Eşin vefatı eşin ailesiyle yaşanılan problemler

Naz571

xöğretmen
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.746
Puanlar
333
Hanımlar merhabalar iyi akşamlar diliyorum.Yaklaşık 10 ay önce eşim vefat etti.Eşim hayattayken zaten bana yeteri kadar problem yaşattılar onların yüzünden 8 yıllık evliliğinde gün yüzü görmedim.Yas sürecinde de devam ettiler.Allahtan Korkmaz kultan utanmaz tipler.Bunlarla nasıl baş etmeliyim siz olsanız görüşür muydunuz

Biraz daha konuyu açarsan yardımcı olabiliriz çocuk varmı şuan nerde yasiyorsun sorunun kaynağı ne

Biraz daha konuyu açarsan yardımcı olabiliriz çocuk varmı şuan nerde yasiyorsun sorunun kaynağı ne
Çocuk var dört tane maddi sıkıntı yok kendi evimdeyim bunlar art niyetli huzur vermiyor

Başınız sağolsun, görüşmek gibi bir zorunluluğunuz yok elbette yas sürecinde bile huzur vermemişler, hiç bir mecburiyetiniz yok yani istemiyorsanız görüşmeyin.
Peki çocukları uzak tutmam doğru mu onları hiç sevmiyorum

Çocuk var dört tane maddi sıkıntı yok kendi evimdeyim bunlar art niyetli huzur vermiyor
Şikayetçi olabilirsin sözlü veya fiziksel taciz varsa rahatsızlık boyutu ne bilmiyorum ama ne güzel 4 çocuğun var kes bağları her yerden çocukları görmek istiyorlarsa belirli hafta ve günlerde ver hatta ailenden bir kişi versin hiç muhattap olma bende evliyken eşimin ailesine çocukları gösteriyorsun yaşananlardan dolayı çocuklarım açısından problem olmadı onlarda bayılıyordu😂 kaynanam vefat edince aramızda sorun kalmadı şimdi herkes mutlu

Mesafe koyun.
Anlamiyorlarsa görüşmeyin

Hanımlar merhabalar iyi akşamlar diliyorum.Yaklaşık 10 ay önce eşim vefat etti.Eşim hayattayken zaten bana yeteri kadar problem yaşattılar onların yüzünden 8 yıllık evliliğinde gün yüzü görmedim.Yas sürecinde de devam ettiler.Allahtan Korkmaz kultan utanmaz tipler.Bunlarla nasıl baş etmeliyim siz olsanız görüşür muydunuz
Başınız sağ olsun ortada çocuk yoksa görüşmenizi gerektirecek pek Bir şey yok

Peki çocukları uzak tutmam doğru mu onları hiç sevmiyorum
Bu zamana kadar iletişimleri nasıldı çocuklarla bilmiyorum ki?
Çok torun torba görmek isteyen çenesine sahip çıksın derim normalde.

Ama ortada bir vefat var oğullarının acısını bir nebze hafifletir çocuklar diyeceğim ama huzur vermiyorlar diyorsunuz , sizde acılısınız çocuklar babasız bilemedim.

Sadece sevmemek mi somut ne yaptılar ne yapıyorlar bilmiyorum ona göre değişir durum.

Biraz daha detay veremezmisiniz, çok genel yazmışsınız. Görüştürmek istemezseniz mahkemeye başvurabilirler görüşmek için

Problem çocuklar zaten tek olsam tekmeyi vururdum çocuklardan dolayı muhatap olmak gerekiyor ama şeytan gibiler
Hayır yanlış biliyorsun çocuklar varken de tekmeyi vurabilirsin. Sana huzur vermeyen destek olmayan insanlarla görüşmek zorunda değilsin, çocukları da göstermek zorunda değilsin. Zaten 8 yıl evliysen çocuklarının en en büyüğü bile taş çatlasın 7 yaşındadır, daha küçükler yani senin otoriten altındalar. Hani büyük olsalar ergen olsalar laf dinlemiyorlar gidip görüşüyorlar desen anlarım ama şuan öyle bi sıkıntın da yok. Gerekirse imkanın varsa başka bi şehre taşın adresini bile bilmesinler.

Başınız sağolsun. Eğer taciz, iftira gibi büyük tehlikeli durumlar yoksa çocukların görüşmesini engellemeniz çocuklarınıza zarar. Çay kahve servisi, cumalarda aranıp sorma beklentisi gibi basit şeylerse hee diyin bildiğinizi okuyun ama çocukların iletişimini koparmayın. Çünkü zaten babası vefat etmiş çocukların, bir de baba tarafıyla komple koparlarsa ileride eksikliğini hissederler.

Biraz daha detay vermeniz lazım. Şuan onlara karşı hiçbir yükümlülüğünüz yok, 4 tane çocuğunuz varmış. Babasız büyüyecekler zaten babane hala amca vs ile komple bağ kopartmak iyi olmayacaktır. Tabi ne yaptıklarını bilmiyoruz çok genel yazmışsınız, size huzur vermiyosa görüşmeyin çocuklara iyilerse çocuklarla belli sürelerde görüşün.
Vefad nedeniyle komple bağı keserseniz hukuki yollarla çocukları görmek isteyebilirler

Zihniyetiniz uyuşmuyorsa mesela siz seküler onlar muhafazakarsa görüştürmeyin. Çocuklarınızın gelişimini etkileyecek noktalarda söz hakkı vermeyin.

Back
X