Eşin mi var derdin var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğa bakacak kimse yok işte yoksa evde durmazdımki ailem uzakta işe girsem asgari ücretle tam zamanlı bakıcı bile bulamam üstüne para vermem lazım ek olarak çalıştığımdan.
Kreşi olan fabrikalar var ücretsiz bi meslek yok vasıf yok ya fabrika ya market başka seçenek yok yani. İnsanın kendine ettiğini kimse etmez. Yapma mecbur yapacak. Sen zaten sevgisiz ilgisiz adamın elinde soluyorsun bir de evladın soluyor. Onun hakkına giriyorsun. Maddi durumu iyi mi bari

Bi laf vardır ya kusıra bakmayın. Ne emm ne gömm

Sen aynı osun. Sana kim ne dese boş. Ozaman niye konu açıyorsun
Saygısız işte senin gibi kendine saygısızlığı hak görenler yokmu nefret ediyorum birazdan dahada aşağılk şeyler yazmaya başlarsın nede olsa sınırın yok çık git konudan yazma.
Sanamı soracağım ne yazacağımı haddide yok.

Benim derdim var her eşi olanın değilde.
İyi akşamlar bdv
5 yıla yakın evliyim ve eşim artık beni canımdan bezdirdi. Anneci hatta tek anneci değil birde babacı korkak sorumsuz iğrenç derecede huyları var.
Görücü usulü sayılır evliliğimiz tanıştık kısa sürede evlendik psikolojik sorunlu takıntılı vesveseli bir adammış benim sözümü asla dinlemiyor varsa yoksa uzakta olan anne babası ne derse o.
Ve karı koca ilişkimiz yok sıfır 4 yıldır kadın gibi hissetmiyorum
İlişkiyi geçtim kendinden nefret ettirecek derecede sözünden dönen bir adam ne söz verse işine gelmezse tutmuyor.
Ve ailemin durumu kötü bu lanetolası adamı bırakıp ailemin yanınada gidemiyorum kendi ayaklarımın üstünde de duramıyorum. Bir bebeğim var ilk yıl oldu iyiki oldu hiç pişman değilim sorun o değil zaten sorun evlenmeden gerçek yüzünü gizleyen bir sürü şey vadedip yapmayan ve evlilik boyunca beni her sıkıntılı durumda yalnız bırakan eşim eşim bile demek bana tuhaf geliyor artık iğrenç tavırlarından o derece nefret ettim. Örnek oturduğumuz ev sıkıntılı bir bebeğin arada koşuyor diye alttan üstten sürekli vuruyorlar sürekli şikayet tartışma kışın pencere bozuktu o kadar para ödemeye rağmen donduk ev sahibini arayıpta yaptır demedi korkudan. Komşular üstüme geliyor ama bizim ezik hala otur bu evde diyor yani başıma bişey gelse umrunda değilim aksine devam et diyor.
Ailesi ile alakam yok evlendiğimden beri küsüz konuşmuyorum bana yaptığı haksızlıklardan annesi nikahımı bile zehir etti bize.
Herşeyi fiyasko ciddi manada takıntılı ezik bir adam ve ben bu eve hapsolmuş bebeğimle her gün ağlıyorum yapılan haksızlıkları unutamıyorum çünkü artık hiçbirşeyi kaldıramıyorum. Çocuğumun gelişimine de faydam yok öylece ne yapacağımı düşünüyorum siz olsaydınız ne yapardınız?
Ayrıca sorumsuz çocukla asla ilgilenmez elini ev işine asla sürmez hasta olsam bile yapmaz annesi iyi tembihlemiş belliki hayatım mahvoldu tek kelime ile.
Herşeyi tek başıma yapıyorum herşeyi yük ağır geliyor mesela örnek taşınıcaz ev bulmaktan tutun evi toplamaya koskoca evi tek başına ben topluyorum. Ev sahibi ile mesela halledemez bişeyi hemen bana söyler sen yap diye birde aşırı nankör öncek taşınmamızda nakliyeciler dövecekti onu sözünden döndü diye benüm hatrıma durdular adamlar dedi eşin iyi insan yoksa seni çoktan dövmüştük diye
Sizce böyle bir adam normalmi her evlilik böylemi ben ev hanımıyım diye bunlar bana revamı çalışmıyorum diye elini bişeye sürmemekte haklımı ?
Bakıyorum dA boşancılar çoktan gelmiş. Yahu kadın neden bosanamadigini söylemiş . Herkes çok kolay taşı tarağı toplayıp eyvallah diyemiyor ki. Herkesin imkanları farklı. O kadar kolay olsa kadın neden böyle bir adamı çeksin . Bekara karı boşamak kolay derler , buradakilerin geneli bu kafada . Allah yardımcıniz olsun , iğrenç bir adammış hakikaten. Çareniz elbet bir şekilde sizi bulacaktir

Kreşi olan fabrikalar var ücretsiz bi meslek yok vasıf yok ya fabrika ya market başka seçenek yok yani. İnsanın kendine ettiğini kimse etmez. Yapma mecbur yapacak. Sen zaten sevgisiz ilgisiz adamın elinde soluyorsun bir de evladın soluyor. Onun hakkına giriyorsun. Maddi durumu iyi mi bari
İyi kötü sayılmaz şimdide para için duruyorsunlar başlar şaka gibi 😂

Bakıyorum dA boşancılar çoktan gelmiş. Yahu kadın neden bosanamadigini söylemiş . Herkes çok kolay taşı tarağı toplayıp eyvallah diyemiyor ki. Herkesin imkanları farklı. O kadar kolay olsa kadın neden böyle bir adamı çeksin . Bekara karı boşamak kolay derler , buradakilerin geneli bu kafada . Allah yardımcıniz olsun , iğrenç bir adammış hakikaten. Çareniz elbet bir şekilde sizi bulacaktir
Ayrıca adamın ağzına s.ç bıktır hayatindan. Bağır çağır sesini çıkar. Gidemiyorsun bari sana dar olan hayat ona da olsun

Ayrıca adamın ağzına s.ç bıktır hayatindan. Bağır çağır sesini çıkar. Gidemiyorsun bari sana dar olan hayat ona da olsun
Çocuk ne olacak bu olayda ne kafalar var pırıl pırıl sırf eksik kalmamak için anne olan kadınlar mutsuz evliliğğnde hayatı çocuklara niye zehir eder ya yazık günah verdiğin akla bak

Cidden böyle güzel halden anlayan insanları görünce mutsuz bile olsam yaşadıklarımda ruhen, mutlu oluyorum yani cidden neredeyse evrak falan isteyecekler sanki ben çok meraklıyım bu değersiz banada değer vermeyen adamın yanında yaşamaya.
Boşan demeye hak görüyor birde hakaret ediyor o zaman bana evet tut iş ver para ver hemen boşanırım neden bekliyim :)
Allah bu böyle başını horoz gibi dikipte hor görenlere versin ne diyim iki güzel yorum yazmak zor değil. Hayat kime ne olacağı belli değil ki çok teşekkür ederim yorumunuz için

Çocuk ne olacak bu olayda ne kafalar var pırıl pırıl sırf eksik kalmamak için anne olan kadınlar mutsuz evliliğğnde hayatı çocuklara niye zehir eder ya yazık günah verdiğin akla bak
Senin verdiğin akılla yol alamayacağına göre, benim aklım daha çok işine yarar eminim. Çocuk zaten mutlu değildir. Baba tarafından ezilen bir anne gorecegine , kendine sahip çıkıp ezdirmeyen bir anne görmesi daha hayırlı olacaktir

İnan ağzınada sçsam boş düşün evlenirken bozukmuş psikolojisi ne prof lara götürdüm anasının babasının yapmadığını yaptım kadın halimle herşeyine koştum ama çok fena ahımı alıyor sonundan korksun bende merhamet var hemen yumuşuyorum onun gibi hain değilim.

Senin verdiğin akılla yol alamayacağına göre, benim aklım daha çok işine yarar eminim. Çocuk zaten mutlu değildir. Baba tarafından ezilen bir anne gorecegine , kendine sahip çıkıp ezdirmeyen bir anne görmesi daha hayırlı olacaktir
Aynen bu adam da korkup geri çekecek kendini kadının ağzına iki çaksa ne olacak yapamaz diyebilir misin? Çocuk onu annem kendini ezdirmez demez evde kavga huzursuzluk var der kişiliği etkilenir ne gibi yara bırakacak bilemezsin. Mutsuzluğuna mutsuzluk katın

Aynen bu adam da korkup geri çekecek kendini kadının ağzına iki çaksa ne olacak yapamaz diyebilir misin? Çocuk onu annem kendini ezdirmez demez evde kavga huzursuzluk var der kişiliği etkilenir ne gibi yara bırakacak bilemezsin. Mutsuzluğuna mutsuzluk katın
Şöyle yapsın o zaman , madem bosanamiyor da , tedavi görüyor duzelemiyorda. Sussun , kabul etsin , sineye çeksin, içine atsin. Aman yeteri kadar var olan huzursuzluk , anne kendini koruyor diye katlanmasın. İşte saçma olan bu . Kimseden destek gormuyorsa, koruyacak kucak açacak kimse yoksa , kadın kendi kendini koruyacaktır. İş dayağa gelirse, susup hizmetinde eksiklik olmayan, herseyi alttan alan kadınlarımızda çokca dayak yiyip daha da fenası öldürülüyor maalesef

Eksik kalmamak için olmadı çocuk o farklı konu çocuğa hayatı ben zehir etmiyorum hayatı sadece para anne babası olan bize zehir zıkkım eden adam ediyor benim vicdanım rahat.

Şöyle yapsın o zaman , madem bosanamiyor da , tedavi görüyor duzelemiyorda. Sussun , kabul etsin , sineye çeksin, içine atsin. Aman yeteri kadar var olan huzursuzluk , anne kendini koruyor diye katlanmasın. İşte saçma olan bu . Kimseden destek gormuyorsa, koruyacak kucak açacak kimse yoksa , kadın kendi kendini koruyacaktır. İş dayağa gelirse, susup hizmetinde eksiklik olmayan, herseyi alttan alan kadınlarımızda çokca dayak yiyip daha da fenası öldürülüyor maalesef
Ortada bir çocuk varsa onu düşüneceksin bu konuyu önceden düşünecekti başa gelen çekilir maalesef tercih bu çünkü. Ama ama ama bahaneye yer yok. 2025 yılında kadınların korunmaya kucak açılmasına ihtiyacı yok. Herkes kendi hayatını seçip yaşıyor görücü meslek yok çocuk var. Evet bazen susup hayatına bakacaksın.

Seni anlayabiliyorum. Çok zor durumun ..Allah yardımcın olsun . Eşin , huzurun tarafından imtihan olmak zor bir durum, inşallah mükafatını alırsın. Boşanmak çok zor gerçekten de , hani boşanıp kurtulamayan çok kadın var . Belki bir gün karşına çok güzel bir iş çıkar, ya da ailen bilir durumunu yanlarina çağırır. Umudunu ve ümidini kesme en azından yavrun icin

Eksik kalmamak için olmadı çocuk o farklı konu çocuğa hayatı ben zehir etmiyorum hayatı sadece para anne babası olan bize zehir zıkkım eden adam ediyor benim vicdanım rahat.
Bunu bilerek doğurdun bacım. Bu adam birden böyle olmadı. Hep böyleydi

Kim kime çakıyor :) arada ben şiddet göstermemek için zor tutuyorum kendimi çünkü eşim hem bildiğini okuyor hem sessiz duruyor ben gördüğüm muameleye karşın çıldırıyorum. Ama tabiki bebeğim varken drğil yinede etkilenmiyor diyemem.

Bunu bilerek doğurdun bacım. Bu adam birden böyle olmadı. Hep böyleydi
Yine yanlış konuşuyorsunuz bilmeden etmeden ya. Çocuk ilk sene sürpriz oldu detaya girmiycem oldu iyi oldu pişman değilim. Konu çocuğum değil. Adam böyle değildi başta dedim sessiz duruşu ile kandırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X