• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esin olmasini istedigin kisiyi ailenin istememesi

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Merhaba kizlar
Ben uc bucuk sene once esimden ayrildim. Sonrasinda samimi ciddi kimseyi tanimadim. Evlenip ayrildigimdanmidir bilmem hep yatmak istediler. Olmadi bi turlu. Turkiyede yasamiyorum bu arada

Simdi biriyle tanistim turk degil, musluman. Cok dusunceli saygili ve gercekten evlenilecek bi insan. Onun bana karsi davrandigi sekil kimse davranmadi bu uc senede.

Problem su ki annem istemiyo. Tanimiyo asla gormedi ismi bi tuhafmis vs. Halbuki gecenlerde turk olmayan biri onerdiler aile dostumuz Annem gorusmemde sakinca gormedi. Hatta uzumun copu armudun sapi yapma dedi ama olmadi uyusmadik. Benim tandiigm kisiyle gelince. Beni kandirmaya calisan biri diye dusunuyo galiba. O donem iletisimi kesmistim annem istemedigi icin simdi tekrar gorusuyorum.

Annem ve babam kolay insanlar degilller istemicekler bunu bugun ettigimiz baska bi konuydu, ama kavgamizda anladim. Beni evlatliktan reddederler. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum size sormak istedim. 27 yasindayim ekimde 28 olcam.

Ne kadar süredir tanıyorsunuz ki? Önce siz iyice bir tanıyın, sonra aileniz mutlaka ikna olur

İkinci evliliğiniz ve bence dikkatli olmanızda fayda var aileler hep müdahale eder ama belki gördükleri bişey vardır bence çok iyi tanıyın evlilikler kolay kurulup dağılmıyor bunu sizden iyi kimse bilemez tecrübe etmişsiniz.. bence zaman verin ailenizede ilişkinizede hayırlısı olur inşAllah

Ne kadar süredir tanıyorsunuz ki? Önce siz iyice bir tanıyın, sonra aileniz mutlaka ikna olur

tabiiki sonucta hemen yarin evlenmiyorum ama su an razi olmayacaklarini bildigim icin kendimi veremiyorum. Gecen senenin sonunda tanistim. Kendisi bikac sene once bes yillik iliskisi bitmis. Karsimda ciddi ne istedigini bilen biir var. Ve caba gosteriyo. Bu gune kadar tanidiklarimdan gercekten farkli saygili vs

Çocuk degilsin ki. Tanış sevgili ol göreceğini gör. Sonra bakarsın ciddi işlere. Her tanıştığınız kişiyi annenize mi onaylatiyorsunuz?

hayir bunu yapmiyorum sadece ilk konusu gectiginde asla olamaz bavulunu alir gidersin dedigi icin biliyorum.Su an razi olmayacaklarini bildigim icin kendimi veremiyorum ve dedigim gibi ailem oyle hosgorulu alttan alan degiller.mesele sirf laf dinletmek olur sonunda inatlarindan

İkinci evliliğiniz ve bence dikkatli olmanızda fayda var aileler hep müdahale eder ama belki gördükleri bişey vardır bence çok iyi tanıyın evlilikler kolay kurulup dağılmıyor bunu sizden iyi kimse bilemez tecrübe etmişsiniz.. bence zaman verin ailenizede ilişkinizede hayırlısı olur inşAllah

evet dogru ailelere bende onem veririm. Ama ayni durumda olan birine tamam tani deyip. Buna gelince olmaz demesi sacma. Sonucta gorunce az biraz bi dusunce bakis acisi olusur ama gormeden? Bu gune kadar tanidiklarim okadar oynadilar Kotuluk yapmak istediler ki ayirt edebiliyorum artik... anlatabildiysem kendimi tabi

Ben ailelerin isin icine karistirilmasina karsiyim benim dünya görüşümle aileminki çok farklı o yüzden ailemi takmazdım. Sizin görüsleriniz nasil kusak catismasi var mı ? Ayrica önce siz begenecek her yönüyle taniyacaksiniz sonra ailenizle tanistiracaksaniz ve arkasinda duracaksiniz. 28 yasindaki insanin aile onayi almasi da bana garip geliyor.

Nereli çok özel bi bilgi değilse? Görüşüyoruz demişsiniz ama nasıl görüşüyosunuz yüzyüze mi yoksa telefon net falan mı? Bence evlilik için yaşınız küçük niye bu evlilik ısrarı anlayamadım ama aileniz reddetmek kadar büyük sıkıntı yapacaksa sizin içinize tam olarak sinmesi tam olarak emin olmanız lazım diye düşünüyorum. Emin misiniz?

Ben ailelerin isin icine karistirilmasina karsiyim benim dünya görüşümle aileminki çok farklı o yüzden ailemi takmazdım. Sizin görüsleriniz nasil kusak catismasi var mı ? Ayrica önce siz begenecek her yönüyle taniyacaksiniz sonra ailenizle tanistiracaksaniz ve arkasinda duracaksiniz. 28 yasindaki insanin aile onayi almasi da bana garip geliyor.

ayni sekilde benimde ailemle goruslerimiz cogu zaman farkli. Dun eve on bucukta geldim diye Babam cok kizdi baslatma arkadaslarina vs. Garip ama korkuyorum resmen bizim evde rahat degilim cogu seyime karisilir

hayir bunu yapmiyorum sadece ilk konusu gectiginde asla olamaz bavulunu alir gidersin dedigi icin biliyorum.Su an razi olmayacaklarini bildigim icin kendimi veremiyorum ve dedigim gibi ailem oyle hosgorulu alttan alan degiller.mesele sirf laf dinletmek olur sonunda inatlarindan
İşin, maddi özgürlüğün var mı?

Nereli? Bu kadar emin olduğunuza göre çok belirgin bir özelliği var demekki?

emin derken hemen evlenmek icin degil. Sadece tanimak icin hani zamanimi harcamak istemiyorum. Daha tabiiki daha iyi tanicam. Ve sans vermelimiyim diye sizden fikir soruyum.
Emin oldugum konu ciddiyeti ve bana karsi davranislarii. Devami tanidikca belli olur. Tabi.

Nereli çok özel bi bilgi değilse? Görüşüyoruz demişsiniz ama nasıl görüşüyosunuz yüzyüze mi yoksa telefon net falan mı? Bence evlilik için yaşınız küçük niye bu evlilik ısrarı anlayamadım ama aileniz reddetmek kadar büyük sıkıntı yapacaksa sizin içinize tam olarak sinmesi tam olarak emin olmanız lazım diye düşünüyorum. Emin misiniz?

is yerinde tanistik, su an farkli yerlerde calisiyoruz.Yuz yuze gorustuk, corona vsdaha cok telefonda su an. Ve hemen evlenmek degil niyetim sans vermelimiyim ailemi goz onunde bulundurursak diye fikir soruyorum. Oyle diyelim

Calisiyor musunuz ? Neden o evdesiniz ?

calisiyorum. Ailem izin vermiyo o yuzden mecbur birlikte yasiyoruz cok catismalarimiz oluyo ama katlaniyorum. Bazen aglaya aglaya uyuyorum ciglik atasim geliyi ama cozum yok. Kotulemek istemiyorum ama cok zorlaniyorum. Ailem geri kafali yada hani nasil desem cokkkk muhafazakar

Back
X