Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba .. Ben ona bagimli degilim.. Kendimide seviyorum.. Aktivite bulmaya gerek yok zaten bir yasinda oglum var :)NOT ilk yazdığım mesajı silemedim de düzeltemedim de o yüzden ikinci bir mesaj yazdım size hakkınızda her şeyin hayırlısı olması dileğiyle
benim 'eski' erkek arkadasim aynı böyleydi, beraber kaldığımızda mesela 3 hafta benimle konuşmadığı olmuştu, ayrılmamızdan önce beni 6 ay boyunca ne arayıp ne sordu ve hala bi ilişkimiz olduğunu iddia ediyordu. bir an sanki onu anlatıyorsunuz yazdım, düşününki benim cinsellik isteğime bile hayır diyebilen bir erkek ki ben çirkin bir kadın değilimdir.
size sırtını dönüp yatması filan o kadar yanlış ki. ve her saniye kendinize olan güveninizi azaltır sizi daha az kadın gibi hissettirmeye başladığını ya da başlayacağını.
size tek tavsiyem onu umursamayın! sizin neler hissettiğinizi o kadar hem de o kadar
iyi anlıyorum ki, ama unutmayın böyle bir erkekle bir ömür geçmez. (yuvanızı yıkmak gibi bir düşüncem yok ama mesajlarınızın hepsini okudum ve durumdan çok etkilendim. kendimizi sizin yerinize koydum ve gerçekten durumunuza üzüldüm.)
iyi düşünüp taşının ama onu kaybetmekten korkmayın, asıl o sizi kaybetmekten korksun ve bunu derken de çok ciddiyim. siz onu kaybetmekten korkmaya devam ettikçe onun davranışları hiç ama hiç düzelmeyecek. içiniz içinizi yiyor biliyorum hele o size cevap filan yazmayınca ama buna alışmış o, sizin hep alttan alacağınızı biliyor. umarım o gün gelmez ama bir gün gelecek ve bu durumdan bıkacaksınız, usanacaksınız, gözünüz açılacak ve artık onu hiç ama hiç umursamayacaksınız. umarım bu olmadan durumlr değişir ama alışmış kudurmuştan beter derler, insanlar kolay kolay da değişmezler şu ana kadar tecrübe ettiğim kadarıyla.
ben sizin yerinizde olsan birgün onun eve gelmesine yakın eşyalarımı bavula toplamaya başlarım ve tepkisini ölçerim, en kötüsü gidin annenizde kalın ve o sizi arayana kadar da dönmeyin, aradığında da telefonlarını açmayın, çok affedersiniz ama kocanızı köpeğiniz yapmanız lazım, siz onunla ilgilenmeyin kendi değerinizi. farkında olun, barışsanız bile ipleri eline vermeyin ve soğuk davranın, eğer onun değişmesini istiyorsanız sizin ipleri elinize alma vaktiniz gelmiş demektir, ayrıca size sus dediğinde de buna kızdığınızı belirtmeniz lazım, bu arada başka şeylerle meşgul olun, ne bileyim kendinize bir aktivite bulun, şu an ona bağımlı olmuş durumdasınız öncelikle bunu aşmanız lazım. size sabırlar diliyorum
Gece 00 de geldi.. Saat 22 de aramis acmadim..Geldi mi konuştunuz mu?
Bekle bir süre hemen barışma çocuk oyuncağı etti bu erkekler evliliği isteyince küs isteyince barış offfGunaydin hanimlar.. Esim.aksam watsap engelinni kaldirdi.. Beni iki kez aradi acmadim.. Sonra watsaptan yazmiski niyd acmiyorsun telefonu yazmis aksam 22 de.. Ben cevap vermedim zaten... Gece 00 de geldi eve gecti yatti odasinda.. Konusmadik henuz...
Engellese ne olacak akşam eve gelmiyor mu?Merhaba arkadaslar cok dusundum bu konuyu acmak hakkinda.ama fikir almaya ihtiyacim var . Dun degil onceki.aksam esimin bir yazi isi vardi.. Gunduzleri 1 yasinda bebegim.olmasina ragmen yardim ediyordum.ama bebegim erken.kalkiyor sabahlari saat 23 e geliyodu .. Esim yazicaksin.diye zorlamaya basladi. Bende beynim durdu artik yardim edemiycem oglum erken kalkiyo dedim.. Neyse tamam ben yaparim.dedi ama kustu.. Zaten var.boyle surekli trip.kusme olayi.. Biktim bu huyundan.. Her seferimde beni konismayarak cezalandirmaya calisir.. Her zaman.ben adim atarim zaten..ama bu sekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Herneyse ..gecen.aksam.oldu bu olay.. Sabah hic bisey.dmeden.cikti.gitti.. Bemde ona.ne kadar.kirgin.oldugumu yazmaya calisirken watsaptan engelledi beni.. Iki gundur engelliyim watsaptan.. Yani gitmek uzaklasmakta istiyorum... Kusmesindende biktim.... Gonlumu almaya hic.niyeti yok gibi.. Dun aksam tekrar kavga.ettik.. Ben hataliymisim.. Cildiricam..
Cok uzun kusura bakmayin.. Kocasi tarafindan watsaptan engellenen bir kadin oldum.. Bana fikir verin Allah askina..
Canım, üzülerek söylüyorum: Alttan alan taraf hep alttan almaya mahkum kalıyor. Eşiniz size istediklerini bu şekilde yaptırmayı huy haline getirmiş. Böylelikle egosunu tatmin ediyor. Evlenmeden önce eşime ben de böyle şeyler yapardım ama o da küsmeye başlayıp, hiç arayıp sormayınca aklım başıma gelmişti. Eşinize artık bu numaraların size sökmediğini göstermeniz lazım. O sizi engelliyorsa, siz de onu engelleyin. Hatta telefonunuzdan numarasını engelleyin. Bir kaç gün arkadaşınızda falan kalın. Sonra engeli kaldırın. Paşa paşa alttan alır. Geri döner ve her şey düzelir. Alttan alan taraf siz olmayın bu kez...Merhaba arkadaslar cok dusundum bu konuyu acmak hakkinda.ama fikir almaya ihtiyacim var . Dun degil onceki.aksam esimin bir yazi isi vardi.. Gunduzleri 1 yasinda bebegim.olmasina ragmen yardim ediyordum.ama bebegim erken.kalkiyor sabahlari saat 23 e geliyodu .. Esim yazicaksin.diye zorlamaya basladi. Bende beynim durdu artik yardim edemiycem oglum erken kalkiyo dedim.. Neyse tamam ben yaparim.dedi ama kustu.. Zaten var.boyle surekli trip.kusme olayi.. Biktim bu huyundan.. Her seferimde beni konismayarak cezalandirmaya calisir.. Her zaman.ben adim atarim zaten..ama bu sekilde nereye kadar gider bilmiyorum. Herneyse ..gecen.aksam.oldu bu olay.. Sabah hic bisey.dmeden.cikti.gitti.. Bemde ona.ne kadar.kirgin.oldugumu yazmaya calisirken watsaptan engelledi beni.. Iki gundur engelliyim watsaptan.. Yani gitmek uzaklasmakta istiyorum... Kusmesindende biktim.... Gonlumu almaya hic.niyeti yok gibi.. Dun aksam tekrar kavga.ettik.. Ben hataliymisim.. Cildiricam..
Cok uzun kusura bakmayin.. Kocasi tarafindan watsaptan engellenen bir kadin oldum.. Bana fikir verin Allah askina..
Dijital pazarlama , web tasarim, seo..Ne yazısı bu arada merak ettim.
Yani gece yetişmesi gereken ne oalbilir?
Eşin ne iş yapıyor?
Yani watsaptan engellemeden.once o isteyken bir suru sey saydirdim yani ne kadar kirildigimi anlamasi.icin..Engellese ne olacak akşam eve gelmiyor mu?
Ne kadar çocuk karakterliymiş.
O an konuşmak istemiyor da sen mi çok gidiyorsun olayların üstüne?
Gelmez.. Ozur dilemez ben 4,5 senedir evliyim... Hic bir zaman yapmadi... Ben dogum yaptim gecen sene daha 20 gunlukken benden ayrilmak istedigini soylemisti... Sirf annemi evde istemedigi icin... Ne tiyatrolar... Ama ben dogumdan once.uc.sene kaynana kp le oturdum.. Kimseye yaranilmiyor ya... Cok uzgunum...