- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
eşiniz ne burcu
Bende bunu düsünüyordum. Bence Basak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşiniz ne burcu
Artik icimden hic birsekilde.iletisim kurmak.gelmiyo surekli toparlamaya calisan ben olmaktan yoruldum.. Bu evliligin yuruyecegine inancim.kalmadi.. Arti ogluma iyi bir rol.model olamaz bu sekilde.. zaten bir kere bebek 7 aylikti dayanamadim inun bu tavirlarina aileme dondum.. Geldi yalvardi falan.. Dedim herkes ikinci bir sansi hakeder dondum.isimi biraktim.. Annem.cocuga bakiyodu.oturdum.kirim.dizimi ev kadini oldum.. Niye yuvam.dagilmasin.. Ama hep ben.kendimden ödün verdim.. Onunda surekli beklentileri istekleri artti.. Ama sanirim artik cok fazla inancim.kalmadi... Hangi kadin boyle bi adamla ugrasirki zaten... Ayrilik kararsizligi icindeyim.aslinda.. Bu kararsizlik beni.mahvediyor..
Balikeşiniz ne burcu
Yıllar önce babam da annem bi şey dese, sus fazla konuşma gibi laflar ederdi.
Tartışma anında olurdu bu normalde sıkıntıları yoktu.
Sonra annem bastırılmaktan dolayı, strese bağlı olarak bayılmaya başlamıştı.
Dışarda evde aniden oluyordu bu.
Doktora gittiler, dr içine atmayacaksın, derdin olduğunda fikirlerini söyleyeceksin dedi. Babamı da uyardı.
Sonra düzeldiler ve bayılmalar da kesildi hemen.
Yani en başta senin ruh sağlığına aykırı bu tarz haller.
Senin anlayışsız ve saygısız kocana karşı bu kadar sessiz kalmana anlam veremedim.
Böyle evlilik, böyle iletişim olamaz.
Seni bu şekilde üzerse ne ona sevgin saygın kalır ne de çocuğuna karşı çok verimli olabilirsin.
Üzüntünü hisseder.
Bir anne ve eş olarak seni biraz olsun düşünmeyen, bencilin teki bu adam.
Çocuk gibi.
Konuşmuşsundur da eminim ama anlamamıştır herhalde.
Eğer konuşmadım diyorsan yap bir şeyler artık. Ona göre bir yol çiz.
Çekilecek bir dert değil bu bence.
Bu adam kendini acilen düzeltmeli.
yanı şimdi bu kadar saygısızlığının üstüne onunla konuşursam yine aynısı olacak.. ama düzelmez bence onun huyu böyle.. eskiden bu kadar değildi.. ilk evlendiğimizde hiç değildi.. giderek daha memnuniyetsiz olmaya başladı..
dün akşam bu olayın üzerine tartıştık diyorum küsüp duruyorsun.. ben küsmedim diyor.. küstün dedim bütün gece arkanı döndün yattın hiç temas etmedin bile bana diyorum.. ben sana temas etmek zorundamıyım dedi ya...çıldırmamak elde değil..
Gelmez.. Ozur dilemez ben 4,5 senedir evliyim... Hic bir zaman yapmadi... Ben dogum yaptim gecen sene daha 20 gunlukken benden ayrilmak istedigini soylemisti... Sirf annemi evde istemedigi icin... Ne tiyatrolar... Ama ben dogumdan once.uc.sene kaynana kp le oturdum.. Kimseye yaranilmiyor ya... Cok uzgunum...
3 hafta sizinle konuşmuyorsa bence siz doğru şeyler yapmiyorsunuz..konusmasi için kiskirtman lazimyani alistim zaten artik ama yoruldum yani... Bizim 3 hafta rekorumuz var..
aslında sabahtan beri bunu yapmayı düşünüyorum... en azından bir süreliğine uzaklaşmak iyi olucak... oğluşumun doğum günü 24 kasımda artık annemde bir organizasyon yapıcam... evimde yapacaktım.. planlarım alt üst oldu...çıkıp gitsene bu akşam, al çocuğunu git kal annende 15 gün. hem kafan dinlensin hem sağlıklı karar ver..
Diken ustundeyim zaten.. Ben guzel birsey.konusurken bile hemen susmami.ister cok fazla.konustun.. Konusma fazla.. Sus falan... Saygi duyuldugunu hissetmiyorum bana karsi.. Yaslarimiz da.kucuk.degil.. Ben 26 yasindayim.. O 31.....