyle hayata böyle espri nesini beğenmedin. Sen demişsin zaten sonrasını düşünmedim diye
İlham kaynağım sensin anca bu kadar