- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
İşin, maddi özgürlüğün var mı?
var ama okadar yani ayri ev falan olmaz. Babam oldururur falan kotu olur. Cunku insanlari cok onemsiyoruz milllet ne der.Vs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşin, maddi özgürlüğün var mı?
bence çok iyi tanı çünkü bu sizin ikinci evliliğiniz olacak ve 27 yaşındasınız çok erkenci davranmayın bende eşimden ayrıldım az çok anlayabiliyorumMerhaba kizlar
Ben uc bucuk sene once esimden ayrildim. Sonrasinda samimi ciddi kimseyi tanimadim. Evlenip ayrildigimdanmidir bilmem hep yatmak istediler. Olmadi bi turlu. Turkiyede yasamiyorum bu arada
Simdi biriyle tanistim turk degil, musluman. Cok dusunceli saygili ve gercekten evlenilecek bi insan. Onun bana karsi davrandigi sekil kimse davranmadi bu uc senede.
Problem su ki annem istemiyo. Tanimiyo asla gormedi ismi bi tuhafmis vs. Halbuki gecenlerde turk olmayan biri onerdiler aile dostumuz Annem gorusmemde sakinca gormedi. Hatta uzumun copu armudun sapi yapma dedi ama olmadi uyusmadik. Benim tandiigm kisiyle gelince. Beni kandirmaya calisan biri diye dusunuyo galiba. O donem iletisimi kesmistim annem istemedigi icin simdi tekrar gorusuyorum.
Annem ve babam kolay insanlar degilller istemicekler bunu bugun ettigimiz baska bi konuydu, ama kavgamizda anladim. Beni evlatliktan reddederler. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum size sormak istedim. 27 yasindayim ekimde 28 olcam.
bence çok iyi tanı çünkü bu sizin ikinci evliliğiniz olacak ve 27 yaşındasınız çok erkenci davranmayın bende eşimden ayrıldım az çok anlayabiliyorum
çocuğunuz var mıvar ama okadar yani ayri ev falan olmaz. Babam oldururur falan kotu olur. Cunku insanlari cok onemsiyoruz milllet ne der.Vs
anladımtesekkur ederim evet iyi tanimam lazim dediginiz gibi. Evden gitmek istememin tabiki buyuk bi rolu var, ama zamana biraktim tanimak vs. Formalite icabi evlilik bile dusundum ama tabi nerdesin kimlesin vs sorulari olcak gorustugum zaman o yuzden sikintili
çocuğunuz var mı
5 yaşında bir kızım varhayir yok. Sizin?
emin derken hemen evlenmek icin degil. Sadece tanimak icin hani zamanimi harcamak istemiyorum. Daha tabiiki daha iyi tanicam. Ve sans vermelimiyim diye sizden fikir soruyum.
Emin oldugum konu ciddiyeti ve bana karsi davranislarii. Devami tanidikca belli olur. Tabi.
Ben ailenizin istemeyeceğinden bu kadar emin olmanızdan bahsetmiştim. Çok belirgin bir özelliği olmalı.
Ben ailenizin istemeyeceğinden bu kadar emin olmanızdan bahsetmiştim. Çok belirgin bir özelliği olmalı.
İsmi tuhaf diye dışlamak nedir? Bin Ladin falan mı?
Yurt dışında yaşıyor ve çalışıyorsunuz. Ailenizi de çok iyi tanıyorsunuz. Niye boşanınca geri eve döndünüz? Keşke işi falan bahane edip yalnız başınıza bir düzen kursaydınız.
Avrupa'da değilsiniz sanırım.
Anladım. Mümkünse iş ya da eğitim odaklı bir sebeple uzaklaşın oradan. Kendi düzeninizi kurun. Hayatın tadını çıkarın, sonra doğru olduğuna inandığınız, iyi tanıdığınız kişiyi hayatınıza dahil edersiniz inşallah.bosanali dort sene olcak, yasim daha kucuktu aklima oyle bisey gelmedi o anki durumlardan dolayi. Asla izinde vermezlerdi zaten korkuda var.. hala olan bisey.
Avrupa ama ailem yada ortam oyle ileri goruslu degiliz..
ailem oyle hosgorulu alttan alan degiller.mesele sirf laf dinletmek olur sonunda inatlarindan
Tamam bavulunu alır çıkarsın o zaman..babam öldürür diye korkarak ömür mu geçer?var ama okadar yani ayri ev falan olmaz. Babam oldururur falan kotu olur. Cunku insanlari cok onemsiyoruz milllet ne der.Vs
Tabiki belki bi ön yargı oluşmuştur ailenizin kafasında ama bence biraz zaman verin karşınızdaki kişiyi tanıyın ve gerçekten karakteri size uygun düzgün biriyse zamanla ailenize bu fikri alıştırırsınız belkide olmaması gerekiyor ve Allah işi belkide aileniz bu yüzden karşı çıkıyor bilemezsiniz bence zaman herşeyi çözer inşAllahevet dogru ailelere bende onem veririm. Ama ayni durumda olan birine tamam tani deyip. Buna gelince olmaz demesi sacma. Sonucta gorunce az biraz bi dusunce bakis acisi olusur ama gormeden? Bu gune kadar tanidiklarim okadar oynadilar Kotuluk yapmak istediler ki ayirt edebiliyorum artik... anlatabildiysem kendimi tabi
Calissam bir dakika durmam ailemin yaninda. Siz de durmayin sizi mutsuz eden insanlarin yanında heleki yurt disi gecinmek daha kolay. Ev arkadasi falan bulun ayrilin. Ondan sonra bekarligin tadini cikartin. Su an evden kacis olarak görüyordunuz evlenmeyicalisiyorum. Ailem izin vermiyo o yuzden mecbur birlikte yasiyoruz cok catismalarimiz oluyo ama katlaniyorum. Bazen aglaya aglaya uyuyorum ciglik atasim geliyi ama cozum yok. Kotulemek istemiyorum ama cok zorlaniyorum. Ailem geri kafali yada hani nasil desem cokkkk muhafazakar
Hiç aile kutsaldırcılardan değilim. Sizin mutluluğunuzu kendi saçmasapan inatlarından önde tutan insanlarla çok bile dayanmışsınız aynı evde yaşamaya. Reddederlerse de reddetsinler. Boşandıktan sonra bir kadının ailem ayrı eve çıkmama izin vermez demesi garip siz kendi başınıza birey değil misiniz? Sadece konu açtığınız kişi için söylemiyorum bunu, ailenizin size saygısı yok. Yarın bir başkasında da aynı şeyi yapacaklar. Kişi değil mesele, her kararınıza karışacak insanlar gibi duruyorlar yazdıklarınıza göre. Hayatınız boyunca bu şekilde yaşamak istiyor musunuz acaba? Zaten bu hayat sizin değil ailenizin hayatı olmuş olur.